Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Magiškos akimirkos: internautus sužavėjo įstabios savamokslio fotografo nuotraukos

Misūrio valstijoje (JAV) gyvenantis Phillipas Haumesseris (29 m.) patraukė tūkstančių internautų žvilgsnius po to, kai internete pradėjo skelbti magija dvelkiančias savo mylimų vaikų fotografijas.
Phillipo Haumesserio daryta nuotrauka
Phillipo Haumesserio daryta nuotrauka / „Instagram“/ Phillip Haumesser nuotr.

Ir nors nuotraukos išties vertos parodos meno galerijoje, daugelis nustebtų sužinojęs, kad Phillipas iš tiesų yra savamokslis fotografas, šiuo menu susižavėjęs dar visai neseniai – tik 2015 metų pabaigoje.

„Fotografuoti pradėjau dar visiškai neseniai, po to, kai žmona paprašė pradėti fiksuoti mūsų vaikų vaikystės akimirkas. Taigi įsigijome ganėtinai paprastą fotoaparatą – kiek pamenu, tai buvo „Samsung nx500“ modelis, ir pradėjau fotografuoti kasdienę savo vaikų veiklą.

Iš pradžių nuotraukos buvo visiškai paprastos, tačiau po poros savaičių aš pradėjau rimčiau domėtis fotografija“, – apie savo veiklos pradžią asmeniniame tinklapyje rašo Phillipas Haumesseris.

Netrukus vyriškis atrado jam patinkančius fotografus ir, žavėdamasis jų darbais, siekė labiau ištobulinti ir savo įgūdžius.

„Nusprendžiau fotografijose savo vaikus fiksuoti apsuptus magijos ir paslapties. Galiausiai man tai tapo tarytum obsesija. Žiūrėdamas „Youtube“ vaizdo pamokas, išmokau tinkamai nusistatyti savo fotoaparatą, kad nuotraukos išeitų tokios, kokių noriu aš, o ne kokias nulemia kažkokie algoritmai.

Aš dar ir dabar turiu daug ko išmokti, tačiau, peržvelgęs savo keleto mėnesių progresą fotografijose, ir pats nustebau. Kiekviena nuotrauka man yra kūrybos ir meno išraiška“, – portalui „The Daily Mail“ apie savo neseniai atrastą aistrą pasakojo Phillipas Haumesseris.

Siūlome pasižiūrėti jo darytas nuotraukas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius