-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Masažas – procedūra, galinti pakeisti ir sporto klubą

Masažas laikomas tikru sveikatos bei malonumų šaltiniu. Jis mažina nugaros, kojų, galvos skausmus, gydo ir atpalaiduoja. Bet, pasirodo, masažo magija aprėpia kur kas daugiau. Kartu su Ogmios mieste įsikūrusio „Masažo miesto“ vadovu Aurimu Papečkiu kalbamės apie tai, kuo yra naudingas masažas, kodėl jis – ne mažiau efektyvus už treniruotes ir kodėl verta masažo procedūras dovanoti Kalėdų proga.
Masažas – procedūra, galinti pakeisti ir sporto klubą
Masažas – procedūra, galinti pakeisti ir sporto klubą / Partnerio nuotr.

Būdas susidoroti su sezonine depresija

Anot A.Papečkio, masažo nauda žmogaus emocinei sveikatai – nepaneigiama, o tai, jog daugelis, užklupus šaltuoju metų laiku aplankančiai depresijai ir liūdesiui, renkasi keliauti į masažo saloną – jau vieša paslaptis. „Masažas yra puiki priemonė atsipalaiduoti. Juk depresija, liūdesys dažniausiai kyla iš įtemto gyvenimo ritmo arba tam tikro hormono trūkumo organizme, tad masažas gali būti taikomas kaip papildoma priemonė tam, kad lengviau susidorotume su esama būsena“, – tikina jis.

Pasak specialisto, kiekvienam vis kitokia masažo rūšis suteikia laimės ir pataiso nuotaiką. „Savo darbinėje praktikoje pastebėjome, kad įprastai moterims daugiausiai laimės ir atsipalaidavimo suteikia japoniška veido terapija, Kobido masažas, o norinčioms sulieknėti – anticeliulitinis masažas, juk numesti kilogramai – taip pat laimės forma“, – pasakoja A.Papečkys.

Partnerio nuotr./Masažas – procedūra, galinti pakeisti ir sporto klubą
Partnerio nuotr./Masažas – procedūra, galinti pakeisti ir sporto klubą

Masažas gali pakeisti ir sporto klubą

Tikriausiai nustebsite sužinoję, jog masažas – puiki sporto klubo bei įvairiausių treniruočių alternatyva, tad jei vis graužiate save dėl laiko stokos ir nenoro keliauti į treniruoklių pilnas sales, be sąžinės graužaties užsisakykite masažo salono abonementą. „Gydomasis masažas visiškai prilygsta ėjimui į sporto klubą. Norint atsikratyti priaugtų kilogramų moterims dažniausiai rekomenduojame rinktis anticeliulitinį arba viso kūno klasikinį masažą, po kurių pokyčiai pastebimi greitai ir yra išties stulbinantys“, – pasakoja salono „Masažo miestas“ vadovas ir priduria, jog ne mažiau šios procedūros aktualios ir norintiems susidoroti su ilgą laiką kankinančiais skausmais. Gydomasis masažas taikomas įvairioms ligoms gydyti, pažeistoms organizmo funkcijoms atkurti bei normalizuoti. Jis pagerina kraujo ir medžiagų apykaitą, sumažina skausmą ir raumenų hipertonusą, atkuria sąnarių funkciją.

Kalėdinės staigmenos klientams

Jei gražiausioms metų šventėms artėjant vis dar nesate apsisprendę, ką dovanoti artimiausiems, padovanokite jiems sveikatą ir malonumą! Salonas „Masažo miestas“ Kalėdiniu laikotarpiu kviečia įsigyti 50 eur. vertės dovanų kuponą, o vieną pasirinktą 20 min. trukmės masažo procedūrą gauti dovanų. Juk dovanos, suteikiančios patirtis, yra pačios geriausios, o kol kas 5 gydomieji nugaros masažai kainuoja 59 Eur, 10 gydomųjų nugaros masažų – vos 115 Eur.

Partnerio nuotr./Masažas – procedūra, galinti pakeisti ir sporto klubą
Partnerio nuotr./Masažas – procedūra, galinti pakeisti ir sporto klubą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius