-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klausos aparatas – pilnaverčiam gyvenimui

Gatvėje galima pamatyti gausybę žmonių, nosis pabalnojusių akiniais, o su klausos aparatu – tik vieną kitą. Dažnai klausos negalia nuslepiama ar ignoruojama, net jei mainais tenka atsisakyti aplinkos garsų. Taip besielgiantys nesusimąsto,kad skriaudžia save – tyrimai rodo, jog klausos aparatai padeda 95 proc. žmonių, kurie turi klausos sutrikimų.
Klausos aparato „miCon“ procesorius 6 000 kartų galingesnis už tą, kuris buvo naudojamas žmogaus skrydyje į Mėnulį.
Klausos aparato „miCon“ procesorius 6 000 kartų galingesnis už tą, kuris buvo naudojamas žmogaus skrydyje į Mėnulį.
Temos: 1 Klausos aparatas

Paukščių čiulbėjimo ir jūros ošimo garsų atsisakiusieji tokį poelgį teisina įvairiai: esą, klausos aparatas nepatvarus, sukelia nemalonių pojūčių, jam reikia specialios priežiūros. Šie kaltinimai galimi senos kartos klausos aparatams, o naujausios technologijos gerokai praplėtė šių prietaisų galimybes ir patikimumą.

Su klausos aparatu – povandeniu

Klausos aparatų gamybos lyderis Vokietijos kompanija „Siemens“ pasiūlė „miCon“ technologijos klausos aparatus (ACE, „Pure“,„Nitro“, „Motion“), kurie atitinkasaugumo standartą IP67 – jie nebijo lietaus, prakaito, nešvarumų. Ypač aktyvius žmonės, jaunimą gali sudominti klausos aparatas „Aquaris“, kuris nepavestų ir aistringų plaukikų – šis prietaisas veikia net panardintas 1 metro gylyje. Mažiau į vandenį šokinėjantys, bet dažniau bendraujantys žmonės pastebės naujausių „Siemens“ klausos prietaisų pranašumą. Technologijos „miCon“ klausos aparatai, išnaudodami 24–48 garso apdorojimo kanalų galią, sugeba ne tik sumažinti aplinkos triukšmą, pašalinti nemalonų švilpesį, bet ir atpažinti, iškurios pusės sklinda svarbiausi garsai, juos sustiprinti ir tuo pat metu išlaikyti garso natūralumą. Todėl natūralu, kad klausos aparatus nešiojantys žmonės lengviau susišneka triukšmingose patalpose nei klausos sutrikimų neturintys – „miCon“ technologija išfiltruoja aplinkos triukšmą ir palieka tik reikalingus garsus.

Išbandyk prieš įsigydamas

Daugeliui iš karto pasirinkti tinkamiausią klausos aparatą sudėtinga – juk per ilgesnį laiką jis tampa asmenybės dalimi. Todėl „Siemens“ klausos aparatais prekiaujanti įmonė „Klausos technika“ ne tik konsultuoja pirkėjus, bet ir leidžia aparatus išbandyti namie, natūraliomis sąlygomis. Beveik dešimtmetį paslaugas teikiantys profesionalai atkreipia dėmesį, kad toks požiūris pasiteisina – pirkėjai ne tik lieka patenkinti vėl girdėdami aplinką, bet ir rekomenduoja „Klausos techniką“ savo draugams. Juk girdėti norisi visiems.

Gruodį „Klausos technika“ taiko nuolaidas klausos aparatams: pirmam – 10 proc., antram – 20 proc. Daugiau nuolaidų tinklapyje www.klausostechnika.lt

Daugiau informacijos: Kaunas, V. Lašo g. 3,tel. (8 37) 332 777; Vilnius, J. Balčikonio g. 3, tel. (8 5) 261 7024, info@klausostechnika.lt, www.klausostechnika.lt

SIEMENS- klausos technika
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius