Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilona apie nėštumą vyrui pranešė išradingai: idėją pasiskolino iš „TikTok“

Kaip sako Ilona, jos nėštumas pirmasis ir labai lauktas, būtent todėl norėjosi vyrui šią naujieną pranešti kitaip – ypatingai.
Vaikiški batukai.
Vaikiški batukai. / Scanpix/Panthermedia nuotr.

„Mes turėsim kūdikį!“ – tai 15min projektas poroms, kurios planuoja vaikus ar juos jau augina, bet galvoja apie šeimos pagausėjimą.

Čia pateikiamos skaitytojų istorijos apie tai, kaip pranešė šią žinią savo antrajai pusei, vaikams ar seneliams.

Be skaitytojų istorijų, žurnalistai pateikia pokalbius su specialistais apie tai, ką reikia žinoti porai, norinčiai susilaukti kūdikio.

Visus susijusius straipsnius rasite ČIA.


„Iš pradžių žinios apie nėštumą nesakiau vyrui, kadangi norėjau pasitikrinti pas gydytoją, o kol laukiau, galvoje kirbėjo įvairios idėjos, kaip tai padaryti.

Bandžiau ieškoti išskirtinių minčių, tačiau daugelis jų buvo banalios ir nuvalkiotos – nesinorėjo tiesiog įpakuoti nėštumo testo ar pagaminti marškinėlius, ant kurių būtų parašyta, kad vyras taps tėčiu“, – pasakojo Ilona.

Scanpix/Panthermedia nuotr./Kūdikio batukai/ Asociatyvi nuotrauka
Scanpix/Panthermedia nuotr./Kūdikio batukai/ Asociatyvi nuotrauka

Ilona prisimena, kad buvo mačiusi vieną vaizdo įrašą, kuriame vyrui buvo rašoma ant nugaros, o jis turėjo atspėti, kas rašoma. Ji nusprendė pasinaudoti šia idėja.

„Grįžus vyrui, paprašiau pabandyti atkartoti vieną smagų „TikTok“ vaizdo įrašą. Iki tol kelis vakarus žiūrėdavau įvairius vaizdo įrašus, kad būtų įtikinamiau, jog tikrai naudojuosi šia platforma.

Paprašiau, kad vyras nusivilktų marškinėlius, ir paaiškinau, jog ant nugaros rašysiu raides, o jis turi jas sujungti ir suprasti, kas parašyta.

Raides piešiau su kremu ir teptuku, o frazė buvo „Tu būsi tėtis“, tačiau, kad nebūtų per lengva ir taip akivaizdu, raides jungiau kitaip:

TUB

ŪSI

TIS.

Jam nebuvo taip lengva sujungti tas raides, tačiau kai vyras galvoje sudėliojo visą frazę ir po skiemens TĖ sustojo – į mane atsisuko su neatkartojama nuostaba veide. Ta akimirka buvo labai graži ir jautri, o ir jis puikiai iki šiol prisimena tą emociją, kuri užplūdo tą akimirką“, – pasakoja Ilona.

Tėvams šeima paruošė mažas dovanėles, kuriose buvo naujagimio batukai ir pirštinėlės su užrašu „Seneliai, saugokite šiuos batukus, man jų prireiks spalį“ bei kita kortelė su užrašu „Man 7 savaitės ir aš esu mėlynės dydžio“ (su įsmeigta uoga).

„Žinoma, visi labai apsidžiaugė ir kūdikio laukia kartu su mumis“, – pasakoja Ilona.

Tapkite projekto „Mes turėsim kūdikį!“ dalimi! Laukiame jūsų istorijų, kaip žinią apie kūdikį pranešėte savo vyrui ar artimiesiems. O galbūt esate tas asmuo, kuriam šią žinią pranešė, ir norite pasidalyti savo reakcija, išgyvenimais? Pildykite žemiau matomą anketą ir mūsų žurnalistai susisieks su jumis, pakalbins ir pasidalins jūsų šeimos istorija su visais!
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius