Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovilė nėštumo testą paslėpė papartyje, o jį radęs vyras nesuvaldė emocijų: buvo daug laimės ašarų

Kai vilnietė Dovilė sužinojo, kad laukiasi kūdikio, gydytoja moteriai patarė iki aštuntos nėštumo savaitės apie tai neprasitarti niekam, net vyrui. „Nes maža kas. Gali nepasitvirtinti“, – pačią nėštumo pradžią prisiminė 28 metų Dovilė.
Pora stebi nėštumo testo rezultatus
Nėštumo testas / 123RF.com nuotr.

„Mes turėsim kūdikį!“ – straipsnių ciklas poroms, planuojančioms apie šeimos pagausėjimą.

Laukiame jūsų istorijų, kaip žinią apie kūdikį pranešėte savo vyrui ar artimiesiems. O gal esate tas, kuriam pranešė, ir norite pasidalyti savo emocijomis?

Rašykite gyvenimas@15min.lt (arba pildykite anketą straipsnio gale) ir mūsų žurnalistai susisieks su jumis, pakalbins ir pasidalins jūsų šeimos istorija su visais!


Pora kūdikį planavo jau senokai, tačiau Dovilei vis nepavykdavo pastoti. Tad, sužinojusi, kad laukiasi, gydytojos patarimo ji nepaklausė ir jau po savaitės apie tai pranešė vyrui.

Gyvenime netikėtumus ir staigmenas mėgstanti moteris pagalvojo, kad ir žinią apie nėštumą reiktų pranešti ne paprastai, o sukurti staigmeną.

„Kaip tik buvo Joninės. Todėl testą su teigiamu rezultatu nutariau paslėpti dideliame papartyje, kuris augo vazone. Joninių rytą, kai vyras pabudo, pasiūliau jam paieškoti paparčio žiedo“, – pasakojo Dovilė.

Vida Press nuotr./Nėštumo testas
Vida Press nuotr./Nėštumo testas

Pasak moters, vyras greičiausiai pagalvojo, kad tarp vešlaus augalo lapų gali slypėti kokia nors dovana. Tačiau kai rado testą, emocijų nesuvaldė.

„Kaip vėliau sakė pats, tai buvo tarsi smegenų sprogimas. Didelis šokas, daug šūksnių, emocijų, laimės ašarų. Nesitikėjau nei aš, nei jis – mes vienas iš kito nesitikėjome tokių nuoširdžių reakcijų“, – kalbėjo Dovilė.

Beje, smagus sutapimas – testas, kurį nusipirko Dovilė, buvo rožinės spalvos, o 2019 metų vasario 19 dieną gimė jų dukra.

Kitiems artimiesiems apie planuojamą šeimos pagausėjimą pora panešė kiek vėliau, apie dvyliktą nėštumo savaitę.

O istorija apie paparčio žiedą šeimoje nepamiršta iki šiol: „Pasakojome tą paparčio istoriją ir visiems įdomu, linksma pasiklausyti.“

Tapkite projekto „Mes turėsim kūdikį!“ dalimi! Laukiame jūsų istorijų, kaip žinią apie kūdikį pranešėte savo vyrui ar artimiesiems. O galbūt esate tas asmuo, kuriam šią žinią pranešė, ir norite pasidalyti savo reakcija, išgyvenimais? Pildykite žemiau matomą anketą ir mūsų žurnalistai susisieks su jumis, pakalbins ir pasidalins jūsų šeimos istorija su visais!
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius