-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingridos rezultatai „Colonwell“ projekte: po dviejų savaičių žarnynas dirbo it laikrodis

Žarnyno problemų keliamas diskomfortas neleidžia pilnavertiškai džiaugtis gyvenimu? Šį jausmą puikiai žino 44 metų manikiūro meistrė Ingrida, kuri ilgus metus kovoja su vidurių užkietėjimo problemomis. Galiausiai moteris ryžosi dalyvauti sveikatinimo projekte, kuriame išsamiai susipažino su žarnyno sveikatą puoselėjančiu „ColonWell“ produktu ir gavo daug informacijos apie sveiką gyvenseną. Šis projektas pakeitė Ingridos požiūrį į maitinimąsi, o tai lėmė, kad jos žarnynas ėmė dirbti it laikrodis.
Projekto dalyvė Ingrida
Projekto dalyvė Ingrida / Projekto dalyvės asmeninio archyvo nuotr.

– Dalyvavote „ColonWell“ sveikatinimo iššūkių projekte Druskininkuose. Kuo Jus sudomino šis produktas ir pats projektas?

– Apie tai pirmą kartą išgirdau per radiją. Pradėjau domėtis produktu, tačiau vis nedrįsau įsigyti. Vėliau socialiniuose tinkluose pamačiau, kad vyksta sveikatinimo projektas, kurio metu galėsiu ne tik daugiau sužinoti apie produktą ir jį išbandyti, bet ir gausiu žinių apie sveiką gyvenseną. Nors netikėjau, kad būsiu atrinkta, tačiau man pasisekė.

Projekto dalyvės asmeninio archyvo nuotr. /Ingrida
Projekto dalyvės asmeninio archyvo nuotr. /Ingrida

– Kokias problemas tikėjotės išspręsti dalyvaudama šiame projekte?

– Turėjau rimtų žarnyno problemų. Mane kankino itin stiprus vidurių užkietėjimas, tad teko vartoti įvairias vidurius laisvinančias tabletes. Natūralūs produktai, kaip slyvos ar abrikosai, manęs jau negelbėjo.

Man prireikė dviejų savaičių, kad pajausčiau ženklų pagerėjimą ir žarnynas pradėtų dirbti it laikrodis.

– Projekte vieni rezultatus pajunta po dienos, tačiau kitiems tenka palaukti porą savaičių. Kaip buvo jums? – Pradžioje pojūčiai nebuvo patys geriausi, nes ėmė kilti rūgštys ir atrodė, kad žarnyno darbas dar labiau sulėtėjo. Laimei, projekto metu buvau gavusi informaciją, kad pradžia gali būti sunki, bet pagerėjimas tikrai ateis. Jei ne šie žodžiai, turbūt nebūčiau tęsusi. Man prireikė dviejų savaičių, kad pajausčiau ženklų pagerėjimą ir žarnynas pradėtų dirbti it laikrodis.

– Kaip pasikeitė Jūsų kasdieniai maitinimosi įpročiai, pradėjus dalyvauti projekte?

– Pradėjau gerti daugiau vandens, valgau daugiau daržovių, atsikračiau įpročių smaližiauti ir užkandžiauti be reikalo. Iš esmės pakeičiau požiūrį į maitinimąsi. Sveikesnio maitinimosi įpročius išsiugdyti nebuvo sunku, tai padėjo projektas.

– Kuo dalyvavimas sveikatinimo iššūkių projekte Jums buvo naudingas?

– Svarbiausias mano pasiekimas – pagaliau išspręstos vidurių užkietėjimo problemos ir galimybė reguliariai tuštintis. Jaučiu lengvumą žarnyne, o pasisvėrusi pamačiau, kad numečiau 3 Taip pat kur kas geriau miegu, turiu daugiau energijos ir noro daryti įvairius darbus.

– Ką darysite, kad Jūsų išvardinti pasiekimai nebūtų vienkartiniai ir išliktų visam gyvenimui?

– Toliau vakarais vartosiu preparatą, nes man tai jau tapo įpročiu. Esu daug kartų numetusi svorio, bet tuomet jausdavausi blogai. Dabar ne tik metu svorį, bet ir išlieku sveika, energinga ir geros nuotaikos.

Projekto dalyvės asmeninio archyvo nuotr. /Ingrida
Projekto dalyvės asmeninio archyvo nuotr. /Ingrida

– Jūsų patirtis išties įkvepianti. Ar dalinotės savo rekomendacijomis su aplinkiniais?

– Pirmoji mano rekomendacijomis pasinaudojo mama, kuri nuo pirmų dienų ėmė kartu vartoti preparatą. Vyras sužinojęs, kaip galima atrasti sveikesnę gyvenseną ir numesti svorio, taip pat jau nori išbandyti produktą.

– Ko palinkėtumėte žmonėms, kurie jaučiasi praradę viltį kada nors numesti svorio ar išspręsti žarnyno problemas?

– Jei pamatysite, kad sveikatinimo projektas vyks Jūsų mieste, būtinai dalyvaukite. Jūs ne tik prieš kažką įsipareigosite, bet ir gausite nuoširdų palaikymą ir žinias iš projekto organizatorių. Vienam mesti svorį ar spręsti žarnyno problemas gali būti sunku, bet dalyvaujant projekte viskas tikrai įmanoma!

Vienam mesti svorį ar spręsti žarnyno problemas gali būti sunku, bet dalyvaujant projekte viskas tikrai įmanoma!

Ingridos istorija įrodo, kad smalsumas išbandyti kažką naujo gali leisti iš naujo atrasti gyvenimo džiaugsmą. „ColonWell“ šiai moteriai buvo didysis atradimas, kuris padėjo jai išsiugdyti sveikesnio maitinimosi įpročius ir taip sureguliuoti žarnyno veiklą. Kviečiame dalyvauti sveikatinimo projektuose ir susipažinti su kitų žmonių sėkmės istorijomis čia ar socialinėje paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius