Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Projekto „Versli šeima“ finalas – penktadienį paaiškės, kas taps „Mylimiausiu šeimos verslu 2021“

Penktadienį 15min portale išvysite net tris videotransliacijas, kurios vainikuos projektą „Versli šeima“, skirtą padrąsinti, paskatinti ir pasidžiaugti šeimų verslais, kuriančiais ir dirbančiais Lietuvoje. 15 val. tiesioginės transliacijos metu sužinosite, kas tapo „Mylimiausiu šeimos verslu 2021“.
Versli šeima 2021
Versli šeima 2021

Penktadienį (gruodžio 3 d.) kviečiame žiūrėti tiesiogines transliacijas:

11val. Kokie iššūkiai verslo laukia 2022 metais?

Kitais metais verslas susidurs su ne vienu iššūkiu: nuo sausio didėja minimalus atlyginimas, Finansų ministerija pristatys mokesčių reformą, o ekspertai prognozuoja bankrotų bangą. Apie tai 15min studijoje kalbėjomės su finansų viceministre Rūta Bilkštytė ir INVL vyr. ekonomiste Indre Genyte-Pikčiene.

13 val. Siaučiant pandemijai sukūrė verslą – gamina A.Kriščiūno paveikslais puoštas žvakes

Nepabūgę pandemijos atneštos nežinomybės, Lina ir Tadas Jurgilos praėjusių metų rudenį pardavė savo sėkmingą verslą – maisto prekių parduotuvę, ir viską suinvestavo į naują idėją – ypatingas stiklines žvakes, kurias puošia menininko Algio Kriščiūno paveikslai. Kaip gimė tokia idėja, kaip sekėsi ją įgyvendinti, kokių planų turi ateičiai ir kas svarbiausia, norint imtis verslo, – apie visa tai su verslia ir kūrybinga Jurgilų šeima kalbėsimės 15min studijoje.

15 val. „Versli šeima 2021“ nugalėtojų apdovanojimai – kas tapo mylimiausiu šeimos verslu?

Tiesioginės transliacijos metu paaiškės, kuris konkurso dalyvis tapo „Mylimiausiu šeimos verslu 2021“. Nugalėtojai bus apdovanoti specialiais Ergo, „Dokobit“, VU Verslo mokyklos ir 15min įsteigtais prizais.

„Mylimiausią šeimos verslą“ rinko 15min skaitytojais balsuodami už, jų nuomone, verčiausius šio titulo verslus. Iš viso už visus kandidatus skaitytojai atidavė beveik 7000 balsų! Vėliau penkis jų, daugiausiai skaitytojų balsų surinkusius verslus, vertino komisiją, kuri ir nulėmė, kas tapo šių metų nugalėtojais.

„Verslios šeimos“ komisijos nariai: ERGO Produktų vystymo vadovė Audronė Kupliauskienė, VU Verslo mokyklos vadovė dr. Birutė Miškinienė, Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos pirmininkė Dalia Matukienė, „Dokobit“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Eglė Silkauskaitė, 15min rubrikos „Gyvenimas“ redaktorė Raimonda Mikalčiūtė-Urbonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius