-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ėjimą pamilusi panevėžietė Sigita Slapšienė džiaugiasi atradusi naujo formato renginį

61-erių metų panevėžietė Sigita Slapšienė sveika gyvensena ir sportu domėjosi ne visą gyvenimą. Moteris aktyviai laiką leidžia 26-erius metus. Per šį laikotarpį ji išbandė ne vieną sporto šaką, o pastaruoju metu, senjorei labiausiai patinka šiaurietiškas ėjimas.
Sigita Slapšienė
Sigita Slapšienė / Organizatorių nuotr.

Daugiau nei 6-erius metus vaikščiodama su šiaurietiško ėjimo lazdomis S.Slapšienė trykšta energija ir gera nuotaika.

„Kasdien nueinu bent 10 000 žingsnių, apie 7 km, ir kitus skatinu eiti. Vaikštau kiekvieną dieną, nežiūrint į oro sąlygas, – pasakojo laidos „Sportuok Su vlada.LT“ laidos herojė. – Jeigu aš nevaikščiočiau, tai man kažko trūktų. Tai mano gyvenimo būdas. Ėjimas man yra tapęs toks įprastas, kaip dantų valymas. Tiesiog negaliu be to.“

Panevėžietė Sigita per Lietuvą keliauja sekdama ėjimo varžybas:

VIDEO: Panevėžietė Sigita per Lietuvą keliauja sekdama ėjimo varžybas

Senjorė Sigita pasakojo kaip šiemet atrado naujo formato renginį Lietuvoje – „Proenzi ArthroStop“ ėjimo varžybas. Šiemet toks renginys visai šeimai šalyje vyko keturiskart, panevėžietė dalyvavo trijose ėjimo varžybose – Druskininkuose, Nidoje ir Kaune. Dar vienos vyko Vilniuje.

„Paskutinės ėjimo varžybos šiemet vyko Pažaislyje. Kaune dalyvavau su didžiausiu džiaugsmu ir palaima. Įsivaizduokite – šalia Kauno marios, vanduo, burės... varžybos kažkokios vyksta. Eini ir dar užmeti akį į piliakalnį, gamtą, į tuos besišypsančius žmonių veidus. Jie laimingi, patenkinti. Jie tiesiog eina, juda“, – šypsodamasi prisiminė ėjimo entuziastė Sigita.

S.Šlapšienės paklausus, kodėl jai taip patinka ėjimas, moteris šią veiklą pažymėjo kaip sveikatos garantą, svorio balanso priemonę, geros nuotaikos užtaisą.

„Man be galo patinka gamta. Vaikščioti gamtoje yra super! – vietoje nenustygo panevėžietė. – Kai pabūni gamtoje, tyrame ore... tai neišpasakytas jausmas. Tai tiesiog tampa gyvenimo būdu!

VIDEO: „Sportuok su Vlada.lt“: pasakojimas apie akrojogą ir neeilinė lieknėjimo istorija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius