Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Oksana žinią apie kūdikį paslėpė... silkėje: „Kai vyras rado kažką suvyniotą į foliją, pamanė, jog kontrabanda“

Oksanos ir Nerijaus šeimoje ši žinia apie nėštumą – dar labai šviežia. Abu su vyru planavo antrą vaiką, tačiau nemanė, jog tai nutiks taip greitai. „Labai gerai atsimenu, kad pranešiau kovo 18 dieną. Tik labai savitu būdu – įkišau nėštumo testą į silkę, kurią vyras turėjo išdarinėti“, – sako Oksana.
Oksana Vasion su vyru Nerijumi
Oksana Vasion su vyru Nerijumi / Asmeninio archyvo nuotr.

„Mes turėsim kūdikį!“ – straipsnių ciklas poroms, planuojančioms apie šeimos pagausėjimą.

Laukiame jūsų istorijų, kaip žinią apie kūdikį pranešėte savo vyrui ar artimiesiems. O gal esate tas, kuriam pranešė, ir norite pasidalyti savo emocijomis?

Rašykite gyvenimas@15min.lt (arba pildykite anketą straipsnio gale) ir mūsų žurnalistai susisieks su jumis, pakalbins ir pasidalins jūsų šeimos istorija su visais!


Vyro skambutis pakišo idėją

Apie įtarimą, kad gali būti nėščia, Oksana užsiminė vyrui, nes vėlavo menstruacijos. Važiavo į prekybos centrą, nusipirko testą ir vietoje jį pasidarė, kad namuose nebūtų jokių „įkalčių“.

„Žiūriu – dvi juostelės! Iškart pagalvojau, kad vyrui reikėtų pranešti, bet kaip? Nupirksiu dovaną, įteiksiu, bet bus labai paprasta, norėjosi staigmenos. Ir kaip tik paskambino vyras. „Jei gali, nupirk silkės“, – paprašė.

Kaip tik tada man ir toptelėjo mintis – o, vyras mėgsta silkę, perku nedorotą, tad paslėpsiu testą joje!”

Taigi Oksana grįžusi namo suvyniojo testą į foliją, dar apsuko maistine plėvele ir izoliacijos juosta viską sutvirtino. Tada į neišdorotą silkę sugrūdo tą stebuklingą „žinią“.

Manė, kad silkėje – narkotikų kontrabanda

Kaip pasakojo Oksana, vyras grįžo namo, pavalgė ir ėjo doroti tos silkės. O ji tuo tarpu nuėjo į dušą nusiprausti.

„Stoviu duše, o vyras ateina su paketėliu rankoje ir sako: ”Tu žiūrėk, ką aš silkėje radau! Gal čia kokia kontrabanda, gal kas taip sumanė kokainą gabenti?“

Puolė filmuoti tą paketėlį, siųsti patiems artimiausiems draugams, ką rado silkėje, – juokdamasi tą įvykį prisiminė Oksana. – Buvo itin susijaudinęs, sako: „Palaukit, išvyniosiu, nufilmuosiu, kas ten viduje.“ Tada aš sakau: „Gerai, tai tu vyniok, aš tada pafilmuosiu.“

Ilgai vyras vyniojo, spjaudėsi tą izoliacinę lentą nuplėšdamas. Atvyniojo, mato testą ir klausia: „Kas čia dabar? Kaip silkėje atsirado toks dalykas?“ Bet paskui susivokė: „Tai tavo darbas? Tu ten įkišai? Rimtai?!“

Kol Oksana su vyru džiaugėsi žinia, draugai per tą laiką prirašė žinučių. „Nekantraudami spėliojo, kokį lobį radome. Juokavo, kad reikia važiuoti į parduotuvę ir visą silkių partiją išpirkti“, – pasakojo moteris.

Paskui pora naujiena apie būsimą kūdikį pasidžiaugė kartu su draugais.

Tapkite projekto „Mes turėsim kūdikį!“ dalimi! Laukiame jūsų istorijų, kaip žinią apie kūdikį pranešėte savo vyrui ar artimiesiems. O galbūt esate tas asmuo, kuriam šią žinią pranešė, ir norite pasidalyti savo reakcija, išgyvenimais? Pildykite žemiau matomą anketą ir mūsų žurnalistai susisieks su jumis, pakalbins ir pasidalins jūsų šeimos istorija su visais!
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius