-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgalaikę depiliaciją lazeriu vis dažniau renkasi ir vyrai, ir moterys: skiriasi tik depiliuojamos kūno vietos

Bėrimai, plaukelių įaugimas ir greitas jų ataugimas – visa tai puikiai pažįstama tiems, kurie nepageidaujamus kūno plaukus šalina „naminėmis“ priemonėmis. Todėl vis daugiau žmonių renkasi ilgalaikę depiliaciją, atliekamą lazeriu. Pasak „Baltijos ir Amerikos Klinikos“ gydytojos dermatologės Ingos Galinauskaitės, tokia procedūra vis labiau populiarėja ir tarp vyrų. Pastarųjų apsisprendimui nemažą įtaką daro tai, jog lazeriai – mažiausiai skausmingas ir ilgalaikis depiliacijos būdas.
Plaukų šalinimas „Cynosure“ lazeriu Elite+
Plaukų šalinimas „Cynosure“ lazeriu Elite+ / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Grožis Lazeris

„Ilgalaikio plaukų šalinimo procedūrų populiarumas auga jau ne vienerius metus. Pastebime, kad tiek moterų, tiek vyrų higieniniai įpročiai verčia rinktis procedūras, kurios suteikia galimybę skirti mažiau laiko kasdienei priežiūrai šalinant plaukus“, – sako gydytoja.

Lazeriu pašalinti plaukelius visam laikui galima nuo bet kurios kūno dalies – veido, pažastų, bikinio, kojų. Tokios depiliacijos populiariausios. Tačiau netrūksta ir klientų, norinčių išvengti dažnos plaukelių šalinimo procedūros nuo kitų kūno dalių. Pavyzdžiui, barzdos.

„Apie depiliaciją lazeriu dažniausiai susimąsto tie vyrai, kuriuos vargina didelis nugaros, pečių lanko plaukuotumas ar greitai auganti barzda ir po skutimosi atsirandantis odos sudirgimas ar net pūlinukai“, – teigia I.Galinauskaitė.

Organizatorių nuotr./Plaukų šalinimas „Cynosure“ lazeriu Elite+
Organizatorių nuotr./Plaukų šalinimas „Cynosure“ lazeriu Elite+

Nors Lietuvoje depiliacija lazeriu nėra naujiena, anksčiau daugelį klientų gąsdina įvairūs su šia procedūra susiję mitai. Anot gydytojos dermatologės, daugiausia žmonių baiminasi skausmo. Kai kuriuos neramina tai, kad norimo efekto teks laukti ilgai – neužteks vos kelių procedūrų.

„Tačiau, kaip ir viskas, šiuolaikiniai lazeriai labai patobulėjo. Be to, trumpėja pačios procedūros atlikimo laikas. Procedūros metu jaučiama maloni šiluma, o skausmas mažinamas vėsinant depiliuojamą vietą. Po procedūros ji ištepama drėkinančiu ir odos sudirgimą mažinančiu kremu. Tad visa patirtis – maloniai komfortiška“, – sako pašnekovė, pridūrusi, kad kiekvienam pacientui sudaromos ir individualios rekomendacijos.

Organizatorių nuotr./Plaukų šalinimas „Cynosure“ lazeriu Elite+
Organizatorių nuotr./Plaukų šalinimas „Cynosure“ lazeriu Elite+

Vienas lazeris – daugybė funkcijų

Baltijos ir Amerikos Klinikoje depiliacija atliekama naujos kartos amerikiečių gamintojo „Cynosure“ lazeriu –Elite+. Tai lazeris, sujungiantis Aleksandrito lazerį plaukuotumo šalinimui ir Nd:YAG lazerį – juo atliekamos pigmentinių dėmių, kraujagyslių, kapiliarų ir raukšlių mažinimo bei odos būklės gerinimo procedūros. Taigi, iš esmės vien lazeriu atliekamos 4 funkcijos: ilgalaikio plaukų, pigmentinių dėmių, kraujagyslinių darinių ir kapiliarų šalinimo bei veido/dekoltė/rankų odos atjauninimo.

Organizatorių nuotr./„Cynosure“ lazeris Elite+
Organizatorių nuotr./„Cynosure“ lazeris Elite+

„Prieš procedūrą įvertinamas paciento odos tipas, plauko storis ir spalva. Tuomet parenkama atitinkama lazerio programa. Dėl gydymo metu sklindančių impulsų dažnio ir padengiamo didesnio ploto depiliacija atliekama trumpiau. O pačias plaukelių šalinimo lazeriu procedūras reikia atlikti kas 4-6 savaites – priklausomai nuo plaukų šalinimo zonos“, – pasakojo gydytoja dermatologė.

„Po pirmųjų procedūrų plaukų augimas depiliacijos vietose akivaizdžiai sulėtėja. Vėliau daugėja zonų, kur plaukeliai visai neatauga. O galiausiai – iškrenta“, – kalbėjo Baltijos ir Amerikos Klinikoje dirbanti specialistė. Vėliau galima atlikti vieną arba dvi procedūras per metus, kad būtų išlaikytas pasiektas rezultatas.

Organizatorių nuotr./Plaukų šalinimas „Cynosure“ lazeriu Elite+
Organizatorių nuotr./Plaukų šalinimas „Cynosure“ lazeriu Elite+

Susidomėjusiems depiliacija lazeriu, patariama tinkamai pasiruošti procedūrai:

  • prieš procedūras negalima pešioti ar depiliuoti plaukų, nes depiliuojant lazeriu paveikiamas tik išdygęs plaukas. Todėl maždaug mėnesį iki numatytos depiliacijos lazeriu plaukelius rekomenduojama tik skusti;
  • likus 2 savaitėms iki depiliacijos lazeriu negalima degintis natūralioje saulėje, taip pat lankytis soliariume. Pasak gydytojos dermatologės, atliekant plaukelių šalinimo procedūrą lazeriu geriausias rezultatas pasiekiamas, kai oda ne įdegusi, o šviesi;
  • jei norisi jau šios vasaros pradžią pasitikti be nepageidaujamų plaukelių, dabar yra pats laikas užsisakyti laiką procedūrai.

Šiuo metu Baltijos ir Amerikos klinikoje plaukų šalinimo procedūroms galioja nuolaidos iki -40%. Daugiau informacijos apie nuolaidas ir ypatingus pasiūlymus rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius