Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klausos sutrikimams spręsti – unikali technologija ir „nematomi“ klausos aparatėliai

Pokalbis – tai daugiau nei tik apsikeitimas žodžiais, tai galingiausias įrankis, kurį turime, kad išnaudotume kiekviename iš mūsų slypintį potencialą. Per juos įprasminame pasaulį ir savo vietą jame.
Pure Charge & Go IX klausos aparatas
Pure Charge & Go IX klausos aparatas / „Klausos technika“ nuotr.

Pokalbiuose mezgasi ryšiai ir formuojasi idėjos. Tikri pokalbiai nėra statiški. Jie dinamiški, gyvi, nenuspėjami. Iki šiol neprigirdintiesiems pokalbiai, ypač triukšmingoje aplinkoje ir tarp kelių žmonių, buvo tikras iššūkis. Štai kodėl klausos aparatas, skirtas tikriems pokalbiams, turėtų juos sekti.

Klausos sutrikimų turintiems žmonėms ką tik pasiūlyti revoliuciniai sprendimai jų problemoms spręsti. Viena jų – unikalių savybių „Signia“ klausos aparatų platforma „Integrated Xperience“ (IX), kuri prietaisams padeda tiksliai sekti net ir triukšmingoje aplinkoje judančių kelių žmonių balsus. Kitas pasiūlymas – miniatiūrinis įausinis, pilnai ausies kanale telpantis „nematomas“ įkraunamas klausos aparatas „Silk IX“. Tai pirmasis pasaulyje ypač mažas įkraunamas klausos aparatas, kuris vienu įkrovimu gali pagelbėti net iki 28 valandų.

„Klausos technika“ nuotr./Silk Charge & Go IX visiškai pasislepia ausies kanale
„Klausos technika“ nuotr./Silk Charge & Go IX visiškai pasislepia ausies kanale

Specialistai akcentuoja, kad realaus laiko pokalbio pagerinimo technologija IX pagaliau iš tiesų išsprendė kalbos triukšmo problemą. Ši technologija sukurta atsižvelgiant į realiai gyvenime vykstantį bendravimą ir pokalbius. Ji analizuoja kalbančiojo vietą, kalbančiųjų skaičių, klausos aparato nešiotojo ir kalbančiojo judėjimus, kad tikslingai sustiprintų balsus, kuriuos norima girdėti. Kad ši technologija revoliucinė ir pagerino kalbos suvokimo rezultatus grupinio pokalbio metu, patvirtino net 95 proc. išbandžiusių IX platformos klausos aparatus.

„Klausos technika“ nuotr./Pure Charge & Go IX nešiojamas už ausies
„Klausos technika“ nuotr./Pure Charge & Go IX nešiojamas už ausies

Klausos sprendimas – pagal individualius poreikius

Šios unikalios pasaulyje technologijos kūrėjai atkreipia dėmesį, kad, pasitelkę „Signia IX“ realaus laiko pokalbio pagerinimo technologiją, klausos sutrikimų turintys žmonės nepraleis nė vieno garso, net jei tiesiogiai nėra atsisukę į kalbantįjį ar pasukę galvą bendrauja su kitais.

„Mūsų pažangi klausos aparatų technologija leidžia natūraliai ir be pastangų mėgautis pokalbiais taip, kaip ir turi būti“, – konstatuoja technologiją IX pristatę specialistai.

Naudodami IX technologiją klausos aparatai pirmiausia nuodugniai išanalizuoja 192 tūkst. taškų per sekundę, kad suprastų aplinką ir žmones, su kuriais bendrauja klausos aparato nešiotojas. Išsiaiškinusi, su kuriais žmonėmis bendraujate, technologija sugeba juos užfiksuoti ir sustiprinti būtent jų balsus, taip suteikdama galimybę juos girdėti net didelio triukšmo fone. Išryškinusi jums reikalingus girdėti balsus technologija ir toliau „dirba“, jei jūs ar jūsų pašnekovai juda ir pokalbis keičiasi: ji 1 tūkst. kartų per sekundę greičiu padeda klausos aparatams prisitaikyti, kad visada liktumėte veiksmo dalimi ir nepraleistumėte nei žodžio.

IX platforma šiuo metu turi tris technologinius lygius – 7IX, 5IX ir 3IX. Kiekvieno jo savybės yra išsamiai pristatytos tinklapyje Klausostechnika.lt/ixplatforma. Jame apsilankius ir pasidomėjus skirtingų lygių savybėmis galima pasirinkti būtent tą technologinį lygį, kuris geriausia tenkina jūsų poreikius, pvz., geriausiai apdoroja garsovaizdį ir slopina vėjo triukšmą, suteikia aukščiausios kokybės muzikos klausymosi galimybes.

„Klausos technika“ nuotr./Miniatiūriniai įkraunami Silk Charge & Go IX
„Klausos technika“ nuotr./Miniatiūriniai įkraunami Silk Charge & Go IX

Ir nematomas, ir kompaktiškas

Su IX platformos galimybėmis yra pasiūlyti ir unikalūs klausos aparatai, kuriuose ši technologija naudojama: „nematomas“ įausinis „Silk IX“ ir kompaktiškas „Pure IX“.

Žmonėms, kurie pageidauja, kad kiti nepastabėtų, jog jie nešioja klausos aparatus, pasiūlytas miniatiūrinis įkraunamas klausos aparatas „Silk Charge&Go IX“. Jis mažas ir subtilus bei vienintelis pasaulyje pilnai ausies kanale telpantis „nematomas“ su „OneMic“ kryptingumu įkraunamas klausos aparatas. Dar labiau priverčia stebėtis jo galimybė su vienu įkrovimu veikti ilgiau nei parą – net iki 28 valandų. Be to, šio miniatiūrinio klausos aparatėlio kroviklis yra nešiojamas ir klausos aparatėlius gali įkrauti net iki 4 kartų. Patį klausos aparatėlių nešiojamąjį dėklą–kroviklį galima įkrauti ir su Qi standartiniu belaidžių krovikliu, ir tradiciniu būdu.

Miniatiūriniai, prigludusio dizaino „nematomi“ „Silk IX“ klausos aparatėliai yra paruošiami naudoti jau per pirmąjį vizitą pas klausos specialistą. O šį klausos aparatėlį, naudodamiesi patogia programėle išmaniajame prietaise, galite bet kada tiksliai sureguliuoti pagal jūsų unikalius klausos poreikius. Taip pat yra galimybė naudotis valdikliais su programėle „Signia App“ per akustinį susiejimą arba per „miniPocket“ nuotolinio valdymo pultelį–raktų pakabuką. Galvojant apie diskretiškumą klausos aparatėlio „Silk IX“ paviršiai yra švelnios tekstūros, kad būtų išvengta atspindžių, siūlomi juodos ir moka spalvų.

„Klausos technika“ nuotr./Miniatiūriniai Silk Charge & Go IX gali būti iki 4 kartų įkraunami kelionėje nešiojamu įkrovikliu
„Klausos technika“ nuotr./Miniatiūriniai Silk Charge & Go IX gali būti iki 4 kartų įkraunami kelionėje nešiojamu įkrovikliu

Kita pristatyta naujovė – dailus ir kompaktiškas puikiai prie ausies priglundantis užausinis klausos aparatas „Pure Charge&Go IX“. Jis taip pat naudoja minėtą novatorišką „Signia IX“ technologiją su „Bendravimo išryškinimu realiame laike“ ir visais kitais jau minėtais šios unikalios technologijos teikiamais privalumais. Integruotas „Bluetooh“ suteikia laisvų rankų telefoninius pokalbius, muzikos transliavimo ir kitus aukščiausios stereo kokybės garsus. Užausinį klausos aparatą „Pure IX“ galite pasirinkti iš 10 siūlomų spalvų.

„Klausos technika“ nuotr./Pure Charge & Go IX su nešiojamu kelioniniu įkrovikliu
„Klausos technika“ nuotr./Pure Charge & Go IX su nešiojamu kelioniniu įkrovikliu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius