Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Masažo miesto“ procedūras atlieka regos negalią turintys specialistai: neregių rankų magija, reiklumas kokybei ir svarbi misija

Mokslas įrodė, kad masažas teikia didelę naudą sveikatai. Jis gali sumažinti stresą, įtampą, kraujospūdį, raumenų skausmą, pagerinti kraujotaką, padidinti darbingumą, energiją bei budrumą. Todėl masažą daugelis vertina kaip puikią poilsio ir sveikatingumo priemonę, tačiau ir šios procedūros atlikimas šiandien gali nustebinti. Puikus to pavyzdys – „Ogmios mieste“ įsikūręs „Masažo miestas“, kurio svečius masažuoja profesionalios žmonių su regos negalia rankos. Sužinokite, kaip žmonės su regos negalia kasdien kuria sveikatos, grožio ir poilsio stebuklus.
„Masažo miesto“ procedūras atlieka regos negalią turintys specialistai
„Masažo miesto“ procedūras atlieka regos negalią turintys specialistai / „Masažo miesto“ nuotr.

Pabrėžia stiprybes, o ne silpnybes

Praktika rodo, kad žmonių su regos sutrikimu pojūčiai, ypač – lytėjimas, yra puikiai išvystyti. Taip jie geriau pažįsta supančią aplinką, paviršius ir įsisavina informaciją apie nematomą pasaulį.

Tačiau „Masažo miesto“ vadovė Renata Mingilė pažymi – šis masažo salonas nesiekia būti vertinamas tik kaip socialiai atsakingas verslas, kuris suteikia galimybes įsidarbinti regos negalią turintiems žmonėms. Anot jos, svarbesnis kriterijus čia yra teikiamų paslaugų kokybė, profesionalumas ir nuolatos grįžtantys klientai.

„Žinoma, dalis žmonių tikslingai ieško neregių ir silpnaregių masažuotojų bei gydomojo masažo specialistų. Klientai tiki, kad jie geriau jaučia ir apčiuopia įtemptus raumenis, kitas struktūras, pajunta problemas, kurias lengviau atpažįsta. Tačiau kita dalis žmonių renkasi mūsų paslaugas neatsižvelgdami į masažuotojo sveikatos būklę, puikiai vertina atliktas procedūras ir pasiektus rezultatus. Džiaugiamės, kad „Masažo miesto“ klientų grįžtamumas siekia net daugiau nei 80 proc. Be to, 2023 metais pagal klientų atsiliepimus Treatwell platformoje Masažo miestas pateko tarp geriausiai klientų vertinamų salonų. Tai rodo – žmonėms mūsų specialistai padeda, jais pasitikima, todėl sveikatos iššūkiai noriai atiduodami į šias rankas“, – sako R.Mingilė.

„Masažo miesto“ nuotr./„Masažo miesto“ procedūras atlieka regos negalią turintys specialistai
„Masažo miesto“ nuotr./„Masažo miesto“ procedūras atlieka regos negalią turintys specialistai

Taigi, anot jos, „Masažo miesto“ komanda siekia būti vertinama ir gerbiama ne dėl negalios, o už kokybiškai bei profesionaliai atliekamą darbą. R.Mingilės teigimu, šis salonas turi asmens sveikatos priežiūros įstaigos statusą, visi gydomojo masažo specialistai yra kvalifikuoti ir įgiję licencijas gydomojo masažo paslaugoms teikti, nuolat tobulina savo kompetencijas.

Todėl, akcentuoja ji, „Masažo miesto“ reklamose niekas neišvys pateiktų faktų apie neįgalius darbuotojus. „Verčiau reklamuojame jų puikiai atliekamą darbą. Pabrėžiame, kad specialistų požiūris į visų klientų problemas yra unikalus ir asmeniškas, o mums svarbiausias nuoširdus rūpestis kiekvienu žmogumi“, – pasakoja „Masažo miesto“ vadovė.

Darbuotojams išlygų netaiko

Paklausta, kodėl „Masažo miestas“ nusprendė suburti tokią unikalią specialistų komandą, R.Mingilė tikina – ši sveikatingumo studija siekė svarbaus pokyčio. Jos tikslas buvo parodyti, kad Lietuvoje yra žmonių su regos negalia, kurie nesėdi namuose, nesiskundžia, jog viskas pasaulyje blogai, o vietoje to kuria pridėtinę vertę.

„Mūsų specialistai siekia profesinio pripažinimo bei aukščiausių kokybės standartų gydomojo masažo paslaugų srityje. Tačiau nereiktų manyti, kad juos vertiname kitaip ar kad šiems žmonėms darome išlygas. Aklieji ir silpnaregiai masažuotojai taip pat dalyvauja darbo atrankoje, pereina visus įdarbinimo etapus. Tik stebime kitokį jų požiūrį į savo pareigas. Šie žmonės išsiskiria ne tik profesiniais gebėjimais, bet ir gero darbuotojo savybėmis. Jie pasižymi punktualumu – visuomet į darbą ateina anksčiau, nes prireikia daugiau laiko pasiruošimui nei gerai matančiam žmogui. Be to, be savo turimų kompetencijų, šie specialistai – labai empatiški, drausmingi, jaučia pagarbą darbovietei, klientams ir kolegoms“, – savo komandą apibūdina „Masažo miesto“ vadovė.

Jos teigimu, verta paminėti ir tai, kad gydomojo masažo specialistai bei masažuotojai su regos negalia neturi labai daug alternatyvų kitoms profesijoms. Todėl, pastebi R.Mingilė, šie žmonės yra labai lojalūs pasirinktai specialybei.

„Įdarbindami regos negalią turinčius specialistus, siekiame jiems sukurti saugią, patogią ir įkvepiančią aplinką profesinei savirealizacijai. Tikime, kad tik tokiomis aplinkybėmis žmogus gali maksimaliai atskleisti savo gebėjimus. Todėl mums ypač svarbus abipusis ryšys, kuriuo čia tikrai galime didžiuotis“, – pabrėžia pašnekovė.

Preciziškas dėmesys kokybei

„Masažo miesto“ nuotr./„Masažo miesto“ procedūras atlieka regos negalią turintys specialistai
„Masažo miesto“ nuotr./„Masažo miesto“ procedūras atlieka regos negalią turintys specialistai

Pasiteiravus, kokios paslaugos teikiamos „Masažo mieste“, R.Mingilė vardina – jos skirstomos į atskiras kategorijas. Tai procedūros gydymui, poilsiui, kūno priežiūrai bei veidui.

Dažniausiai, anot jos, klientai renkasi pirmojo tipo masažus. Gydomosios procedūros, pašnekovės teigimu, išbandomos tada, kai juntama įtampa ar skausmas. O visa tai pašalinama taikant specialias gydomąsias metodikas.

„Šie masažai puikiai tinka ir sveikatos profilaktikai, ilgesniam geros savijautos palaikymui. Tuo metu klientams, siekiantiems atstatyti darbingumą, atgauti jėgas po sunkios darbo dienos ar savaitės, rekomenduojame atpalaiduojantį ar „Restart“ masažus“, – dalinasi R.Mingilė.

Savo ruožtu į kūno priežiūras kategoriją, tęsia ji, patenka procedūros, kurios puoselėja estetinį grožį. Tai – anticeliulitiniai bei limfodrenažiniai masažai.

„Taip pat mūsų salone teikiamos kvalifikuotos kosmetologų paslaugos. Visi šie pasiūlymai ir laukia „Masažo mieste“, kuriame, nepaisant specialistų negalios, keliami aukščiausi kokybės reikalavimai procedūrų metodikoms bei klientų aptarnavimui. O jų įgyvendinimui regos sutrikimai įtakos neturi. Mes kruopščiai stengiamės atliepti visus klientų poreikius ir atstatyti bei stiprinti jų sveikatą. Užsukite bei įsitikinkite tuo patys“, – kviečia R.Mingilė.

„Masažo miesto“ nuotr./„Masažo miesto“ procedūras atlieka regos negalią turintys specialistai
„Masažo miesto“ nuotr./„Masažo miesto“ procedūras atlieka regos negalią turintys specialistai

„Masažo miestą“ rasite Ogmios mieste, adresu Verkių g. 31, Laisvalaikio terasoje (PC Outlet Park II a.). Daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius