Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką

Ekologija ir tvarus požiūris į aplinką šiandien yra itin vertinimas. Tačiau, retai, kuri organizacija ar verslas renkasi tvarų, o ne ekonomiškai palankų kelią. Visgi, net ir vežimėlių rinka stengiasi žengti koja kojon su ekologija ir tausoti gamtą. Štai ,,Joolz‘‘ kompanija renkasi tik draugiškas aplinkai ir itin tvarias medžiagas, kurias gamina iš perdirbtų plastikinių butelių, be to ir pakartotinai naudoja pakuotes.
BeFunky-collage (23)
Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką
Temos: 2 Naujagimis Kūdikis

Toks tvarus ir tausojantis, o ne vien vartotojiškas požiūris tikrai palieka įspūdį daugeliui. Juk paprastai vežimėlių gamintojai siekia tiesiog parduoti savo prekę, o štai ,,Joolz‘‘ tikslas visai kitoks – už kiekvieną įsigytą jų vežimėlį , Kolumbijoje – ,,Naujagimių miške‘‘ Jūsų vaikui pasodina medį, kuris augs kartu su Jūsų mažyliu: vaikas – šalia jūsų, na, o medis – Kolumbijoje. Dabar pasaulis daug platesnis, nei tik tavo kiemas, miestas ar šalis. Tai jau tapo itin gražia tradicija, juk daugelis tėvų gimus vaikeliui nori pasodinti medį, bet galbūt neturi tam vietos, o štai čia atsiranda puiki galimybė tapti atsakingu vartotoju, galvojančiu ne tik, kas bus „čia“ ir „dabar“, bet ir apie ateinančių kartų gerovę.

Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką
Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką

,,Joolz‘‘ taip pat kviečia savo klientus pakartotinai ir kūrybiškai panaudoti pakuotes, kuriose atkeliauja vežimėlis. Dideles ar mažas kartono dėžes, kuriose Jūsų mažyliui skirta prekė, galite paversti inkilu, elniu, šviestuvu, o gal net žaidimų nameliu savo vaikui. Tad antrinis dėžių panaudojimas tampa jūsų kūrybinės saviraiškos erdve. Taip padarysite paslaugą aplinkai, o Jūsų mažylis ugdys kūrybiškumą.

Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką
Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką

Tačiau, tai nėra vienintelis šios kompanijos privalumas. ,,Joolz‘‘ taip pat naudoja tik itin kokybiškas medžiagas – tai 100 proc. natūralią medvilnę. Serijos „Joolz Essentials“ gaminiai yra pagaminti iš 100 proc. natūralios medvilnės tam, kad jūsų mažylis jaustųsi patogiai. Jie reguliuoja šilumą ir yra švelnūs kaip jūsų kūdikio odelė.

VIDEO: Joolz vežimėliai | BabyCity/ToyCity

Savo įspūdžiais dalinasi Greta Kondrataitė Paleckienė, Gusto mama

Turiu Jums pripažinti, kad man, kaip kaip auginančiai naujagimį,buvo itin sunku išsirinkti vaikišką vežimėlį. Ir nors iš pradžių rinkdavausi pagal išvaizdą, dizainą, vėliau pagal kainą, tačiau labai lengvai pasimesdavau tokioje gausybėje skirtingų modelių, nes, sutikime, kad rinkoje jų tikrai ne vienas šimtas. ,,Joolz‘‘ ekologiškas ir tvarus požiūris labai išsiskyrė iš visų kitų, man, kaip jaunai ir atsakingai į vartojimą žiūrinčiai mamai, tai itin imponavo, nors atrasti sau ir vaikui tinkantį vežimėlį užtruko. Tačiau, supratusi, kad naudojama tik 100 proc. medvilnė, bei perdirbtos ir ekologiškos medžiagos, vienareikšmiškai nusprendžiau rinktis būtent šį gamintoją. Pati jau esu iš tos kartos, kuriai ekologija ir tvarumo idėjos nėra tik tušti žodžiai ar mados reikalas. Jaučiuosi atsakinga už tai, kaip ir ką aš vartoju, tą patį skiepysiu ir savo vaikui. Reikia būti atsakingam dabar, o ne kažkada „kada nors“.

Ir nors, kol atradome savo vežimėlį, jį keitėme kelis kartus (mums netinkantį, perleisdavome kitiems). Tačiau, dabar kaip niekada džiaugiamės atradę sau tinkantį, o svarbiausiai vaikui patinkantį modelį, tai - „Joolz Day +“ vežimėlį. Visgi, kad mano pagyrimai šiam modeliui nebūtų tik tušti žodžiai, trumpai Jums pristatysiu esminius jo privalumus, o tada jau spręskite patys.

„Joolz Day+“ vežimėlis išsiskiria:

  • Patogumu, nes jis yra su pilnai reguliuojamas, būtent ,,Joolz Day+‘‘ vežimėlyje Jūsų mažyliui visuomet pakaks vietos patogiai įsitaisyti – nesvarbu, ar jis norės snausti ar sėdėti. Viskas – pradedant saugos diržais, baigiant kojų atramėle – šiame vežimėlyje yra sukurta taip, kad galėtų „augti“ kartu su Jūsų vaiku. O tai tikrai padeda sutaupyti pinigų, nes dažnas vežimėlių keitimas nėra nei atsakingas, nei pigus malonumas. Šis vežimėlis taip pat patogus ir tėveliams: itin švelnus riedėjimas ir galimybė pailginti rankeną tam, kad galėtumėte stumti vežimėlį ištiesus nugarą. Tai buvo vienas iš esminių argumentų renkantis šį modelį. Esu aukšta, tad daugelis vežimėlių rankenų man yra per žemos, ilgainiui tas tikrai atsiliepdavo nugarai.
Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką
Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką
  • Taip pat vežimėlis man labai patinka, dėl savo paprasto valdymo, tam užtenka vienos rankos. Nereikia stumti abiem ar stengtis išmanevruoti, nes ,,Joolz Day+‘‘ vežimėlis sukurtas taip, kad būtų galima jį reguliuoti ir valdyti itin paprastai. Atidaryti ar nureguliuoti buomelį galite viena ranka. Nureguliuoti nugaros atlošą, viena iš 3 patogių pozicijų? Viena ranka. Manevruoti parduotuvėje ar judrioje gatvėje? Taip pat užteks tik vienos rankos. Kita ranka lieka laisva tam, kad galėtumėte su ja atlikti kitas būtinas veikleles, kurių gausu tapus tėveliu.
  • Naujasis ,,Joolz Day+‘‘ vežimėlio dizainas išmanus ir itin patogus, apgalvotas iki mažiausių detalių. Lopšelio ventiliacija sukurta taip, jog leistų mažyliui lengvai žvalgytis ir tyrinėti pasaulį. Jei keliaujant Jus užkluptų tamsa, vežimėlyje yra integruotos LED lemputės, veikiančios su AAA baterijomis. Taip pat šis vežimėlis visiškai lengvai susilanksto iki kompaktiško dydžio, tad jo transportavimas ir laikymas – itin paprastas. O keliaujant su vaiku ir taip pilnas automobilis prikraunamas daiktų, tad kompaktiškas ir mažai užimantis vežimėlis, tapo didžiausiu privalumu planuojant įsigyti šį modelį. Nors mes mamos esame gabios ir turime ,,super galių‘‘ automobilyje sutalpiname ko ne visus namus ruošiantis tolimesnei kelionei, tačiau, kuomet pusė bagažinės lieka laisva, supranti, kad gali papildomai pasiimti dar ką nors ir neužgrūsti automobilio salono įvairiais krepšiais, keliauti tampa dar lengviau.
Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką
Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką

Dar mane itin sužavėjo, jog galima gauti viso gyvenimo garantiją vežimėlio rėmui, ne, ne aš nejuokauju, įsigiję „Joolz Aer“, „Joolz Hub +“, „Joolz Hub“, „Joolz Day +“, „Joolz Day³“, „Joolz Geo²“ arba „Joolz x Maxi-Cosi®“ tikrai gausite garantijas visam gyvenimui. Per šešis mėnesius nuo pirkimo jūs tiesiog turite užregistruoti savo naują „Joolz“ produktą joolz.com svetainėje ir būsite pasirengę mėgautis nerūpestingais pasivaikščiojimais visą gyvenimą*.

Tai ne dviejų metų garantiją, kur ,,sprogus‘‘ ratui, sakys, kad čia Jūsų problema. Jums mielai atsakys į visus iškilusius klausimus ir padės išspręsti visas kilusias problemas. Tokio malonaus bendravimo ir konsultavimo renkantis vežimėlį, retai kada sulauksi. Džiaugiuosi atradusį gamintoją , nei kiek ne hiperbolizuoju juos liaupsindama, nes esu ta mama, kuri pakeitė ne vienus ,,ratus‘‘ ir tikrai žinau, kaip atsakingai reikia pirkti tokį daiktą, nes juk už viską svarbiau, kad mažylis jame būtų saugus ir laimingas, o mes po savęs nepaliktume krūvos nereikalingų, nefuncionalių, aplinką teršiančių daiktų.

Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką
Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką

„Joolz“ buria žmones ir tėvus, tikinčius, kad draugiškas dizainas gali padėti daryti pokyčius. Jie siekia labiau įprasminti tai, ką daro – tai reiškia, kad projektuoja saugius, ergonomiškus, stilingus, manevringus ir lengvai sulankstomus vežimėlius. Visi jų kūriniai yra aukštos kokybės, juos galima pritaikyti 1 arba 2 vaikams. Projektuotojai viską kuria patys – net pačias smulkiausias detales. Jų suprojektuoti gaminiai yra patogūs, sukurti atsižvelgiant į jūsų kūdikio poreikius, naudojant tvarias, organines ir tvirtas medžiagas. Taip pat, mano jau anksčiau minėta, garantija, kurią jie suteikia visam gyvenimui, kaip ir patys jų gaminiai, o pardavę kiekvieną vežimėlį„Joolz“ naujagimių miške pasodina po medį.

Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką
Partnerio nuotr./Ekologija ir tvarumas žengia ir į vežimėlių rinką

Visgi apibendrinant, norėčiau pasakyti, kad rinktis vežimėlį, man prilygo automobilio išsirinkimui, nes juk norisi ir gražaus, ir saugaus, komfortiško, kad pinigai nebūtų išmesti į balą. Tad rekomenduoju pasibandyti ,,Joolz Day+‘‘ modelį, tikrai liksite sužavėti, tiek kainos, tiek kokybės santykiu ir, žinoma, jų tvarumo ir ekologijos idėjomis, nes pasaulį geresniu galime padaryti tik mes patys, rinkdamiesi atsakingą vartojimą.

www.tavovaikas.lt, autorė - Greta Kondrataitė Paleckienė.


*Viso gyvenimo garantija suteikiama vežimėlio rėmui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius