Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Alytaus „ColonWell“ projekto finalistė Rūta: džiaugiuosi nukritusiais 17 kilogramų ir energija

Kalbamės su Alytaus projekto finaliste Rūta, kuri džiaugiasi ne tik nukritusiais 17 kilogramų, bet ir nuostabia savijauta, energijos gausa ir nuolatiniu lengvumo jausmu, – rezultatais, ku-riuos padovanojo „ColonWell“ projekto metu išsiugdytas sveikas gyvenimo būdas.
 Alytaus projekto finaliste Rūta
Alytaus projekto finaliste Rūta / Colonwell nuotr.

– Kokiu tikslu ryžotės dalyvauti projekte?

– Projekte pasiryžau dalyvauti todėl, kad norėjau sveikai gyventi, kitaip žiūrėti į mitybą, numesti svorio.

– Ar anksčiau žinojote apie ColonWell“ produkciją?

– Preparatą pirmąkart vartojau jau prieš penkerius metus – po gimdymo, kai norėjau sutvarkyti žarnyno problemas. Vėliau preparatą vartojau antrą kartą – numečiau 13 kilogramų per pusę metų. Na, o dabar, dalyvaujant projekte, mišinį vartoju jau trečią kartą, ir per šį dalyvavimo projekte mėnesį pavyko numesti dar 4 kilogramus.

– Papasakokite, kaip jautėtės projekto pradžioje?

– Pirmąją savaitę organizmas reikalavo didelio kiekio vandens, taip pat buvau šiek tiek piktesnė, – gal organizmui trūko saldumynų ar ko... Tačiau jau nuo pat pirmų dienų ėmiau justi lengvumo jausmą. O vėliau, peržengus dviejų savaičių ribą, visai sužydėjau.

– Kaip sekėsi laikytis toliau, kokie rezultatai Jus džiugino labiausiai?

– Atsirado daug energijos, ėmiau jaustis žvali. Kiekvieną dieną lydi gera nuotaika, lengvumo jausmas. Kai pradėjo kristi kilogramai, sumažėjo visos apimtys, tad reikia mažesnių rūbų, o aplinkiniai taip pat ėmė pastebėti sumažėjusias kūno linijas. Mano savijauta – puiki.

Kai pradeda kristi svoris, nesinori sustoti. Natūraliai nebesinori užkandžiauti, nenoriu saldumynų... Dabar turiu tiek daug energijos: rodos, atsigulu lengva, o atsikeliu dar lengvesnė! O ir kolegos juokiasi, kad mano akys spindi!

– Koks pokytis, rezultatas Jus džiugino labiausiai?

– Pirmoje vietoje – svorio kritimas, nes penkiolika metų kovoju su viršsvoriu. Esu išbandžiusi daugybę dietų, ir badavusi, ir ko tik nedariusi, tačiau tokių rezultatų niekada nebuvau pasiekusi. Antroje – lengvumo jausmas.

Colonwell nuotr./ Alytaus projekto finaliste Rūta
Colonwell nuotr./ Alytaus projekto finaliste Rūta

– Kokį iššūkį jums teko išsitraukti projekto metu ir kaip sekėsi jį įveikti?

– Projekto metu išsitraukiau iššūkį atsisakyti cukraus ir miltinių patiekalų. Man visada atrodė, kad pusryčių be sumuštinio tikrai neįmanoma pavalgyti, o projekto dėka pamačiau – įmanoma. Nuoširdžiai didžiavausi savimi, kad man puikiai sekėsi įveikti iššūkį – nesuvalgiau nė bandelės, nė duonos, o dabar jau ir natūraliai nebesinori miltinių produktų. Be to, tikiu, kad miltinių produktų atsisakymas yra vienas esminių dalykų, padėjusių numesti svorio.

– Ar turite planą, ką darysite, kad šie pasiekimai būtų ilgalaikiai?

– Žinoma, juk norisi ir svorio dar daugiau numesti, ir sveikiau gyventi, vakarais neužkandžiauti. Tad toliau gersiu „ColonWell“. Jį vartojant natūraliai nesinori persivalgyti, prisikimšti, lyg organizmas pats natūraliai atmestų nevisavertį, sunkų maistą. Štai pavyzdžiui, išgeriu preparatą prieš vakarėlį su draugais. Ant stalo – gausybė nesveiko maisto, draugai valgo, o man – nesinori. Kai žinai, kaip gerai jautiesi atsikėlęs ryte, sunkiam, netinkamam maistui nebėra jokio potraukio. Atrodo, tas lengvumo jausmas mane užvaldė.

– Ką pasakytumėte žmonėms, dar tik pradedantiems sveikatingumo kelionę?

– Rekomenduoju nusipirkti „ColonWell“ ir pradėti jį naudoti, – tada žmogus pajaus visą tą efektą, poveikį. Nieko neįmanoma prarasti, o panaudojus, – tik susitvarkyti su visomis problemomis.

„ColonWell" – lietuviškas produktas, pagamintas tik iš natūralių medžiagų, kuris jau beveik dešimtmetį kuria sėkmės istorijas! Tai laiko ir vartotojų patikrintas produktas, kuris efektyviai sprendžia žarnyno problemas ir padeda žmonėms, norintiems numesti svorio.

Sužavėjo Rūtos pasiekti rezultatai? Susipažinkite ir su kitomis įkvepiančiomis „ColonWell“ vartotojų istorijomis www.colonwell.lt ar „ColonWell“ socialinėse paskyrose bei pradėkite
savo ilgalaikių pokyčių kelią sveikesnio gyvenimo būdo link.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius