Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kviečia džiaugtis vaikų išdaigomis: sunkiai sergančių vaikų tėvai tokios galimybės neturi

Labdaros iniciatyva „Happimess“ pristatė reklamos kampaniją „Pridirbau tėvams džiaugsmo“, kviečiančią dažniau pradžiuginti sunkiai sergančius vaikus auginančias šeimas. Kampanijos tikslas – ne tik paskatinti finansiškai prisidėti prie tokių šeimų gerovės, bet ir kitu kampu pažvelgti į tai, kas savaime suprantama sveikų vaikų tėvams – didžiausiu kantrybės išbandymu tampančias jų išdaigas, rašoma pranešime spaudai.
Vaikai
happimess / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Vaikai Labdara

„Dažais apipieštos sienos, sukarpytos užuolaidos ar nukirpti sesės plaukai – paprastai tėvus iš vėžių išmušančios šunybės. Mes pakvietėme įsivaizduoti, kas būtų, jei tokių išdaigų nebūtų tekę patirti? Sunku patikėti, bet yra tėvų, kuriuos vaikiškos išdaigos pradžiugintų labiau už viską“, – sako iniciatyvos vadovė Milda Mizarienė.

Būtent apie stipresnius, savarankiškesnius vaikus ir didesnes jų galimybes nuolat svajoja „Happimess“ labdaros iniciatyvos globojamos šeimos. Kūrybinės agentūros „Clinic 212“ įkurtos iniciatyvos komanda jau šeštus metus stengiasi gerinti globojamų šeimų gyvenimo sąlygas, teikti psichologinį palaikymą, pildyti sergančių vaikų ir jų mamų svajones, prisidėti apmokant nekompensuojamus medikamentus, procedūras ir kitas gydymui reikalingas priemones.

Organizatorių nuotr./happimess
Organizatorių nuotr./happimess

Tiek pat laiko veikia ir „Happimess“ labdaros vaikams parduotuvė Vilniuje – pirmoji tokia Lietuvoje, skatinanti vaikus saugoti Žemę, domėtis atsakingu vartojimu ir dalijimusi daiktais. Lėšos, gautos pardavus paaukotus daiktus labdaros parduotuvėje, skiriamos iniciatyvos globojamoms šeimoms.

Palengvinti sergančių vaikų kasdienybę galima skiriant savo 1,2% GPM dalį „Happimess“ labdaros iniciatyvai: https://happimess.lt/vienas/

Prie „Happimess“ vykdomos veiklos galima prisidėti ir kitais būdais: https://happimess.lt/kontaktai/aukojimo-budai/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius