-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eksperimentas: kaip 3 metų berniukas tapo savo mamos stilistu

Ar kada susimąstėte, kaip atrodytų jūsų įvaizdis, jei nuspręstumėte stilistu įdarbinti savo paties mažametį vaiką? Tikriausiai pamanysite, kad tuomet supanašėtumėte su animacinių filmų herojais...
Summer Bellessa
Summer Bellessa / Kadras iš vaizdo įrašo
Temos: 2 Eksperimentas Mada

Vis dėlto tokiam beprotiškam eksperimentui ryžosi portalo babble.com tinklaraštininkė Summer Bellessa. Savo trejų metų sūnaus mados pojūtį nusprendusi išbandyti moteris visą savaitę rengėsi jo išrinktais drabužiais. Na, ir ką manote? Rezultatai nėra jau tokie ir vaikiški.

Pateikiame Summer Bellessos įspūdžius.

Pirmoji diena

 

A photo posted by Summer Bellessa (@summerbellessa) on

Stilius: šiaudinė skrybėlė, akiniai nuo saulės, pilki marškinėliai, pilkas sijonas, mėlynas džemperis, juodos tamprės, šviesūs bateliai.

Pimasis sūnaus išrinktas drabužių derinys iš pradžių atrodė neblogai: mano mėgstami marškinėliai su Bobo Dylano atvaizdu, pilkas sijonas ir juodos tamprės. Pamaniau sau: „Nuostabu, puikiai atrodysiu!“.

Bet... vos tik spėjau apsirengti, mano trejų metų sūnus prie šio derinio pasiūlė apsiauti šviesius batelius ir užsivilkti mėlyną džemperį. Na, nelabai turėjau iš ko rinktis...

Pasipuošusi sūnaus išrinktais drabužiais nusileidau laiptais į apačią ir jau ruošiausi išgirsti gardų savo vyro juoką, tačiau jis net nepastebėjo kiek keistoko mano stiliaus. Na, galbūt jis nėra jau toks ir keistas...

Antroji diena

Stilius: pilki marškinėliai su peliuko Mickey atvaizdu, juodos tamprės su baltais burbuliukais ir aukso spalvos bateliai.

(S. Bellessos stiliaus nuotrauką žiūrėkite čia).

Šis stilius man tikriausiai labiausiai patiko. Kiek vaikiški marškinėliai iš tiesų puikiai atrodo su taškuotomis tamprėmis, o visam stiliui netikėtą prieskonį prideda ir aukso spalvos bateliai!

 

A photo posted by Summer Bellessa (@summerbellessa) on

Trečioji diena

Stilius: mėlyna suknelė su baltomis gėlėmis, margos kojinės iki kelių, pilki sportbačiai su rožinėmis juostelėmis ir samanų žalumo striukė.

 

A photo posted by Summer Bellessa (@summerbellessa) on

Viskas šįkart prasidėjo nuo kojinių. „Man patinka gėlės!“, – išrėžė sūnus, tiesdamas man neseniai įsigytas tamsias kojines su žaliomis ir rožinėmis gėlytėmis, o vėliau ir mėlyną suknelę su baltomis gėlėmis.

Taip pat skaitykite: 2015-ųjų pavasario ir vasaros mados tendencijos: raštai, spalvos, ryškiausi drabužių siluetai

Neslėpsiu, tą dieną rodytis viešumoje kiek vengiau, bet jokių priekaištų ar pašaipų dėl savo stiliaus tikrai nesulaukiau. Priešingai – viena mane susistabdžiusi praeivė netgi sakė, kad mano kojinės – labai gražios!

Ketvirtoji diena

Stilius: dryžuoti marškinėliai ilgomis rankovėmis, ant viršaus marškinėliai trumpomis rankovėmis, tamsūs džinsai ir batai leopardo raštu.

(S. Bellessos stiliaus nuotrauką žiūrėkite čia).

Dėl šio stiliaus teko kiek pasiginčyti su savo sūneliu stilistu, mat jis išrinko man trejus marškinėlius, ir viskas! Vis tik galiausiai susitarėme vienus marškinėlius mainyti į kelnes.

Na, ir stilių galiausiai užbaigėme pora labai panašių, bet skirtingų batų. Mano sūnui jie matyt pasirodė vienodi...

Penktoji diena

Stilius: tamsiai mėlyni marškinėliai su strėlėmis, tamsiai mėlyni džinsai, vienas guminis ir vienas zomšinis batas.

(S. Bellessos stiliaus nuotrauką žiūrėkite čia)

Marškinėlius su strėlėmis sūnus man išrinko todėl, kad strėlės jam patinka. Norėjo rasti ir tokio pat stiliaus kelnes, bet teko susitaikyti su džinsais.

Taip pat skaitykite: Mados tinklaraštininkė siūlo: 5 madingiausios 2015 metų stiliaus tendencijos ir derinukai

Informavęs, kad man būtinai reikėtų nusipirkti kelnes su strėlėmis, sūnus išrinko ir batus. Tik šįkart jie akivaizdžiai buvo skirtingi...


Nors šis eksperimentas išties buvo smagus tiek man, tiek mano sūnui, nusprendžiau jo daugiau nebekankinti. Juk mažas berniukas ir taip turi daug vaikiškų užsiėmimų!

Vis tik per šias dienas supratau, kad retkarčiais labai smagu apsikeisti vaidmenimis su savo vaiku – jiems juk patinka, kai atsižvelgiama į jų nuomonę – tad šią smagią veiklą rekomenduoju išbandyti visiems tėveliams. Vaikų išrinktus drabužius nešioti labai smagu. Negana to, tai kiek išlaisvinanti patirtis.

Per šias dienas supratau, kad išties žmonėms mažai rūpi tai, kaip esate apsirengę. Spaudimą puikiai atrodyti sau susikuriame patys. Aš dvi dienas vaikščiojau su skirtingais batais, ir niekas to nepastebėjo, kol pati atkreipiau jų dėmesį... Į savo stilių galima pažvelgti ir kiek žaismingiau!

O šiame vaizdo įraše galite pasižiūrėti, kaip vyksta drabužių rinkimo procesas:

VIDEO: Berniukas išrinko drabužius mamai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius