Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant nosies – naujas mokyklos ir darželio sezonas! „Ogmios mieste“ jam pasiruošite be streso

Naujasis mokyklos ir darželio sezonas jau visai ant nosies! Vaikų laukia naujos pažintys, iššūkiai ir žinoma – žinios. Tuo tarpu tėvų, pagrindiniai iššūkiai laukia paskutinėmis Rugpjūčio dienomis, kuomet po nerūpestingos vasaros staiga susizgrimbame, kad mokyklai ar darželiui reikalingas inventorius dar neparuoštas.
Vaikai su Reima kombinezonais
Vaikai su Reima kombinezonais / Organizatorių nuotr.

Jei taip nutiko ir Jums, nepanikuokite: viską, ko gali prireikti tiek mokyklai, tiek darželiui be vargo rasite „Ogmios mieste“. Na, o apie tai, ko vis dėl to tikrai reikia norint tinkamai paruošti vaikus naujiems mokslo metams bei apie tai, kur viso to ieškoti, kalbamės su parduotuvių „Lovely Mess“, „Sterntaler“ ir „LT Vaikas“ atstovėmis.

Išsaugokite vaiko įprotį vartoti vandenį

Nereikia ir sakyti, kaip svarbu puoselėti vaikų įprotį gerti pakankamai vandens, juk vanduo – vienas pagrindinių sveikatos šaltinių! Namie tuo pasirūpinti nesunku, tačiau prasidėjus mokslo metams vaikai didžiąją savo laiko dalį praleis mokykloje ar darželyje, todėl nepaprastai svarbu, kad skanus, šviežias vanduo jiems nuolat būtų prieinamas ir ten. Puikų būdą to pasiekti siūlo „Lovely Mess“ įkūrėja Lauryna. Pasak jos, funkcionali ir vaikui patraukli antibakterinė „LIEWOOD“ gertuvė bet kurį vaiką paskatina vartoti vandenį.

Organizatorių nuotr. /Liewood gertuvės
Organizatorių nuotr. /Liewood gertuvės

Pati esu dviejų vaikų mama ir nepaprastai džiaugiuosi, kad „Lovely Mess“ platinamos „LIEWOOD“ gertuvės jau spėjo užsitarnauti puikią reputaciją tiek tarp mamų, tiek ir tarp vaikų: vis dažniau pastebiu jas net ir savo vaikų darželio draugų rankutėse ar spintelėse. Ir jei atvirai, džiaugiasi širdis!“ – sako pašnekovė ir priduria: „nes aš tiesiog nuoširdžiai manau, jog tai geriausia pasaulyje gertuvė vaikui! Šios gertuvės ne tik dailios, puoštos vaikų mėgstamais herojais ir įvairiais personažais; gaminamos trijų skirtingų dydžių, tad yra labai malonios net ir pačių mažiausiųjų rankutėms, bet svarbiausia – jos pagamintos iš antibakterinio metalo, todėl jų viduje esantis vanduo nesurūgsta. Retas žino, tačiau jei įprastą plastikinę gertuvę paliksite saulėkaitoje, vos po keleto valandų jis taps nebenaudojamas, nes jame ims kauptis bakterijos, ko pasekoje pakis vandens skonis ir kitos savybės. O štai antibakterinio metalo, iš kurio gaminamas „LIEWOOD“ gertuvių vidus dėka, šviežias ir skanus vanduo vaikui bus prieinamas nuolat.“

Organizatorių nuotr. /Liewood aksesuarai
Organizatorių nuotr. /Liewood aksesuarai

Pasirūpinkite lietingoms dienoms skirta amunicija

Drauge su naujuoju darželio sezonu prasideda ir lietaus sezonas, tad vienas būtiniausių dalykų jam besiruošiant neabejotinai yra lietaus apranga. Tą itin akcentuoja ir darželių auklėtojos, kadangi vaikai tikrai nemažai laiko praleidžia lauke.

Rudeniniais, lietaus rūbais vaikus be vargo aprūpinsite, užsukę į „Ogmios mieste“ įsikūrusią parduotuvę „Sterntaler“, sako kita mūsų pašnekovė ir šios parduotuvės atstovė Lina. Pasak jos, šioje parduotuvėje galima rasti itin kokybiškų, drėgmei atsparių vokiečių gamybos, prekinio ženklo „Sterntaler“ vaikiškų rūbelių, botų, pirštinių bei kepurių. „Pas mus vaiką rudens sezonui paruošite nuo galvos iki kojų, kadangi turime visko nuo botų ir specialių botams skirtų šiltų, kvėpuojančių kojinių iki „šalmukų“, tobulai priglundančių prie ausyčių ir kaklo. Mamos itin vertina ir lietaus kelnes, kurios ne tik labai patvarios, bet ir funkcionalios, turi reguliuojamo ilgio petnešas, plačius atšvaitus“ – dėsto Lina.

Organizatorių nuotr. /vaikai su lauko rūbais
Organizatorių nuotr. /vaikai su lauko rūbais

Na, o „Ogmios mieste“ įsikūrusioje parduotuvėje „Open24“ rasite kokybiškų, vandeniui nepralaidžių, suomių prekinio ženklo „Reima“ kombinezonų, skirtų patenkinti aktyvių vaikų, norinčių leisti laiką lauke bet kokiomis oro sąlygomis bei tėvų, vertinančių rūbų kokybę, ilgaamžiškumą, patikimą apsaugą nuo įvairių gamtos stichijų (šalčio, vėjo, drėgmės, saulės), poreikius.

Nemažiau svarbi ir kokybiška avalynė

Pasak „Ogmios mieste“ įsikūrusios parduotuvės „LT vaikas“ atstovės Ritos, renkant avalynę darželinukui, nepaprastai svarbu atsižvelgti ne tik į estetinę jų išvaizdą, bet ir į keletą kertinių aspektų. „Visų pirma, įsitikinkite, ar batų pagrindas pakankamai platus ir nespaudžia pėdos, idant vaiko pėdos kaulai bei sausgyslės galėtų nevaržomai augti bei vystytis. Tai ypatingai svarbu kojos pirštams, nes jie atsakingi už pusiausvyrą ir tinkamą motoriką“ – žiniomis dalijasi Rita ir priduria: „atkreipkite dėmesį ir į pado lankstumą, kadangi kuo padas bus lankstesnis, tuo lengviau vaiko pėdos sausgyslės ir raumenys galės išsitempti ir susitraukti.“

Organizatorių nuotr. /DD step vaikiški Batukai
Organizatorių nuotr. /DD step vaikiški Batukai

Ne paslaptis, kad besivystančios, augančios vaikų pėdutės nusipelno kokybiškų, ortopedinius reikalavimus atitinkančių batukų. Parduotuvėje „LT vaikas“ galima rasti būtent tokių.

Žinoma, nevertėtų pamiršti ir kanceliarinių prekių bei kuprinių!

Toli jų ieškoti neprireiks, kadangi „Ogmios mieste“ įsikūrusios net kelios kanceliarinių prekių parduotuvės. Štai pavyzdžiui parduotuvėje „Pelėdos namai“ vienoje vietoje rasite visas mokyklines, vaikų lavinimo ir kanceliarines priemones.

Kanceliarinėmis, tiek mokyklinukams tiek ir darželinukams skirtomis prekėmis vaikus aprūpinsite ir užsukę į parduotuvę „PINOKIS“.

Kokybiškų ir stilingų „ LIEWOOD“ kuprinių rasite jau minėtoje „Lovely Mess“ parduotuvėje.

Organizatorių nuotr. /Liewood kuprinė
Organizatorių nuotr. /Liewood kuprinė

„Ogmios miestas“ – veržli vieta, skirta veržliems žmonėms. Na, o veržlūs žmonės, savaime suprantama – užimti žmonės. „Ogmios mieste“, tie užimti žmonės, viską, ko tik gali prireikti visavertei, laimingai jų kasdienybei, gali rasti vienoje vietoje.

Tad jei ir jūs dėl laiko stokos vis atidėliojate pasiruošimo naujiesiems mokslo metams apsipirkimą, nurimkite – „Ogmios mieste“ jis bus paprastesnis nei įsivaizduojate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius