-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris pasakė „ne“ gydytojų spaudimui daryti „selektyvinį“ abortą ir paviešino vaikų nuotrauką

Susan Thompson sužinojus, kad laukiasi net penkių mažylių, teko patirti ir nerimo, ir spaudimo, rašoma yourdailydish.com.
Nėščia moteris.
Nėščia moteris. / Fotolia nuotr.

Nors ši istorija nutiko prieš 20 metų, moteris pasidalijo išgyvenimais. Tuomet gydytojai jai pasiūlė atlikti dalinį nėštumo nutraukimą, t. y. sumažinti vaisių skaičių dėl medicininių ir nemedicininių priežasčių. Susan (tada jai buvo 28-eri) tvirtai apsisprendė, kad to nebus, ir šiandien beprotiškai džiaugiasi savo priimtu sprendimu ir savo nuostabiais penkiais vaikais.

„Aš pasakiau NE“, – rašė Susan „Facebook“, „Love What Matters“ įraše. Kito specialisto nuomonė taip pat buvo pasiūlymas sumažinti vaisių skaičių iki 3 ar 2. Toks spaudimas tęsėsi kelis mėnesius: – Mano vyras ir aš net nesvarstėme tokios galimybės nė sekundės“, – sakė penketuko mama, pasitikėjusi Dievo valia ir viltimi, kad mažyliams viskas bus gerai.

Jos sprendimas šiandien yra išties didelis džiaugsmas visai šeimai – du iš penketuko kuria karjerą medicinos srityje, o kiti trys prisijungė prie kariškių.

„Aš pasirinkau išsaugoti jų gyvybes, o dabar jie saugos kitų žmonių gyvybes“, – sakė Susan, po 20-ties metų žvelgianti atgal ir tikinanti, kad negali gyvenimo įsivaizduoti be savo vaikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius