Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kaip saugiai ir paprastai sukurti balčiausią šypseną vasaros sezonui?

Graži ir sveika šypsena yra labai svarbi bene visose mūsų gyvenimo srityse – smagioje draugų kompanijoje, svarbiame darbo susitikime, pasimatyme su mylimuoju... Besišypsodami mes tiesiame kelius, užkariaujame širdis, atveriame sielas, dalinamės savo istorijomis ir drauge kuriame naujas. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad besišypsant organizmas išskiria endorfinus, kitaip vadinamus „laimės hormonais”, todėl atrodome jaunesni ir patrauklesni. Be to, sumažėja kraujo spaudimas ir stiprėja imunitetas. Kuo daugiau šypsomės, tuo labiau mums sekasi. Kelias baltesnės šypsenos link yra paprastas, greitas ir saugus!
PAGRINDINE
Kaip saugiai ir paprastai sukurti balčiausią šypseną vasaros sezonui? / Partnerio nuotr.

CLINIC|DPC klinikoje galite pasirinkti ofisinį, Philips ZOOM balinimus ar balinimą kapomis. O prieš šią procedūrą rekomenduojame atlikti profesionalią dantų higieną, kad rezultatas būtų kuo geresnis ir tinkamai paruoštume dantis balinimui. Profesionalūs mūsų klinikos gydytojai dirba kruopščiai ir sparčiai – nė nepastebėsite, kaip nušvis jūsų šypsenos namai!

Ofisinio dantų balinimo privalumai

Ofisinio dantų balinimo metu dantenos padengiamos specialia apsaugine medžiaga, ant dantų užtepamas aukštos kokybės Opalescence balinimo gelis, kuris siekia giliuosius danties sluoksnius ir juos balina.

Nebijokite diskomforto – dantų balinimo procedūros pabaigoje dantys padengiami nujautrinančiu geliu, nes po balinimo procedūrų jie gali būti jautresni, tačiau per keletą dienų jautrumas išnyksta. Dantys gali tapti netgi keliais atspalviais baltesni, tai priklauso nuo danties struktūros ir kitų svarbių faktorių. Ofisinis dantų balinimas trunka iki 1 valandos, tad šis balinimo metodas neužima daug laiko ir rezultatas gali būti matomas ganėtinai greitai. Suskubkite ir sutikite vasarą baltutėle šypsena!

Philips ZOOM balinimo sistemos privalumai

Balinant šia sistema danties struktūra išlieka nepakitusi, o organinės kilmės pigmentinės dalelės tampa šviesesnės. Taip pat nepažeidžiama emalio struktūra ir nesukeliama jo demineralizacija – kitaip sakant, emalio tirpimas, o tai labai svarbu dantų sveikatai. Maža to, ši procedūra ne tik nepakenkia, bet ir gydo – balinimo gelio sudėtyje yra kalcio jonų, kurie stiprina dantis, užpildo dantų paviršiaus mikroskopinius defektus, padidina emalio lygumą ir blizgesį bei sumažina dantų jautrumą. Philips ZOOM profesionali balinimo sistema užtikrina veiksmingą ir saugų balinimo būdą bei ilgalaikius rezultatus net ir su mažesnės koncentracijos balinimo geliu, kuris aktyvuojamas ZOOM lempa. Visa procedūra trunka tik šiek tiek daugiau nei valandą. Puiki naujiena – naudojant Philips ZOOM, dantys gali būti išbalinami net aštuoniais atspalviais! ZOOM – tai viena saugiausių ir efektyviausių estetinės odontologijos procedūrų, kurios efektyvumas patvirtintas moksliniais tyrimais (American Dental Association, 2010). Kviečiame su pasitikėjimu ir balčiausia šypsena palydėti pavasario ir pasitikti vasaros šilumos!

Dantų balinimui namuose

Dėl savo šypsenos svarbių dalykų galite nuveikti ir jūs patys. Po profesionalios dantų balinimo procedūros odontologo kabinete dantų balinimas gali būti tęsiamas namuose. Norime pabrėžti, kad prieš savarankišką dantų balinimą labai svarbu pirma šią procedūrą atlikti gydytojo kabinete, nes išsami konsultacija ir profesionalo atliktas balinimas yra puikus pagrindas tolimesnėms namų procedūroms. ZOOM NiteWhite ir DayWhite – tai namų balinimo produktai, kuriuos galima naudoti kaip palaikomąją priemonę po dantų balinimo procedūros odontologo kabinete. Zoom NiteWhite ir Zoom DayWhite – tai vieninteliai dantų balinimo namuose produktai, kurių sudėtyje yra amorfinio kalcio fosfato, kalio nitrato ir fluorido. Šios balinimo gelio sudedamosios dalys mažina dantų jautrumą, saugo emalį ir suteikia dantims daugiau blizgesio.

Vasarą pasitikite spindinčia šypsena!

Nuo balandžio 15 dienos iki gegužės 31 dienos CLINIC|DPC odontologijos klinikose jūsų laukia šie dantų balinimo pasiūlymai:

  • Ofisinis dantų balinimas – 149,00 eur;
  • Dantų balinimas su Philips Zoom – 199,00 eur;
  • Dantų balinimas su Philips Zoom + kapos ir balinimo gelis – 249,00 eur.
  • Atliekant balinimą, burnos higienai taikoma speciali kaina – 45 eurai.

Registruokitės telefonu: +370 632 00005

Registruokitės el. būdu čia.

Partnerio nuotr./Kaip saugiai ir paprastai sukurti balčiausią šypseną vasaros sezonui?
Partnerio nuotr./Kaip saugiai ir paprastai sukurti balčiausią šypseną vasaros sezonui?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius