-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažylių reikmėms – taupūs sprendimai

Ne paslaptis, kad mūsų mažieji taip greitai auga, kad didelė dalis jiems skirtų reikmenų ir drabužių taip ir lieka nepanaudoti. Artėjant šaltajam sezonui norisi ne tik atnaujinti savo garderobą, bet ir atrasti tinkamų mažyliams drabužėlių.
Virtualaus turgelio "musumazyliai.lt" siūlomos prekės
Virtualaus turgelio "musumazyliai.lt" siūlomos prekės

Neseniai atidarytame ir jau itin daug dėmesio sulaukusiame virtualiajame turgelyje musumazyliai.lt išties gausus įvairiausios aprangos, skirtos visiems metų laikams, pasirinkimas. Apie madą keistis, pirkti, parduoti ir dovanoti nebenaudojamus mažylių daiktelius kalbamės su turgelio įkūrėja Milda Mitkute.

Kaip kilo mintis įkurti tokio pobūdžio turgelį, skirtą tik mažylių reikmėms?

Milda Mitkutė
Milda Mitkutė

Visų pirma, norėčiau pasakyti, kad toks apsipirkimo būdas yra patogus jaunoms mamytėms ir tėveliams. Jiems nereikia niekur važiuoti, vaikščioti po parduotuves ir ilgai bei nuobodžiai ieškoti tinkamų drabužėlių savo vaikams. Be to, ką tik gimus mažyliams, mamos daugiau dėmesio skiria jiems, jų mobilumas gana ribotas, o pirkti internetu yra greita, galima apžvelgti didesnį asortimentą, nereikia niekam palikti kūdikių, galima surasti daug įdomios informacijos ir padiskutuoti įvairiomis temomis. Beje, jau seniai sulaukdavau pasiūlymų ir prašymų įsteigti ką nors panašaus, kas būtų skirta tik kūdikiams ir vaikams.

Ką galima įsigyti šiame virtualiajame turgelyje?

Čia dėmesys skiriamas tik kūdikių ir vaikų prekėms bei reikmenims, todėl nesunku atsirinkti sau naudingą informaciją ir prekes. Asortimentas prasideda nuo aprangos ir avalynės, o baigiasi ir žaisliukais, ir vežimėliais, ir mamoms skirtomis priemonėmis.

Kuo šis projektas išsiskiria iš kitų panašių turgelių?

Visų pirma, juo patogu naudotis, kadangi pateikiama koncentruota informacija ir gausus asortimentas, kiekvienas gali rasti tai, ko ieško. Be to, galima pažvelgti iš ekonominės ir ekologinės pusių: keistis, pirkti, parduoti ir dovanoti vaikučių reikmenis yra ir patogu, ir greita, sutaupoma pinigų. Žmonės ieško daiktų iš antrų rankų, „daiktų su istorija“, taip pat prisideda prie prasmingesnio vartojimo idėjos – nedidina naujų daiktų paklausos. Kam gi mokėti už naują daiktą daugiau, jei, pirkdamas iš kito žmogaus tokios pačios kokybės, gali gauti kur kas pigiau.

Taigi, siūlome pasižiūrėti, kaip galima apsirengti, ir susikomplektuoti aprangą artėjančiam sezonui už itin priimtiną kainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius