Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pasiektas naujas lygis lazerinėje regėjimo korekcijoje – atsisakyta pasenusių lazerių

2018 m. Baltijos šalių oftalmologijoje pasiektas naujas lazerinės regėjimo korekcijos lygmuo. Puikų regėjimą pacientams padeda grąžinti kietieji refrakciniai lazeriai su 210 mm ilgio spinduliu LASERSOFT (Vokietija) ir KATANA 2-2018.
Akių ligų klinika „Naujas regėjimas“
Akių ligų klinika „Naujas regėjimas“ / Partnerio nuotr.

Tai, žinoma, daug brangesnė technologija, kuri taikoma naudojant naują lazerinės regėjimo korekcijos įrangą. Visiškai nauja, žymiai kokybiškesnė ir dešimt kartų greitesnė lazerinė regėjimo korekcija, atliekama šaltąja technologija (procedūros metu ragenos paviršius neįkaista). Aukšti energetinių parametrų rodikliai nuo impulso iki impulso neabejotinai gerina lazerinės regėjimo korekcijos kokybę, lygina operuojamos ragenos paviršiaus optinę zoną, tai ypač svarbu vairuotojams ir lėktuvų pilotams tamsiuoju paros metu.

3–4 kartus sumažinta lazerio veikimo žymelė, lyginant su įprastų lazerių, po korekcijos leidžia pasiekti du ir daugiau kartų nustatytą normą viršijančių regėjimo rezultatų. Veikiant šiam lazeriui, nesusidaro ozonas, atsirandantis dėl spinduliavimo sąveikos su deguonies molekulėmis. Galima ilgai aptarinėti techninius dalykus, tačiau visų svarbiausia, kad tai nauja galimybė pacientams atlikti itin kokybišką lazerinės regėjimo korekcijos procedūrą. Lazeris KATANA 2-2018 su dirbtinio intelekto funkcija džiugina puikiais darbo juo rezultatais.

Kiekvienas pacientas, apsilankęs bet kurioje klinikoje, būtinai turi pasiteirauti gydytojo, kokia įranga ten naudojama. Nauji prietaisai kainuoja brangiai, todėl daug kur dirbama su senais lazeriais. ypač vadinamuose „vieno gydytojo“ centruose. Taigi pacientui būtina žinoti, kokia įranga bus naudojama, kada ji pagaminta, kokie atsiliepimai apie tą kliniką sklando socialinėje erdvėje.

Didžiuojamės, kad, įvertinus mūsų patirtį, akių ligų klinika „Naujas regėjimas“ buvo pasirinkta naujo kietojo lazerio su šaltąja LED technologija privalumams pristatyti. Atsižvelgdami į puikius mūsų pacientų gydymo rezultatus mes, kartu su mūsų partneriais iš Vokietijos, padėsime įdiegti šią technologiją ir kitose Baltijos šalyse.

Taigi senosioms technologijos tariame „sudie“, o savo pacientams 2018 m. paruošėme staigmeną. Nepaisant to, kad nauji prietaisai yra kur kas brangesni, šiais metais taikysime specialią pažintinę lazerinės regėjimo korekcijos kainą. Savo pacientams galime pasiūlyti naujos kartos pažangiausią įranga Baltijos šalyse.

Paskubėkite atlikti lazerinę regėjimo korekciją naujausia įranga už seną kainą.

Daugiau informacijos internete www.eyes.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius