-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atraskite atsinaujinusią „Eglės sanatoriją“

Šiais metais „Eglės sanatorija“ atsinaujino ir pateikė daug malonių staigmenų nuolatiniams bei naujiems lankytojams. „Eglės sanatorija“, savo veiklą pradėjusi prieš 46 metus, ištikimai remiasi natūralumu paremtomis gydymo tradicijomis, tačiau supranta ir pokyčių svarbą. Būtent todėl šiemet ji įgyvendino naują projektą ir atnaujino savo, kaip sanatorijos, struktūrą – nuo šiol sanatorinis gydymas gali būti ir malonus poilsis.
„Eglės sanatorija“
„Eglės sanatorija“ / Projekto partnerio nuotr.

Trys komforto lygiai

Viena didžiausių „Eglės sanatorijos“ naujienų – tai trijų komforto lygių sistema.

Economy – tai lygis, žymintis visiems pažįstamą, klasikinę „Eglės sanatoriją“. Pasirinkę šio tipo apgyvendinimą, sanatorijos svečiai didžiąją dalį procedūrų, valgyklą ir mineralinio vandens biuvetę pasieks lauko takais.

Standard – tai komforto lygis, kurį būtų galima pavadinti „aukso viduriu“. Jį pasirinkę „Eglės sanatorijos" svečiai apsistos atnaujintuose kambariuose, galės komfortiškai, dėvėdami chalatą ir nebijodami blogo oro, pasiekti gydyklą bei atnaujintą mineralinio vandens biuvetę.

Comfort – tai aukščiausias komforto lygis, skirtas svečiams, norintiems išskirtinių apgyvendinimo sąlygų.

Projekto partnerio nuotr./„Eglės sanatorija“
Projekto partnerio nuotr./„Eglės sanatorija“

Pritaikyta šeimoms ir draugų kompanijoms

„Eglės sanatorija“ tapo dar patogesnė šeimoms su mažais vaikais. Joje vasaros pradžioje įrengti specialiai jaunoms šeimos skirti kambariai, kuriuose lankytojai ras papildomų patogumų: vaikiškus chalatus, laiptelius vonioje, pakabas, virtuvėlę ir pan. Kaip ir anksčiau, šeimų laukia vaikų žaidimų kambarys, kuriame mažuosius sanatorijos svečius prižiūri auklės. Taigi tėvai gali drąsiai palikti savo atžalas profesionalams ir netrukdomi mėgautis įvairiomis sveikatinimo procedūromis.

Be to, „Eglės sanatorija“ siūlo dar vieną naujieną – jungiamuosius kambarius, kurie gali tapti puikiu pasirinkimu draugų poilsiui. Tai du tarpusavyje sujungti kambariai, kurie, prireikus, gali būti ir atskirti. Būtent todėl jie gali būti naudojami dvejopai – arba kaip įprasti dviviečiai kambariai, arba kaip vienas erdvus keturvietis kambarys. Tai leidžia draugų kompanijoms pagal poreikį leisti laiką kartu arba ilsėtis atskirai.

Projekto partnerio nuotr./„Eglės sanatorija“
Projekto partnerio nuotr./„Eglės sanatorija“

Naujas požiūris į sanatoriją

„Komforto lygis Standard yra tai, ką mes vadiname naujuoju sanatorijos standartu“ – naujoves pristato „Eglės sanatorijos“ rinkodaros ir pardavimų direktorius Edgaras Briedys. Visiškai atnaujinti kambariai, duris atvėrę vasaros pradžioje, galimybė neišeinant į lauką ir nesibaiminant blogo oro ar vasariškos kaitros pasiekti gydyklą bei mineralinio vandens biuvetę – tai pagrindiniai patogaus gyvenimo privalumai atsinaujinusioje „Eglės sanatorijoje“. Šis projektas įgyvendintas Druskininkuose: stiklinė galerija sujunė vieną gyvenamųjų korpusų su sanatorijos gydykla, atnaujinti B korpuso kambariai bei senoji mineralinė vandens biuvetė.

Naujasis sanatorijos standartas – tai aukščiausios kokybės sveikatingumo paslaugos bei aukščiausio lygio komfortas, kurį sanatorija siekia suteikti savo klientams. Harmoninga visuma – tai nauja „Eglės sanatorijos“ kryptis, kuria siekiama užtikrinti, kad procedūros, apgyvendinimas ir visa kita veikla būtų aukšto lygio. Tai garantuoja absoliutų komfortą bei teigiamą efektą tiems, kurie atvyksta reabilituotis po sunkių sveikatos sutrikimų, ir tiems, kurie čia apsilanko tiesiog pasisveikatinti bei atgauti jėgų. Visgi labai svarbu pabrėžti, kad „Eglės sanatorijos“ prioritetas buvo ir išliks daugybę metų puoselėjamos gydomosios tradicijos. Todėl sanatorija garantuoja, kad visiems, nepriklausomai nuo pasirinkto komforto lygio, suteiks vienodas, aukščiausios kokybės sanatorinio gydymo paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius