Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Daukantaitė apie motinystę: „Jei vadovaujiesi intuicija, tai nereiškia, kad esi nesąmoninga mama“

Misijos „Sveika ir laiminga mama“ ambasadorė Sabina – puikiausias visapusiškos moters savirealizacijos šeimoje ir veikloje pavyzdys. Savo asmeniniu pavyzdžiu ji parodo ir įrodo, jog klausydama savo širdies balso kiekviena moteris gali pasiekti bet kokias užsibrėžtas aukštumas visose gyvenimo srityse.
Sabina Daukantaitė ir jos knyga „Vandeninės moterys“
Sabina Daukantaitė ir jos knyga „Vandeninės moterys“ / G.Globio nuotr.

Sabina Daukantaitė – rašytoja, terapinio romano „Vandeninės moterys” autorė, kūrybinės agentūros vadovė, tinklaraščio „7 taškai” autorė, konferencijos „Sveika ir laiminga mama“ ambasadorė ir septynių vaikų Mama. Ji puikiai atstovauja vieną pagrindinių misijos „Sveika ir laiminga mama“ idėjų, jog laiminga mama – tai pirmiausia laiminga moteris!

- Sabina, kas yra moters stiprybės šaltinis?

– Tikiu, jog visos moterys turi galią dulkėtą kasdienybę paversti įtraukiančiu nuotykiu, nuobodulį – praturtinančiu atradimu, o nesėkmę – naujo stebuklo pradžia.

Nuoširdžiai manau, kad moterys gimsta lyg versmės, užkoduotos tekėti, lietis, dovanoti gyvybę ir nuolat veržtis pirmyn. Mes pačios esame neišsenkantys šaltiniai, svarbu baimėmis neužsitvenkti nuo pasaulio ir nuo savo tikrosios prigimties.

Kūrybiškumas, smalsumas ir nesiliaujančios atsakymų paieškos yra ne kas kita, kaip gryniausi meilės gyvenimui liudijimai!

Man patinka tekėti plačia vaga – godžiai imti ir drąsiai dalintis. Taip gyvendama pavargstu, bet tik taip galiu pajusti saldžios pilnatvės akimirkas, kai sielą užlieja žinojimas, kad gyvenu savo gyvenimą, pilną visavertės saviraiškos ir savirealizacijos.

Tikiu moterų intuicija – kaip tiesa, gimstančia neišmatuojamame žmogaus patirčių gylyje, kaip sėkmę ir gyvybę saugančiu mechanizmu, kuris niekada „nepaveda".

Ir dar esu įsitikinusi: viskas, apie ką nuoširdžiai svajojame, atkakliai siekiame ir kam esame pasirengę – tas viskas jau kažkur yra ir laukia mūsų. Tereikia ištiesti ranką savo svajonei ir pasiimti iš gyvenimo tai, ko esi verta!

Daugiau Sabinos minčių video siužete:

VIDEO: Sabina Daukantaitė – apie motinystę ir ypatingą palinkėjimą kitoms moterims

Projekto „Sveika ir laiminga mama“ misija – supažindinti moteris su naujausiomis sveikatingumo metodikomis ir asmeninio tobulėjimo sprendimais, padėsiančiais sėkmingai planuoti šeimos pagausėjimą, kurti tvirtus ir darnius poros tarpusavio santykius ir visokeriopai realizuoti savo moterišką prigimtį šeimoje ir už jos ribų.

Konferencija „Sveika ir laiminga mama“ įvyks 2018 metų gegužės 6 dieną, Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje. Daugiau informacijos apie renginį galite rasti čia: https://www.mamosdiena.lt/.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius