Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų prekių parduotuvė OXOX pristato naująją 2019 metų rudens/žiemos kolekciją

„Drąsūs ir laisvi“ – tokiu šūkiu šaltąjį metų laiką pasitinka Ogmios mieste įsikūrusi vaikiškų rūbų ir prekių vaikams parduotuvė OXOX. Naujoji jos rudens ir žiemos kolekcija tyrinėja beribį gamtos pasaulį bei vaikų santykį su ja ir kviečia mažuosius atrasti pažinimo džiaugsmą. Apie tai, kas įkvėpė naujos kolekcijos stilių bei kas joje svarbiausia, kalbamės su OXOX parduotuvės vadove Gintaute Šatkute – Mikšiene.
OXOX naujoji 2019 metų rudens/žiemos kolekcija
OXOX naujoji 2019 metų rudens/žiemos kolekcija / Partnerio nuotr.

Mada, leidžianti atrasti pažinimo džiaugsmą

Anot parduotuvės vadovės, kuriant kolekciją svarbiausia buvo ir toliau remtis viena svarbiausių OXOX vertybių – kurti vaikišką madą vaikams, nepaverčiant jų mažomis suaugusiųjų kopijomis, o leidžiant mažiesiems pažinti ir tyrinėti patį vėjavaikiškiausią laikotarpį – vaikystę. „Dėl šios priežasties visi kolekcijoje esantys drabužiai nevaržo judėjimo laisvės. Juk vaikai įkvėpimo semiasi iš gamtos – miškai ir ežerai, upės ir laukai, saulė ir dangus, gėlės ir medžiai yra viena didelė jų žaidimo aikštelė, kurią svarbu atrasti pačiam. Neaprėpiamose laukuose vaikai gali žaisti ir pasiklysti, žiūrėdami į debesų žemėlapius gali svajoti kuo bus užaugę, uosdami gėles, akimis sekiodami vabalus ir ragaudami rudeninius obuolius, gali suprasti pasaulio ir jo gyventojų ryšį“, – pasakoja G.Šatkutė – Mikšienė.

Ji tikina, jog kiekvienas vaikas gyvena savo susikurtame pasaulyje, kurį regi savitai, be suvaržymų ir baimių, tad tėvų užduotis yra leisti vaikams būti laisviems, nes jie yra drąsūs tokiais būti.

Partnerio nuotr./OXOX naujoji 2019 metų rudens/žiemos kolekcija
Partnerio nuotr./OXOX naujoji 2019 metų rudens/žiemos kolekcija

Gyvosios gamtos įkvėpti raštai

Anot pašnekovės, šioje kolekcijoje, kaip ir kitose OXOX linijose, vyraus žaismingi, vaikystę pabrėžiantys ir laisvai vaikams judėti leidžiantys drabužiai, pagaminti iš švelnaus ir minkšto trikotažo. „Kolekciją sudaro kelnės, marškinėliai ilgomis rankovėmis, papuošti užrašais ir piešiniais, džemperiai, suknelės, sijonai, tamprės bei galvos aksesuarai“, – teigia parduotuvės vadovė ir pažymi, jog daugelis drabužių universalūs, tad tiks ir mergaitėms, ir berniukams.

Partnerio nuotr./OXOX naujoji 2019 metų rudens/žiemos kolekcija
Partnerio nuotr./OXOX naujoji 2019 metų rudens/žiemos kolekcija

Ji pažymi, jog kolekcijoje vyrauja ryškios ir šiuo metu madingos spalvos – bananinė ir citrininė geltona, miško žalumo, prinokusio arbūzo, koralinė, švelni mėtinė, jūros gelmių mėlyna ir cemento pilka, tačiau kiekvieną jų pagyvina tik šiems drabužiams sukurti orginalūs raštai. „Jie drauge su žaismingais užrašais ir paveikslėliais nutūpia ant visų drabužių, tokiu būdu suteikdami jiems išskirtinumo ir žaismingumo. Štai šį kartą kolekcijoje vyrauja geometriniai raštai, įkvėpti augalijos ir gyvūnijos“, – pasakoja G.Šatkutė – Mikšienė.

Ne vienintelė sezono naujiena

Naujoji 2019 metų rudens/žiemos kolekcija nėra vienintelė OXOX šio sezono naujiena. Vaikiškų rūbų ir prekių vaikams parduotuvė pristato kolekciją „Back to school“, sukurtą atsižvelgus į vaikų ir jų tėvelių poreikius.

„Kolekcijoje vyrauja patogūs, lengvai derinami drabužiai, lengvai pritaikomi prie esamų mokyklos uniformų reikalavimų. Mokyklinių drabužių medžiaga – tvirtas ir ilgaamžis džinsas bei švelni ir kokybiška medvilnė su elastanu, tad šie greitai nenusidėvės ir nepraras formos, o keliai bei alkūnės neišsišoks“, – tikina pašnekovė.

Daugiau informacijos:

El. parduotuvėje www.eoxox.com

Facebook paskyroje www.facebook.com/eOXOX

Instagram paskyroje www.instagram.com/oxoxkids

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius