Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

33 metų vyras nugaros skausmus mėgino malšinti savo spermos injekcijomis

Gydytojams tenka susidurti su pačiais keisčiausiais atvejais. Pačių žmonių sukeltos sveikatos problemos tikrai nėra retos, tačiau gydytojai vis tiek nustebo, kai į juos kreipėsi 33 metų vyras. Pasirodo, šis žmogus gydėsi savo spermos injekcijomis. Tačiau labiausiai stebina tai, kodėl jis tai darė ir kas jam nutiko po to.
Spermatozoidai
Spermatozoidai / Photos.com

Iš tiesų į vieną ligoninę Dubline 33 metų vyras kreipėsi ne dėl savo spermos injekcijų. Jis atėjo skųsdamasis nugaros skausmais. Pats vyras paaiškino, kad tai – trauma, nes jam dažnai tenka kilnoti sunkius daiktus.

Pirmą kartą skausmą vyras patyrė prieš 18 mėnesių, tačiau trauma atsinaujino visai prieš kreipiantis į gydytojus. Pirminė apžiūra parodė, kad pacientas neklysta – jis pasitempė nugarą. Tačiau tuomet gydytojai pastebėjo ryškiai raudoną patinimą ant vyro dilbio.

Vyras paaiškino, kad savo spermos injekcijomis į ranką bandė išgydyti skaudančią nugarą. Mąstė jis labai paprastai – spermatozoidai kuria gyvybę, todėl gali ir atjauninti pažeistus audinius nugaroje. Injekcijas vyras visada atlikdavo pats ir niekam apie tai nepasakojo.

Medikai išsamiau patyrinėjo vyro ranką ir suprato, kad ją kamuoja ūmus uždegimas, o po oda yra įkalinto oro. Pacientas buvo paguldytas į ligoninę, jam buvo skirtas antimikrobinis gydymas. Tiesa, pagulėjęs ligoninėje vyras pasijuto geriau – praėjo nugaros skausmas. Todėl jis pareiškė, kad nori būti išleidžiamas.

Na, o tuomet medicinos gydytojai sėdo prie mokslinės literatūros.

Medikai ieškojo panašių atvejų, tačiau nerado nieko. Mokslinėje literatūroje aprašyti tik seni eksperimentai su gyvūnais. Tuomet jie ėmėsi ieškoti internete, iš kur vyrui galėjo kilti tokių minčių. Tačiau pats pacientas atskleidė, kad tai sugalvojo pats ir nieko panašaus internete nėra.

Kadangi panašių atvejų nerado, medikai apie šį atvejį parašė mokslinį straipsnį – tegul bus pirmasis.

O kas nutiko vyrui? Ogi visai nieko. Nors jis tikrai rizikavo pasigauti rimtesnę infekciją, visos komplikacijos, kurias jis patyrė, buvo susijusios su netaisyklingai atliekamomis injekcijomis, o ne pačia sperma.

Adatas ir švirkštus vyras pirko internete. Sperma nėra sterili ir joje noriai apsigyvena įvairūs mikroorganizmai, tačiau vyras injekcijas atlikdavo tik kartą per mėnesį ir tik mažais kiekiais. Aišku, tai vis tiek buvo labai kvailas poelgis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius