Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 metų mergaitė pasirinko būti... berniuku. Filmukas peržiūrėtas daugiau kaip 6 mln. kartų!

Vos prieš kelias savaites internete išplatintas Jeffo and Hillary Whittingtonų filmukas apie jų šešiametės dukros norą tapti berniuku sulaukė nevienareikšmiškos visuomenės nuomonės.
Mergaitė
Mergaitė / Shutterstock nuotr.

Šeima beprotiškai laukė savo mažosios Ryland, kuri buvo jų mieloji pirmagimė, padovanojusi tą nenusakomą laimės ir meilės jausmą. Tačiau tėveliai nė nenumanė, kad jiems teks ne vienas išbandymas. Iš pradžių jie sužinojo, kad dukrelė negirdi, todėl ji turėjo iškęsti sudėtingą operaciją tam, kad galėtų kalbėti ir girdėti. Tačiau vos pradėjusi tarti pirmuosius žodžius, mergaitė išrėkė esanti... berniukas. 

Ji tiesiog nekentė visko, kad yra "mergaitiška", ir plėšdavo nuo savęs rūbus, papuošalus ar plaukų segtukus, nenorėjo auginti kasų. Dievino viską, kas "berniukiška": filmukus apie superherojus, žaidimus, aprangą. 

„Mums visi kartojo – tai tik tam tikras vaiko raidos etapas, tai praeis. Tačiau kai dukra pareiškė laukianti, kol šeima numirs, kad galėtų nusikirpti plaukus ir būti berniuku, mums pasidarė baisu“, – pasakojo tėvai, nusprendę savo istoriją atskleisti visam pasauliui. Juk su tokiais potyriais susiduria ne viena šeima... „Kodėl Dievas mane sukūrė tokią?“, – vis klausinėjo mažoji Ryland, o tėvams neliko nieko kito, kaip bandyti surasti išeitį iš tokios keblios situacijos.

Gąsdinanti statistika: net 41 proc. žmonių, norinčių pakeisti lytį, linksta į savižudybę dėl visuomenės netolerancijos. „Mes negalėjome to leisti! Iš pradžių nukirpome Ryland plaukus, o vėliau ji pradėjo rengtis kaip berniukas. Taip pat pradėjome kreiptis į vaiką kaip į jį, o ne į ją. Tai mūsų sūnus, ir mums svarbiausia, kad jis sveikas ir laimingas“, – teigė tėvai. 

Kviečiame ir jus peržiūrėti Ryland gimdytojų Jeffo and Hillary Whittingtonų filmuką ir išsakyti savo nuomonę. 

VIDEO: Mergaitės Ryland istorija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius