-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: lapkričio 10–16 d. energijų kalendorius

„Šios savaitės energijos skatins pagaliau padaryti tvarką, įvesti taisykles ir sukonkretinti darbuotojų, atsakingų pareigūnų, valdžios institucijų organų veiklą“, – teigia kosmoenergetikos magistrė, psichoinformaciologė Eglė Gleščinskienė.
Lietaus lašai.
Lietaus lašai. / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Energetika
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Atsiras tvarkos, drausmės ir griežtesnės atsakomybės poreikis. Bus bandoma įvairiose nepalankiai besiklostančiose situacijose, uždelstuose procesuose rasti „kaltų“, priversti juos atsakyti už savo veiksmus ir taip spręsti sudėtingus ar neaiškius dalykus.

Tai laikas, kai lengviau bus imamasi kontrolės veiksmų, dažniau baudžiama, į paviršių iškeliamos specialistų, pareigūnų, atsakingų institucijų klaidos.

Pakankamai aštrios energijos skatins teisingumo apraškas įvairiose mūsų gyvenimo sferose. Galime atsidurti situacijoje, kurioje patys būsime verčiami prisiimti atsakomybę, aiškintis dėl savo veiksmų, įrodyti teisybę, teisintis ir gintis nuo kaltinimų.

Šis laikas skatins suvesti sąskaitas. Darbo kolektyvuose, versle ir bet kokio pobūdžio santykiuose į paviršių lįs įvairūs nederantys dalykai. Neteisingų pasirinkimų, melo ir bet kokių kenkiančių veiksmų nebereiks toliau slėpti – net mums ir nenorint, jie kils į paviršių, bus nagrinėjami ir svarstomi.

Taip pat skaitykite: Jaunystės krizė ir su ja atsėlinanti vienatvė. Ko ji gali išmokyti?

Galime savo elgesiu pritraukti ypatingus mistinius ženklus, skatinančius mus kažkaip iškreiptai suvokti supančių įvykių reikšmę.

Aktyviau reikšis įvairios jėgos struktūros, nusikaltėlių bei teroro aktų grupuotės. Didesnę įtaką turės ir savo galią demonstruos juodųjų magų, burtininkų bei asmenų, turinčių ryšį su tamsos jėgomis, atstovai. Bus sunkiau apsiginti nuo panašaus poveikio atakų, suvokti ir pasinaudoti savo valia, rinktis priemones ir užkirsti tokiam poveikiui kelią. Galime savo elgesiu pritraukti ypatingus mistinius ženklus, skatinančius mus kažkaip iškreiptai suvokti supančių įvykių reikšmę ir prasmę.

Metas bus sudėtingesnis tiems, kas priima ir domisi įvairia kriminaline informacija, negandomis, kas klausosi žinių apie nelaimes ir visokius kenkiančius žmonėms dalykus. Atverdami savo dėmesį šiai informacijai, kartu atsiversime ir panašiame energetinių vibracijų lygmenyje veikiančioms tamsos ir blogio jėgoms, tad į mus lengviau ir greičiau galės patekti bet koks tamsos gaivalas, žemutinių astralinių sluoksnių pasaulių energijos, kurios sąlygos energijos praradimą, pesimizmą, įvairaus pobūdžio kančią, paniką, skausmą ir baimę.

Taip pat skaitykite: Kodėl mes bijome mylėti?

Turėtume būti budrūs, kontroliuojantys apie save bei savo artimuosius informaciją, kuri mus bando pasiekti, kuri yra transliuojama ar perduodama įvairiomis žiniasklaidos priemonėmis, internetu ir net paprastu bendravimu. Išlaikydami informacinę švarą apie save, apsisaugosime nuo įvairaus pobūdžio negatyvių dalykų, išliksime ramūs, nebūsime emociškai pažeidžiami.

Ramybė, susikaupimas, racionalus protas ir pasitikėjimas padės mums išsaugoti svarbius dalykus, nešvaistyti be reikalo energijos ir neįsivelti į tamsius dalykus. Savaitės pabaiga bus lengvesnė, atsiras daugiau šviesių energijų..


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius