-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvejų metų berniukas į žygius po kalnus leidžiasi jau nuo penkių dienų amžiaus

Jei bijote nuo savo vaiko atsitraukti bent per žingsnį, nes manote, kad tuo metu jam būtinai kas nors atsitiks, šio vos dvejų metų sulaukusio bamblio ir drąsių jo tėvų istorija jus tikrai privers aikčioti.
Bennettų šeimos žygio akimirka
Bennettų šeimos žygio akimirka / „Scanpix“ / „Caters News Agency“ nuotr.
Temos: 2 Kelionės Kalnai

Susipažinkite su JAV gyvenančiu Bodhi Bennettu (2 m.), jau dabar pabuvojusiu ant aukščiausių kalnų Amerikoje. Mažylis su savo tėvais į žygius po kalnus leidžiasi jau nuo penkių dienų amžiaus!

Kartu su savo mama Shannon (27 m.), kuri šiuo metu laukiasi antrojo vaiko, ir tėčiu Blake'u (29 m.) berniukas iki šiol iš viso jau yra nužygiavęs daugiau kaip 500 kilometrų.

Kalifornijoje gyvenanti šeima į žygius leidžiasi ganėtinai dažnai, taip jie nori pamatyti kuo daugiau gražių Amerikos gamtos kampelių, rašo naujienų agentūra „Caters“. Iki šiol šeima yra aplankiusi 40 valstijų ir pabuvojusi daugelio iš jų nacionaliniuose parkuose.

Shannon šeimos žygius dokumentavo nuo pat pradžios, jų kelionės akimirkomis ir įspūdžiais ji dalydavosi „Instagram“ tinkle, kur susilaukė ne tik didžiulio susidomėjimo, bet ir tūkstančių žmonių palaikymo.

„Kai laukiausi Bodhi, mums su vyru buvo labai svarbu tai, kad net ir po to, kai tapsime tėvais, mūsų gyvenimas stipriai nepasikeistų. Mes tiek daug kartų girdėjome, kad vaikai pakeičia gyvenimą ir kad gimus jiems tėvai privalo atsisakyti dugelio smagių dalykų, jog nenorėjome, kad taip nutiktų ir mums. Būtent dėl to nusprendėme į savo žygius kartu pasiimti ir sūnų – jam tikrai tai patinka“, – džiaugiasi Shannon Bennett.

Nors daugiametę kopinėjimo patirtį turinti Shannon Bennet pripažįsta, kad laipiodama kartu su sūnumi, ji imasi nepaprastai didelių atsargumo priemonių, tačiau be galo džiaugiasi, jog sūnus iš tėvų perėmė šią kalnų aistrą.

„Nežinau ar kada nors gyvenime kuo nors taip didžiavausi, kai pamatau, koks mano sūnus užsispyręs ir ryžtingas, esu nepaprstai laiminga“, – tikina Sh.Bennett.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius