Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Mylimiausias šeimos verslas 2021“ – balsuokite ir padėkite išrinkti nugalėtoją!

Verslumui ir verslioms šeimoms ypatingą dėmesį skiriantis naujienų portalas 15min kviečia palaikyti Lietuvoje kuriančius ir drąsias idėjas įgyvendinančius verslus atiduodant savo balsą už mylimiausią šeimos verslą.
Versli šeima 2021
Versli šeima 2021

Penkis daugiausiai skaitytojų balsų surinkusius verslus vertins ir mylimiausią šeimos verslą išrinks komisiją, kurią sudaro: ERGO Produktų vystymo vadovė Audronė Kupliauskienė, VU Verslo mokyklos vadovė dr. Birutė Miškinienė, Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos pirmininkė Dalia Matukienė, „Dokobit“ marketingo ir komunikacijos vadovė Eglė Silkauskaitė, 15min rubrikos „Gyvenimas“ redaktorė Raimonda Mikalčiūtė-Urbonė.

Pagrindinis projekto rėmėjas „Ergo“ konkurso laimėtojui padovanos įmonės darbuotojų draudimą (iki 5 asmenų) „Rūpestingo darbdavio“ paketo planui „Basic Maxi“ 1 metams. Draudimas apima gyvybės draudimo, nelaimingų atsitikimų, kritinių ligų, draudimo nuo vėžio ir kitas apsaugas.

Taip pat el. dokumentų pasirašymo portalas www.dokobit.lt dovanoja Verslo planą vieneriems metams ir „iPad “planšetę, kad pasirašinėti dokumentus būtų dar paprasčiau.

Portalas 15min laimėjusiam verslui suteiks 1 000 000 reklaminių skydelių parodymų portale verslo reklamai, taip pat šį verslą išsamiai aprašys ir pristatys visiems portalo skaitytojams.

Balsavimas vyks iki lapkričio 28 dienos, o gruodžio 3 dieną, tiesioginės transliacijos metu bus apdovanoti nugalėtojai.

Kviečiame susipažinti ir atiduoti savo balsą už mylimiausią šeimos verslą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius