-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar gerai išsivalei dantis: dabar tai paprasta patikrinti

Ar išsivalę dantis galite tvirtinti, kad ant jų neliko apnašų? Dažnas suaugęs nėra tikras, kad teigiamai atsakytų į šį klausimą, o ką jau kalbėti apie vaikus. Tačiau Australijos kompanija „Piksters“ į šį klausimą padeda atsakyti užtikrintai.
Ar gerai išsivalei dantis: dabar tai paprasta patikrinti
Ar gerai išsivalei dantis: dabar tai paprasta patikrinti / Partnerio nuotr.

Daugiau kaip prieš 20 m. odontologų suburta kompanija kuria įvairius inovatyvius produktus dantų priežiūrai. Vienas iš revoliucingiausių – fluorescuojanti dantų pasta „Piksters Plaque Glo“.

Pažiūrėjus atrodo, kad tai tarsi mūsų kasdien naudojama dantų pasta, tačiau padidintą susidomėjimą gali sužadinti įpakavimas – šalia dantų pastos tūbelės yra pridėtas... šviestuvėlis. Kam jis reikalingas su pasta ir kaip padeda valyti dantis?

Apšviečia valymo broką

Dantis valome tam, kad ant jų ir liežuvio neliktų apnašų, kurios gali būti ne tik nemalonaus burnos kvapo, bet ir dantų akmenų formavimosi, dantenų ligų bei ėduonies atsiradimo priežastimi. Turbūt kiekvienas išsivalęs dantis dirstelime į veidrodį ir prasižioję apžiūrinėdami darbo su šepetuku rezultatus mintyse tarsi klausiame: ar kruopščiai išsivaliau dantis? Prisipažinkime, kad tai retorinis klausimas, nes naudodamiesi paprasta dantų pasta objektyvaus atsakymo galime ir nematyti.

Taigi, prisiminkime dantų pastą „Piksters Plaque Glo“, kuri komplektuojama su mėlyną šviesą skleidžiančiu šviestuvėliu. Imkime ir išsivalykime dantis šia pasta, kaip kad paprastai valomės. Tuomet, vėlgi, kaip visuomet, išsiskalaukime burną vandeniu. O dabar jau padarykime taip, kaip niekada nedarėme – paimkime šviestuvėlį ir atsistoję prieš veidrodį apšvieskime ką tik išvalytus dantis ir liežuvį... Praktika rodo, kad jūs pamatysite tai, ką ir daugelis – geltonas dėmes ant dantų kaklelių prie dantenų, tarpdančiuose, net ant liežuvio. Kas tai? Ši unikali pasta drauge su šviestuvėliu parodo vietas, kurios nepakankamai nuvalytos, t. y. kur liko apnašų, kurios gali sukelti minėtas ligas ir kitas burnos problemas.

Partnerio nuotr./Šviestuvėlis parodo vietas, kurios nepakankamai nuvalytos
Partnerio nuotr./Šviestuvėlis parodo vietas, kurios nepakankamai nuvalytos

Kad jų nesulauktume, tiesiog imkime šepetėlį, tarpdančių siūlą, liežuvio šveistuką ir problemines vietas dar pavalykime, kol pašvietę neberasime jokių geltonų dėmių. Tuomet galime užtikrintai teigti: dantis išsivalėme kruopščiai.

Ši revoliucinė pasta „Piksters Plaque Glo“ padeda ne tik tinkamai išsivalyti dantis, bet, ypač vaikams, suformuoti teisingus dantų valymo įpročius. Vaikams toks dantų valymas labai atraktyvus, todėl net vengiantys burnos higienos su šia pasta dantis valysis noriai.

„Esu išbandžiusi daugybę dantų apnašą dažančių medžiagų, tačiau nei viena iš jų nebuvo tokia efektyvi ir patogi naudoti kaip „Piksters Plaque Glo“, – teigia burnos higienistė Giedrė Morkūnaitė. – Ši pasta ne tik puikiai išvalo dantis, bet ir parodo, kur yra likusių apnašų. Su „Piksters Plaque Glo“ galima pamatyti, kad daugiausiai apnašų lieka prie dantų kaklelių, tarpdančiuose bei ant liežuvio. Šią priemonę drąsiai rekomenduoju savo pacientams, nes tik nudažius apnašas galime sužinoti, kur reikia kruopščiau valyti dantis, kad išvengtume dantų akmenų formavimosi, dantenų ligų bei ėduonies atsiradimo. Kruopštesnė individuali burnos higiena – raktas į sveikus dantis ir dantenas.“

Partnerio nuotr./Burnos higienistė Giedrė Morkūnaitė
Partnerio nuotr./Burnos higienistė Giedrė Morkūnaitė

Šios Australijoje gaminamos dantų pastos internetu jau galima įsigyti ir Lietuvoje.

Partnerio nuotr./Dantų pasta „Piksters Plaque Glo“ komplektuojama su mėlyną šviesą skleidžiančiu šviestuvėliu
Partnerio nuotr./Dantų pasta „Piksters Plaque Glo“ komplektuojama su mėlyną šviesą skleidžiančiu šviestuvėliu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius