-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškote, kaip įdomiai paminėti vaiko gimtadienį? Švęskite jį zoologijos sode

Vaiko gimtadienis – šventė, kurią tiek jaunasis jubiliatas, tiek jo tėveliai nori paminėti įspūdingai ir įsimintinai. Tačiau laikui bėgant dar neišbandytų erdvių ir galimybių surengti šventę naujai lieka vis mažiau – daugelis žaidimų kambarių jau ėmę nusibosti, o įdomių pramogų, tinkamų vaikams, vis dar nėra daug. Ogmios mieste įsikūręs zoologijos sodas „Zoopark“ kviečia vaiko gimtadienio šventę paminėti nepamirštamai – smalsuolių katininių lemūrų, išdykusių surikatų, spalvotųjų papūgų loriketų bei daugelio kitų įstabių gyvūnų kompanijoje. Apie tai, kodėl vaikai ir jų tėveliai renkasi švęsti „Zoopark“ bei ko tikėtis svečiams, kalbamės su zoologijos sodo marketingo vadove Ieva Petraškaite.
Ieškote, kaip įdomiai paminėti vaiko gimtadienį? Švęskite jį zoologijos sode
Ieškote, kaip įdomiai paminėti vaiko gimtadienį? Švęskite jį zoologijos sode / Partnerio nuotr.

Ne tik linksmybės, bet ir nauji įspūdžiai

Pasak I.Petraškaitės, gimtadienių kambariai zoologijos sode yra itin populiarūs. „Tikriausiai taip yra dėl to, kad švęsdami gimtadienį, vaikai tuo pat metu gali susipažinti ir su gyvūnais, patirti smagius įspūdžius ir namo parsinešti gerus prisiminimus“, – teigia pašnekovė, pabrėždama, jog tokiu būdu gimtadienis netampa tik erdve ir laiku linksmybėms – vaikai įgyja ir naujų žinių, ir nepamirštamų patirčių.

Gimtadienius „Zoopark“ gali švęsti kompanijos iki 35 asmenų, pasirinkdamos vieną iš šešių teminių kambarių – liūto, drambliuko, krokodilų, žirafų, gepardų ar beždžionių. „Dažniausiai susirinkę svečiai pasveikina jubiliatą, pasivaišina savo atsineštomis vaišėmis spalvinguose gimtadienių kambariuose, o tuomet arba dalyvauja specialioje ekskursijoje su zoologijos sodo gidu, arba leidžia laiką tarp gyvūnų savarankiškai“, – pasakoja I.Petraškaitė. Jos minimos ekskursijos – valandos trukmės pažintis su „Zoopark“ gyventojais vedama prižiūrėtojo, kuris papasakoja apie kiekvieną gyvūną, įleidžia į aptvarus, kuriuose vaikai gali paglostyti ir pamaitinti augintinius bei su jais nusifotografuoti.

Partnerio nuotr./Ieškote, kaip įdomiai paminėti vaiko gimtadienį? Švęskite jį zoologijos sode
Partnerio nuotr./Ieškote, kaip įdomiai paminėti vaiko gimtadienį? Švęskite jį zoologijos sode

Artima pažintis su gyvūnais – edukacijos metu

Pašnekovės teigimu, po ekskursijos gimtadienio svečius aplanko edukatoriai. Profesionalai iš arti supažindina gimtadienio dalyvius su gyvūnais, esančiais zoologijos sode – papasakoja įdomius faktus, kai kuriuos iš jų leidžia paliesti. Žinoma, išskirtinis dėmesys skiriamas jubiliatui“, – pasakoja I.Petraškaitė. Edukacinės programėlės metu vaikams suteikiama galimybė piešti, lipdyti, gaminti įvairius rankdarbius, susijusius su gyvūnais ir visa gyvąja gamta, tad tai pasitarnauja ir grįžus į mokyklą – pasaulio ir gamtos pažinimo pamokose vaikai jaučiasi tvirčiau.

Partnerio nuotr./Ieškote, kaip įdomiai paminėti vaiko gimtadienį? Švęskite jį zoologijos sode
Partnerio nuotr./Ieškote, kaip įdomiai paminėti vaiko gimtadienį? Švęskite jį zoologijos sode

Svarbu pažymėti, jog pasibaigus programai, gimtadienio svečiai „Zoopark“ gali būti neribotą laiką ir šventę pratęsti gimtadienio erdvėje, tad ši nesibaigs anksčiau, nei norėtųsi, o emocijos, patirtos gyvūnų apsuptyje, klausantis paukščių dainų ir glostant surikatas, išliks dar labai ilgai.


„Zoopark“ – pirmasis Vilniuje zoologijos sodas. Tai 2500 kv.m., virš 60 skirtingų gyvūnų rūšių, 8 erdvūs gimtadienių kambariai! Čia iš arti galėsite pamatyti vieną mažiausių primatų pasaulyje – nykštukinę marmozetę, smalsuolius katinius lemūrus, išdykusių surikatų šeimą, didžiausius vėžlius Lietuvoje ir pavaišinti nektaru spalvotąsias papūgas loriketas. Vaikai iki 2 metų įleidžiami nemokamai. Vaikams iki 10 metų apsilankymas „Zoopark“ galimas tik su pilnamečiais lydinčiais asmenimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius