-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno Eigulių seniūnijos gyventojams – nauji treniruokliai

Laisvalaikiu sportuoti mėgstantys Eigulių seniūnijos gyventojai paskutinėmis praėjusių metų dienomis išbandė naujus, prie Pilėnų pagrindinės mokyklos įrengtus treniruoklius. Pasimankštinę stadione vietos gyventojai nuo šiol raumenis galės stiprinti ir treniruokliais.
Treniruokliai Kaune
Treniruokliai Kaune / Kaunas.lt nuotr.

Treniruoklių komplektą sudaro 13 įvairioms raumenų grupėms skirtų įrenginių. Komplekte yra ir vaikams bei neįgaliesiems skirti treniruokliai.

„Anksčiau šioje vietoje buvo krepšinio aikštelė, bet ji buvo nuniokota. Šalia yra mokyklos stadionas, kuriame mėgsta pasportuoti ir aplinkinių namų gyventojai. Tad manome, kad treniruokliams ši vieta tinkama“, – pasakojo Eigulių seniūnijos aplinkos specialistas Jurgis Maceina.

Šiemet Eigulių seniūnijoje daug dėmesio buvo skiriama aplinkos tvarkymui. Buvo tvarkomos daugiabučių namų kiemuose įrengtos vaikų žaidimų aikštelės – suremontuotos aplaužytos sūpynės, smėlio dėžės papildytos naujai atgabentu smėliu, perdažytos įrenginių konstrukcijos. Už Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Vietos bendruomenių savivaldos programai skirtas lėšas buvo remontuojamos tos aikštelės, kurias patys gyventojai šiek tiek prižiūrėdavo ir patvarkydavo.

Gruodžio pradžioje tomis pačiomis lėšomis įrengta nauja, viena didžiausių Kaune vaikų žaidimų aikštelė. Likusias lėšas bendruomenė skyrė Kalniečių parko treniruoklių remontui. Aplink juos paklota daugiau dangos. Seniūnijos darbuotojai tikisi ateityje įrengti treniruoklius ir prie Geležinio Vilko gatvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius