Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Lazerinės regėjimo korekcijos technologijos sparčiai žengia į priekį

Akių ligų klinikoje „Naujas regėjimas“ Vilniuje lazerinė regėjimo korekcija atliekama naujos kartos lazeriu su dirbtiniu intelektu, kurio vertė per milijoną eurų! Jis toks vienintelis Baltijos šalyse.
Akių lgų klinika „Naujas regėjimas“
Akių lgų klinika „Naujas regėjimas“ / Partnerio nuotr.

Trumparegystę, toliaregystę ir astigmatizmą koreguoti lazeriu pradėta prieš daugiau kaip 30 metų. Būtent tiek oftalmologijoje truko eksimerinių lazerių naudojimo epocha. Terminas „eksimerinis“ reiškia, kad lazerio spinduliai, kurių bangos ilgis 193 nm, susidaro specialioje kameroje, užpildytoje kompleksiniu dujų mišiniu iš fluoro, argono ir kitų komponentų. Lazerio spindulys, susidaręs judrioje dujų aplinkoje, pasižymi kintamais arba, tiksliau sakant, nevisiškai stabiliais parametrais, todėl būtina papildomai naudoti sudėtingą (ir ne visada tobulą) stabilizavimo ir kalibravimo įrangą. Refrakcijos chirurgai (t. y. gydytojai, kurie atlieka regėjimo korekciją) visame pasaulyje seniai svajojo apie visavertį klinikinį prietaisą, sukurtą iš kristalo arba, kaip sako fizikai, kuriantys lazerius, iš „kieto kūno“.

Pagaliau ši svajonė tapo realybe. Akių klinika „Naujas regėjimas“ šiandien visiems norintiems gali pristatyti naujos kartos lazerį, taigi susipažinkite: vokiečių inovacinės kompanijos „Katana technologies“ kūrinys – kietasis kristalinis lazeris LASERSOFT, kurio bangos ilgis 210 nm. Didžiuojamės bendradarbiavimu su mūsų partneriais iš Vokietijos ir esame pasiruošę savo kolegas iš Estijos bei Latvijos supažindinti su naujais lazerinės regėjimo korekcijos standartais.

Turėdami naujos kartos lazerį KATANA-2-2018 su dirbtiniu intelektu galime užtikrinti puikius regėjimo rezultatus savo pacientams.

LASERSOFT, išvertus tiesiogiai, reikštų „subtilus“, „minkštas“ lazeris. Kristalo viduje susidarantis lazerio spindulys pasižymi unikaliomis savybėmis. Atliekant lazerinę regėjimo korekciją, jis veikia itin tiksliai, o lazerio veikimo žymelė yra septynis kartus mažesnė negu pačių pažangiausių „dujinių“ lazerių. Po procedūros akies ragenos paviršius tampa ypač lygus, todėl paciento regėjimo aštrumas gali viršyti net fiziologinę normą, vadinamąjį „vienetą“. Galima sakyti, kad pirmąkart medicininė lazerinės regėjimo korekcijos procedūra prilygsta pačios tiksliausios optikos sukūrimui laboratorijoje. Naujausių technologijų ir mūsų klinikos chirurgų patirties derinys leidžia pasiekti precedento neturinčių lazerinės regėjimo korekcijos rezultatų.

Galime patvirtinti, kad jau sukurti nauji refrakcinės chirurgijos standartai, kurie leidžia mūsų pacientams pasiūlyti maksimalų lazerinės regėjimo korekcijos procedūros tikslumą, prognozuojamą rezultatą ir visiškai naują saugumo bei efektyvumo lygmenį. Mes kasdien dirbame tam, kad galėtume pacientams suteikti patį geriausią trumparegystės, toliaregystės ir astigmatizmo gydymą.

Nepaisant to, kad nauja technologija yra žymiai brangesnė, 2018 m. mūsų klinikoje galios specialios pažintinės paslaugų kainos. Tai mūsų noras išsaugoti pacientų pasitikėjimą. Nusprendus atlikti lazerinę regėjimo korekciją, pakanka ištarti: noriu procedūros naujausia šaltąja LED technologija.

Daugiau informacijos internete www.eyes.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius