Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Mes turėsim kūdikį!“ – dalykitės savo istorija, kaip pranešėte apie šeimos pagausėjimą. Laukia dovanos!

15min GYVENIMAS savo skaitytojams siūlo straipsnių ciklą „Mes turėsim kūdikį!“. Tai specialus projektas poroms, kurios planuoja vaikus ar juos jau augina, bet galvoja apie šeimos pagausėjimą.
Jauni tėvai
Jauni tėvai / 123RF.com nuotr.

Ypač lauksime istorijų apie tai, kaip žinią apie kūdikį pranešėte savo vyrui. Gal įpakavote nėštumo testą? O gal padovanojote jam marškinėlius su užrašu: „Būsiu tėtis!“?

O galbūt esate tas asmuo, kuriam šią žinią pranešė, ir norite pasidalyti savo reakcija, išgyvenimais?

Rašykite istorijas pildydami žemiau esančią formą arba siųskite jas el. paštu: gyvenimas@15min.lt – jas atrinkę ir įvertinę, žurnalistai susisieks su jumis, pakalbins ir pasidalins jūsų šeimos istorija su visais!

Be, skaitytojų istorijų, straipsnių cikle „Mes turėsim kūdikį!“ numatytos temos – pokalbiai su specialistais apie tai, ką reikia žinoti porai, norinčiai susilaukti kūdikio; kokie tyrimai būtini nėščiosioms; kokių medžiagų reikia besilaukiančios moters organizmui ir vaisiui; ką reikia žinoti apie nėštumą vyresniame amžiuje ar vaisiaus alkoholinį sindromą (VAS) bei dar daug kitų naudingų temų.

Lauksime jūsų istorijų, kad galėtume pasidalyti su 15min GYVENIMO skaitytojais. Trijų įdomiausių istorijų autorių laukia dovanos!

Tapkite projekto „Mes turėsim kūdikį!“ dalimi! Laukiame jūsų istorijų, kaip žinią apie kūdikį pranešėte savo vyrui ar artimiesiems. O galbūt esate tas asmuo, kuriam šią žinią pranešė, ir norite pasidalyti savo reakcija, išgyvenimais? Pildykite žemiau matomą anketą ir mūsų žurnalistai susisieks su jumis, pakalbins ir pasidalins jūsų šeimos istorija su visais!
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius