Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veiklios mamos kviečia į pirmąjį mamų vasaros festivalį „Mamostogos“

Unikalus renginys jau liepos 31 d. Vilniuje tikisi sukviesti daugiau nei šimtą mamų su vaikučiais iki 7-erių metų ir kartu praleisti įspūdžių, pramogų bei žinių kupiną dieną. Kaip tikina renginio organizatorės, norėjosi sukurti erdvę, kurioje būtų galima ne tik semtis žinių, bet ir iš tikrųjų pajusti, ką reiškia tikra atostogų diena, turint mažų vaikų.
Veiklios mamos kviečia į pirmąjį mamų vasaros festivalį „Mamostogos“
Veiklios mamos kviečia į pirmąjį mamų vasaros festivalį „Mamostogos“ / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 1 Mama

„Pačios esame mamos ir suprantame, kad žodžių junginys „motinystės atostogos“ tikrai nereiškia to, ką galime perskaityti pažodžiui. Tad išsikėlėme sau rimtą misiją – sukurti tikrą šventę savo gyvenimo bendrakeleivėms ir jų mažyliams“, – intriguojančiai idėją pristato renginio organizatorės, jau turinčios patirties veikiant po Mamų radijo vėliava.

Festivalio metu, kuris vyks „Vilnius grand resort“ kupole, bus pasirūpinta mamų ir mažylių maitinimu, draugiška aplinka žindymui ir vystymui, vaikų užimtumo zona su specialiai vaikams sukurta veiklų programa, galimybe įsikurti su nakvyne, įdomiais pokalbiais, proga įsigyti mielų smulkmenų, kūrybinėmis dirbtuvėmis, erdve, kur galėsite tiesiog skirti laiko sau – karštai kavai ir įdomiems knygos puslapiams.

„Aromama” deivės mamas pakvies į aromatines kosmetikos gamybos dirbtuves, kur bus galima ruošti masažo aliejus sau ir vaikams. Aromatiniai kvepalai, oro gaivikliai namams, priemonės nuo peršalimo – visa tai galėsite susikurti su specialistų pagalba bei priemonėmis, jums bus atsakyta į visų iškilusius šeimos sveikatingumo klausimus.

Moterų taip pat lauks makiažo zona, kur bus galima konsultuotis ir puoštis kartu su profesionaliomis vizažistėmis ar net atlikti specialius odos tyrimus.

„Tai pirmasis ir vienintelis mamų vasaros festivalis, kur leisime Jums, mielos mamos, atsikvėpti nuo kasdienės rutinos, pasisemti žinių iš savos srities profesionalų bei įkvėpimo iš žinomų Lietuvos mamų. Tai nepakartojamas laisvės, šilumos, draugystės ir ypatingų emocijų renginys. Išsinešite be proto daug įkvėpimo nuostabiai vasaros pabaigai“, – tikina komandos narės.

Prie renginio prisijungia ir visuomenėje gerai žinomos ir veiklios mamos bei specialistės: „Mamostogų“ atidarymas vyks kartu su sportinių šokių Lotynų Amerikos vicečempione Egle Straleckaite ir jos sugalvotu flashmobu, vėliau įkvepiančius pokalbius ves verslininkė Julija Žižė, paskaitas skaitys psichologė Jūratė Bortkevičienė, gydytoja dietologė Lina Barauskienė, miego specialistė Dovilė Šafranauskė.

Mažylių mityba besirūpinanti kompanija „HiPP“ po gardžios vakarienės visus pakvies į žinomų atlikėjų – Baibos Serdiukės ir Augustės Vedrickaitės, kurios taip pat yra puikios mamos, koncertą.

Renginį moderuos viena žinomiausių socialinių tinklų influencerių, mitybos specialistė Inga Žuolytė.

„Tegul nesumeluoti motinystės nuotykiai čia ir pasilieka“, – tokiu šūkiu į „Mamostogas“ kviečia sumanytojos. Daugiau informacijos apie programą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius