Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italę studentę į kapus nuvarė tatuiruotė ant nugaros

Energinga, sportiško sudėjimo 23 metų Federica Lammatteo iš Milano pasijuto labai prastai praėjus kelioms valandoms po to, kai jai buvo padaryta tatuiruotė. Merginos artimieji sako, kad ji nesiskundė jokiais negalavimais. Federica netrukus mirė, rašo dailymail.co.uk.
Federica Lammatteo su draugu
Federica Lammatteo su draugu

Federica apsilankė tatuiruočių salone praėjusį ketvirtadienį norėdama padaryti naują piešinį ant nugaros. Penktadienio rytą jai pradėjo drebėti rankos, o kojose mergina ėmė jausti skausmingą dilgčiojimą. Netrukus Federicos savijauta dar labiau pablogėjo, jos artimieji kreipėsi pagalbos į medikus. Mergina buvo nugabenta į Milano San Džuzepės ligoninę. Pakeliui merginai prasidėjo kraujavimas, ji buvo paguldyta į reanimacijos skyrių.

Šeštadienį, apie 3 valandą nakties, Federicos namiškiams paskambino kažkuris iš ligoninės gydytojų ir pranešė, kad mergina mirė.

Milano prokuratūra pradėjo nužudymo tyrimą, įvykdytą nežinomų asmenų. Atlikus skrodimą, mirties priežastis turėtų paaiškėti dar šią savaitę. Tačiau policijos pareigūnai jau atliko tatuiruočių salono patikrinimą, kuriame lankėsi mergina, bet neatrado ten jokių pažeidimų. Išankstiniais duomenimis, tikėtina, kad mergina mirė dėl organizmo nepakantumo rašalui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius