Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vyrus stebina žinia, kad įklotų būna ne tik moterims

Apie intymią moterų higieną jau įpratome kalbėti daug ir atvirai. O kaip dėl vyriškų reikalų? Turbūt pritarsite, kad vyrų higienos problemos tebėra didžiausias tabu. Ar žinojote, kad kas ketvirtas vyresnis nei 40 metų amžiaus vyras susiduria su šlapimo nelaikymu? Kartu su šiuo negalavimu koja kojon žengia ir higienos nepatogumai, o juos vyrai linkę slėpti tyliai kentėdami namuose.
Vyras
Vyras / Projekto partnerio nuotr.

Iš pradžių vyrai dar pabando nevalingą šlapimo ištekėjimą suvaldyti savo pačių išrastais būdais. Pavyzdžiui, naudoja tualetinį popierių ar vienkartines servetėles, bando dažnai keisti apatinius, nešiojasi atsarginę porą. Kai tokie sprendimai nepadeda, pradeda vengti viešumos arba sukti galvą, kurgi yra artimiausias tualetas. Ir visgi viskas būtų daug paprasčiau, jeigu vyrai žinotų, kad įklotai gali būti skirti ne tik moterims.

Sprendimas, sukurtas specialiai vyrams

Šiandien vaistinėse galima įsigyti šlapimą sugeriančių priemonių, kurios yra sukurtos specialiai vyrams. Nustebsite, kad jos ne tik puikiai prisitaiko prie vyro anatomijos, bet ir išskiria itin vyrišku dizainu. Pamirškite gąsdinančiai didelius sunkiems ligoniams naudojamus įklotus. Susipažinkite su šiuolaikišku „TENA Men“ gaminių vyrams asortimentu.

Projekto partnerio nuotr./Diskretiški šlapimą sugeriantys gaminiai vyrams „TENA Men“
Projekto partnerio nuotr./Diskretiški šlapimą sugeriantys gaminiai vyrams „TENA Men“

Apsauga, kuri telpa kišenėje

Lengvam šlapimo nelaikymui pritaikyti įklotai „TENA Men“ yra tokie ploni ir lengvi, kad puikiai tinka nešiotis kišenėje. Bet svarbiausia tai, kad dėvint jie beveik nejaučiami. Be itin vyriško dizaino, šie įklotai patikimai apsaugo nuo pratekėjimo. Pirmiausia, dėl išgaubtos kaušelio formos jie idealiai priglunda prie kūno, dėl lipniosios juostelės tvirtai laikosi apatiniuose ir išlieka savo vietoje, o dėl pakankamo ir gerai paskirstyto puikiai absorbuojančio sluoksnio greitai sugeria šlapimą.

Didesnė apsauga ir dieną, ir naktį

Kai nevalingai šlapimo išteka gausiai, tai taip pat ne priežastis atsisakyti aktyvaus gyvenimo būdo. Tokiais atvejais padės specialios vyriškos kelnaičių tipo sauskelnės „TENA Men Pants Plus“. Jos dėvimos kaip įprasti kasdieniai apatiniai ir, kaip ir įklotai, išsiskiria savo specialiai vyrams pritaikyta forma. Kelnaitės yra tamsiai mėlynos spalvos, atrodo nepastebimos ir puikiai sugeria bei apsaugo nuo pratekėjimo.

Visi „TENA Men“ gaminiai vyrams yra pagaminti iš dermatologiškai patikrintos, orui laidžios medžiagos, kuri yra švelni ir maloni. Speciali kvapo neutralizavimo technologija „Odour ControlTM“ apsaugo nuo nemalonaus kvapo, dėl kurio taip baiminasi daugelis vyrų.

Kur ieškoti?

Šiuolaikiškų „TENA Men“ gaminių vyrams teiraukitės vaistinėse. Jeigu abejojate, kurį gaminį rinktis, pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. Žinoma, jeigu norite diskretiškai įsigyti šių gaminių, galite tai padaryti elektroninėse parduotuvėse! Tai ne tik patogu, bet ir anonimiška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius