Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ekstremalios“ mamos: poelgiai, šokiravę pasaulį

Mamos visuomet stebimos tarsi pro didinamąjį stiklą – aplinkiniai nevengia pamokyti, kaip reikia auklėti ir prižiūrėti vaikus. Tai erzina. Visgi kai kurioms gimdytojoms gal ir verta būtų paklausyti patarimų, nes tam tikri jų sprendimai ne tik stebina, bet ir šokiruoja!
Atlikėja Gwen Stefani su vyru ir sūnumis
Atlikėja Gwen Stefani su vyru ir sūnumis / „Scanpix“ nuotr.

Ką manote matydami mažus vaikus dažytais plaukais? Turėdami omenyje, kad dažai iš tiesų nieko gera neduoda plaukams, greičiausiai nesutiktumėte savo mažyliui pakeisti plaukų spalvos? Juk šviesinami jie sausėja, pradeda lūžinėti, o tamsinami taip pat kenčia nuo įvairių toksinių medžiagų. Štai atlikėja Gwen Stefani puikiai žinoma dėl savo aistros sniego baltumo plaukams, tačiau ar tai nepersidavė gražinant savo mažuosius? Teigiama, kad visada stilingai atrodanti moteris ir sūnums mėgsta keisti plaukų atspalvį. Nors specialistai nerekomenduoja dažyti plaukų jaunesniems nei 16 metų asmenims, Gwen, matyt, tai nelabai rūpi...

VIDEO: Atlikėja Gwen Stefani savo sūnums mėgsta keisti plaukų atspalvį

Antakių depiliacija ir plaukų dažymas

Farrah Abraham – vos dvidešimties metų slenkstį peržengusi mama. Maža to, kad ji apsėsta perdėtu rūpesčiu dėl savo išvaizdos (krūtų ir smakro implantai, pakoreguota nosis), vos trejų metukų sulaukusiai dukrelei moteris nusprendė atlikti antakių depiliaciją vašku. Pridursime, miego metu! Farrah sako neturėjusi kitos išeities, nes mergytės antakiai buvo nedailūs ir suaugę.

Kalbinti dermatologai tikina, kad trimečių mažylių oda ne tik plona ir jautri – atliekant depiliaciją vašku, ji gali būti smarkiai pažeista. Maža to, F. Abraham, dalyvaudama MTV kanalo šou Teen Mom 2, prikalbėjo sunkiai protu suvokiamų dalykų apie mažosios Sophios auklėjimą. Tarkime, mergaitė privalo turėti savo gyvenimą ir jai „labai sveika pabūti atskirai“.

Ką ir kalbėti apie mažosios dalyvavimą amerikietiškuose grožio konkursuose su makiažu ir... liemenėle.

Beje, garsioji Kim Kardashian taip pat buvo užkliuvusi internautams dėl mažosios dukrelės antakių: jie buvo įsitikinę, kad moteris, dažnai viešinanti mažylės North West nuotraukas, antakiams gražią formą suteikia juos pešiodama. Tačiau Kim griežtai paneigė sklandančius gandus ir teigė, kad dailūs ir tankūs antakiai – gamtos dovana ir pusmečio sulaukusiai mergytei tikrai nereikia nieko formuoti.

VIDEO: Farrah Abraham ir jos trejų metų dukrytė

Tanoreksikė Patricia Krentcil į soliariumą vedėsi penkiametę dukrą

Jei nežinote, kas yra tanoreksija, užtenka pažvelgti į šios suskrudusios damos veidą. Šiuo metu jau 45-erių sulaukusi Patricia Krentcil teigia išsivadavusi nuo priklausomybės be saiko degintis soliariumuose ir priėjusi tam tikrų išvadų. Tačiau dar 2012-aisiais ji pakliuvo į vaikų apsaugos darbuotojų akiratį už tai, kad penkiametę dukrą Anną nuolat vertė be saiko mėgautis saulės voniomis. Dabartiniais laikais, kai sveikatos specialistai trimituoja apie saulės ir soliariumų žalą, tai atrodo mažų mažiausiai neprotinga, o dar turint galvoje mergaitės amžių... Policija teigė, kad Anna turėjo ne tik deginimosi žymių – jos oda kai kuriose vietose buvo nudegusi ir skausminga, nors P. Krentcil tikino, kad taip atsitiko dėl to, jog dukra tiesiog žaidė lauke.

VIDEO: Tanoreksikė Patricia Krentcil

Botoksas... aštuonmetei

Dalyvavimas grožio konkursuose –  tikras iššūkis net aštuonmetėms! Mergaitė, sakanti, kad botokso jai labai reikėjo dėl šypsojimosi metu veide atsirandančių raukšlių, kelia tikrą siaubą. Tačiau šiuo atveju negalime kaltinti vaikų dėl suaugusiųjų užgaidų. Už tai atsakinga aštuonmetės Britney mama Kerry Campbell. Pasak sveikatos specialistų, botokso injekcijos gali būti skausmingos ir jokiu būdu nerekomenduojamos jaunesniems nei 18 metų žmonėms.

Mama Kerry rūpinasi ir dukros kojų depiliacija, taip pat yra pasiruošusi padėti, jei prireiks pasirūpinti ir bikinio zona. Ekspertai kraipo galvas ir yra įsitikinę, kad mergaitės laukia psichologinės problemos būtent dėl šių grožio procedūrų.  K. Campbell tikina, kad botokso injekcijų paprašė pati dukra,  kurių net penkių prireikė trijose veido vietose.

Pati mergaitė sako: „Nemanau, kad plaukuotos kojos atrodo moteriškai. Nors ir skaudėjo, dabar jos atrodo puikiai.“

Dėl dukros grožio procedūrų K. Campbell nesijaučia kalta: „Grožio konkursuose visi taip daro. Be to, sulaukiau kitų mamų pastabų, kad mano dukros veide matyti raukšlės. Nepaisant visko, mano vaikas yra laimingas, o aš manau, kad esu puiki mama.“ Gal šiai puikiai mamai praverstų apsilankyti pas puikų vaikų psichologą?..

VIDEO: Botoksas aštuonmetei Britney

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius