Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neregių rankos, gydančios skausmą

Artėjant pavasariui ir jo pradžią žyminčiai Moters dienai, daugelis ieškome galimybių nustebinti ir pradžiuginti save ar savo artimiausias damas. Tad jei nusprendėte savo mylimąją, mamą, draugę, o galbūt netgi save pačią Kovo 8-osios proga palepinti masažu – šis straipsnis skirtas Jums. Kartu su Ogmios mieste įsikūrusio „Masažo miesto“ vadovu Aurimu Papečkiu atskleidžiame, kokios staigmenos moters dienos proga lauks visų dailiosios lyties atstovių, apsilankiusių salone.
Masažo salonas „Masažo miestas“
Masažo salonas „Masažo miestas“ / Partnerio nuotr.

Masažas – malonumas kūnui ir sielai

Masažas – subtili procedūra, kurios metu rankų judesiais veikiami daugiau nei penki milijonai nervinių galūnėlių, jaučiančių vibraciją, spaudimą ir įsitempimą. Gydomasis masažas taikomas įvairioms ligoms gydyti, pažeistoms organizmo funkcijoms atkurti bei normalizuoti. Jis pagerina kraujo ir medžiagų apykaitą, sumažina skausmą ir raumenų hipertonusą, atkuria sąnarių funkciją. Ši procedūra skaičiuoja jau ilgus amžius, tačiau susidomėjimas ja neprarandamas, o kiekvienas žmogus išsirenka labiausiai jam tinkančią masažo rūšį bei specialistą, su kuriuo visas gerąsias procedūros savybes junta stipriausiai.

Partnerio nuotr./Masažo salonas „Masažo miestas“
Partnerio nuotr./Masažo salonas „Masažo miestas“

Įvairovė – didžiulė, tereikia pasirinkti

Kalbant apie masažus pirmiausiai derėtų pasidžiaugti esama jų įvairove ir galimybe atitikti kiekvieno, net išrankiausio kliento, poreikius. Štai masažo salone „Masažo miestas“ yra teikiami gydomieji nugaros, pečių juostos (apykaklės), viso kūno, galvos, kojų masažai, skirti skausmo mažinimui bei raumenų atsipalaidavimui. Tačiau didelis dėmesys teikiamas ne tik sveikatai, bet ir grožiui. „Pastebime, kad dažna problema kylanti moterims yra nelygi oda sėdmenų srityje. Taip nutinka dėl to, jog sėdmenys – itin palanki vieta kauptis celiulitui. Tokiu atveju klientėms rekomenduojame anticeliulitinio masažo procedūras, cello gelio įvyniojimą, o nelygios odos problemoms šalinti puikiai tinka ir medaus masažas“, – teigia A. Papečkys. Nepamirštamos čia ir veido procedūros – klientai gali pasirinkti veido masažą arba japonišką veido terapiją.

Taip pat, įstaigos vadovas suskumba pabrėžti, jog „Masažo miestas“ yra akredituota asmens sveikatos priežiūros įstaiga, turinti teisę teikti gydomuosius masažus, o salone dirba formalų išsilavinimą masažo srityje įgiję neregiai ir silpnaregiai. Ne mažesnis dėmesys čia skiriamas ir vaikams bei dar besilaukiančioms moterims.

Partnerio nuotr./Masažo salonas „Masažo miestas“
Partnerio nuotr./Masažo salonas „Masažo miestas“

Ypatingos staigmenos moterims

Kovo 8-osios proga Ogmios mieste įsikūręs masažo salonas „Masažo miestas“ rengia ypatingas nuolaidas bei staigmenas dailiosios lyties atstovėms. Kiekviena moteris tądien yra kviečiama išsirinkti bet kokį 30 minučių trukmės masažą ir antrąjį tokį pat gauti nemokamai. „Moterys mums yra svarbiausios, todėl leisime joms masažo salone apsilankyti vienu kartu daugiau ir mėgautis geru masažu ar tiesiog atsipalaiduoti. Kovo 8 d. visų apsilankiusių moterų laukia ir dar viena staigmena, kurios kol kas neatskleisime. Tikimės, kad dovanų užteks. Kviečiame apsilankyti masažo salone „Masažo miestas“ ir linkime jums viso, ko geriausio. Rūpinkitės savimi, savo gera savijauta ir sveikata“, – linkėjo A.Papečkys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius