Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būsima mama ultragarso nuotraukoje įžvelgė savo mirusios senelės atvaizdą

Kai 23-ejų Debbie King nuėjo pas gydytoją eilinei savo būsimo mažylio apžiūrai ultragarsu, manė, kad tai bus įprastas vizitas.
Rankos
Rankos / Fotolia nuotr.

Tačiau kai įdėmiau pažvelgė kūdikio nuotrauką, liko nustebusi ir šokiruota – matėsi ne tik vaikelio kontūrai, bet ir, moters nuomone, jos mirusios močiutės veidas. Vaistinės darbuotoja Debbie negalėjo patikėti savo akimis.

„Iš pradžių nuotrauka tiesiog kabėjo ant mano šaldytuvo, ir į ją net nekreipiau dėmesio, manydama, kad ji atrodo lygiai taip pat, kaip ir kitos. Ir tik kai mano draugas pasakė, kad nuotraukoje mato veidą, aš įsižiūrėjau atidžiau. Supratau, kad ten mano močiutės veidas!

Kai parodžiau keliems žmonėms, jie pritarė man, kad tai tikrai mano močiutė, ir tikino, jog tai keisčiausias dalykas, kurį jie yra kažkada matę“, – pasakojo Debbie „The Mirror“. 

Taip pat skaitykite: Įtraukianti reklama: kaip atrodo išmanusis ateities kūdikis?

Debbie močiutė Teresa King pasaulį paliko 2012-aisiais, sulaukusi 82-ejų metų. Moteris pasakoja, kad močiutė jai buvusi itin svarbi, todėl dar dabar mintyse Debbie kalbasi su ja, tariasi ir įsivaizduoja, kad močiutė ją išklauso: „Jaučiu, kad ji mus stebi, ir tai man padėjo jaustis kur kas lengviau nėštumo metu“, – tikino Debbie.

Ultragarso nuotrauką galite pamatyti štai ČIA. 

Štai Debbie sesuo Amanda King, kuriai 25-eri sako: „Kai pažvelgiau į nuotrauką, pajutau, kad mano oda tiesio pašiurpo – nebuvau mačiusi nieko panašaus. Akivaizdu, kai išeina artimas žmogus, ieškai su juo susijusių ženklų visame kame, tad gal ir mes darome tą patį?

Visgi, sutarėme, kad šeimos bruožai čia tikrai panašūs. Mes su Debbie tikime, kad močiutė pagaliau atrado ramybę ir jaučiasi laiminga. Ji lyg angelas sargas, mus saugantis ir stebintis.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius