Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pagerbdamas krūties vėžiu sergančias moteris Londonas nušvito rožine šviesa

Spalis – kovos prieš krūties vėžį mėnuo. Šis mėnuo dažnai vadinamas ir rožiniu mėnesiu, nes rožinė spalva yra moteriškumo, vilties, sveikatos spalva. Pirmadienį pagerbdamas visas krūties vėžiu sergančias moteris ir skatindamas visas moteris reguliariai tikrintis sveikatą Londonas svarbiausius savo objektus apšvietė rožine spalva, rašo „The Daily Mail“.
Spalis – rožinio kaspino mėnuo
Spalis – rožinio kaspino mėnuo / Shutterstock nuotr.

Ryškiai nušvito Bakingamo rūmai, admirolo Nelsono statula Trafalgaro aikštėje, Londono Taueris, Telekomo bokštas ir kiti garsūs Londono pastatai.

Be Londono savo svarbiausius objektus spalio 1-ąją apšvietė Tokijas, Niujorkas ir kiti pasaulio miestai.

„Nepaisant didžiulio progreso, kuris jau yra padarytas nustatant ir gydant krūties vėžys, dar yra labai daug darbo, kad galėtume drąsiai pasakyti, jog mes įveikėmę šią klastingą ligą“, – sakė krūties vėžio kampanijos atstovė Baroness Delyth Morgan.

„Spalį kiekvienas gali padėti: rengtis rožinės spalvos drabužiais, pirkti rožinius suvenyrus, dažyti ką nors rožine spalva – taip jie drąsins sergančias moteris, jų šeimos narius ir draugus. Taip pat tokiu būdu bus skleidžiama žinia apie šią ligą, žmonės labiau rūpinsis savo sveikata – kiekvienas smulkus veiksmas yra žingsnelis ligos įveikimo link“, – pridūrė Baroness Delyth Morgan.

Rožinio Londono nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius