-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Džentelmeno gydytojas“: ką tai reiškia

Puikios naujienos: klinikoje EGV, esančioje Rygoje, Latvijoje, atidarytas unikalus Andrologijos centras, kurio darbuotojai rūpinasi vyrų reprodukcine sveikata ir gydo šios sistemos ligas. Jame atliksime įvairias apžiūras ir itin tikslias mikrooperacijas, kad apsaugotume vyrus nuo nevaisingumo. Operacijos atliekamos gana greitai, nereikia laukti ilgoje eilėje.
Unikaliame Andrologijos centre randama spermatozoidų, nesančių spermoje
Unikaliame Andrologijos centre randama spermatozoidų, nesančių spermoje / Partnerio nuotr.

Naudinga visiems

Andrologas yra vyrų lytinės sveikatos specialistas. Jis padeda esant erekcijos sutrikimams, nevaisingumui, antsvoriui, dėl sumažėjusio testosterono lygio atsiradusiems negalavimams, pasitelkdamas įvairius specialius metodus, kurie skiriasi nuo naudojamų ginekologų. Andrologas sprendžia sumažėjusio libido problemas ir padeda sėkmingai kovoti su senėjimu.

Partnerio nuotr./Unikaliame Andrologijos centre randama spermatozoidų, nesančių spermoje
Partnerio nuotr./Unikaliame Andrologijos centre randama spermatozoidų, nesančių spermoje

Laiko poveikis

Andrologija, mokslas apie vyrų organizmą, atsirado gana neseniai – prieš 15–20 metų. Jis sujungia įvairias medicinos sritis: urologiją, seksologiją, kardiologiją, endokrinologiją ir dermatovenerologiją.

Tai gamtos mokslas. Žmogus yra sudėtinga sistema. Pavyzdžiui, erekcijos disfunkcija (erekcijos sutrikimai) gali būti diabeto, širdies ir kraujagyslių ligų, depresijos ar streso simptomas. Gydytojas andrologas turi išmanyti įvairias medicinos sritis, kad tinkamai diagnozuotų negalavimo priežastį ir išgydytų pacientą.

Kuo skiriasi andrologas ir urologas

Gydytojas urologas gydo tiek moterų, tiek vyrų inkstų ir šlapimo takų ligas. Į jį kreipiamasi, kai inkstuose atsiranda akmenų, pasireiškia cistitas ar uretritas. Urologas laikomas vyrų gydytoju, nes vyrų organizme šlapimo takai ir lytiniai organai yra glaudžiai susiję. Skirtingai nuo urologo, andrologas gydo tik vyrus ir sprendžia įvairias jų sveikatos problemas, tokias kaip sumažėjęs vaisingumas, prostatitas, kosmetiniai penio ir sėklidžių defektai.

Partnerio nuotr./Unikaliame Andrologijos centre randama spermatozoidų, nesančių spermoje
Partnerio nuotr./Unikaliame Andrologijos centre randama spermatozoidų, nesančių spermoje

Kada reikia pasitarti su andrologu

– Pirmoji simptomų grupė: visi susiję su šlapinimusi (skausmas, deginimas, sunku šlapintis, aštrus ir nemalonus skausmas apatinėje pilvo dalyje ir lytinių organų srityje).

– Antroji simptomų grupė: lytinių organų komplikacijos (erekcijos disfunkcija, sumažėjęs libido, negalėjimas patirti orgazmo, skausmas sueities metu, pirmalaikė ejakuliacija ir vaisingumo problemos).

– Trečioji simptomų grupė: bendrojo pobūdžio simptomai (nuovargis, irzlumas, padidėjęs nerimas ir agresija, miego sutrikimai, dūrimas raumenyse ir sąnariuose, mažėjanti raumenų masė) rodo hormonų lygio pokyčius.

Į penktąją dešimtį įžengęs vyras turėtų bent kartą per metus apsilankyti pas andrologą ir urologą negalavimų prevencijos tikslais.

Jei rūkote, daug laiko praleidžiate sėdėdami, o dėl pilvo riebalų nematote svarstyklių skaičių, andrologas jus pakonsultuos ir patars, kaip pakeisti gyvenimo būdą, kad būtumėte sveiki, sulieknėtumėte, sutvirtėtumėte ir džiaugtumėtės lytiniu gyvenimu.

Klinika EGV įsikūrusi Rygoje, Lāčplēša g. 35, 5-ame aukšte. Dėl vizito pas andrologą susitarsite paskambinę tel. + 371 67 278 183 arba parašę el. laišką adresu info@egv.lv

Daugiau informacijos:

www.egv.lv;

www.facebook.com/ClinicEGV/

VIDEO: First micro TESE treatments in the Center of Andrology of Clinic EGV

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius