-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą

Savaitgalis su šeima ar draugais, suplanuotos atostogos, gimtadienis ar tiesiog kelios dienos sau – pasimėgauti SPA malonumais, masažu, sveikatinimosi procedūromis, poilsiu ir ramybe pušynų bei kopų apsuptyje, atitrūkti nuo rutinos, sustiprinti žiemos išvargintą organizmą dabar – palankiausias metas.
Procedūros bei pramogos sveikatos centre „Energetikas“ ir moderniame SPA centre „SPA Amber Palace“
Procedūros bei pramogos sveikatos centre „Energetikas“ ir moderniame SPA centre „SPA Amber Palace“ / „SPA Amber Palace“ nuotr.

Veiklos ras kiekvienas

Kai dienos ilgėja, o gamta vis labiau bunda, atgauti dvasinę ramybę ir sustiprėti fiziškai galima kelioms dienoms ištrūkus į Palangą, kur ypatingoje vietoje įsikūręs sveikatos centras „Energetikas“. Vos 10 kilometrų iki Palangos centro ir tik 100 metrų iki Baltijos jūros – ši vieta įtiks ir išsiilgusiems kurorto šurmulio, ir ramybės paplūdimyje ar pasivaikščiojimų kopose.

Sveikatos centro svečiai gali rinktis iš kone pusantro šimto įvairių gydomųjų procedūrų, skirtų sustiprinti sveikatą, pailsinti kūną ir mintis bei atsipalaiduoti. Išskirtinė vieta prie pat jūros, procedūrų gausa ir komfortas, kurį klientams gali pažadėti jo komanda – jūra, kopos bei švarus oras – privalumai, dėl kurių svečiai renkasi būtent „Energetiką“.

„SPA Amber Palace“ nuotr./Procedūros bei pramogos sveikatos centre „Energetikas“ ir moderniame SPA centre „SPA Amber Palace“
„SPA Amber Palace“ nuotr./Procedūros bei pramogos sveikatos centre „Energetikas“ ir moderniame SPA centre „SPA Amber Palace“

Aukštos kvalifikacijos gydytojai, įvertinę sveikatos būklę, kiekvienam svečiui parinks masažus, vonias, kineziterapijos užsiėmimus, aromaterapiją ar muzikos terapiją – procedūras, kurios padės įveikti kamuojančias sveikatos problemas – stresą, nerimą, sustiprėti po žiemos sezono ligų, pagerinti savijautą. Procedūras atliks profesionalūs specialistai.

Sveikatos centro „Energetikas“ centro svečiai, išbandę muzikos aromaterapiją, fitoterapiją ar peloidoterapiją, atsipalaidavę druskų kambaryje jaučia – jiems, išvargintiems rūpesčių, to tikrai trūko. Vos kelios dienos, mėgaujantis profesionalių medikų paskirtomis procedūromis, vaikštant pajūryje ar minant dviratį pušynų takais – to pakanka atstatyti vidinę harmoniją, pagerinti sveikatos būklę ar užkirsti kelią fiziniam bei emociniam išsekimui, ypač po žiemos.

Šiuo metu sveikatos centre vyksta Pavasario sveikatinimo programa: galima rinktis nuo vienos iki keturių nakvynių, keliolika įvairių procedūrų, žinoma, svečių laukia puikus maistas ir jauki nakvynė atnaujintuose kambariuose, o už lango – bundanti gamta ir pavasariškas pajūris. „Energetike“ siūloma rinktis standartinius arba liukso tipo kambarius. Šviesiuose standartiniuose kambariuose paruošta viskas, ko reikia puikiam komfortiškam poilsiui, o liukso numeriuose svečių lauks du atskiri kambariai miegui bei poilsiui.

Sveikatos centre veikia baseino ir saunos erdvė, vaikų žaidimų aikštelė, galima pažaisti biliardą, tenisą ir krepšinį, atskirame korpuse įrengtas modernus SPA centras.

„SPA Amber Palace“ nuotr./Procedūros bei pramogos sveikatos centre „Energetikas“ ir moderniame SPA centre „SPA Amber Palace“
„SPA Amber Palace“ nuotr./Procedūros bei pramogos sveikatos centre „Energetikas“ ir moderniame SPA centre „SPA Amber Palace“

Procedūros – sveikatai ir grožiui

„SPA Amber Palace“ – arčiausiai jūros įsikūręs SPA centras Lietuvoje, iki jūros tik 100 metrų. Pro langus atsiveriantys idiliški pajūrio vaizdai, poilsis komfortiškuose kambariuose, dauguma kurių – su vaizdu į jūrą, kūną bei sveikatą puoselėjančios procedūros, skirtos atsipalaiduoti, pasilepinti, puoselėti grožį – visa tai savo klientams siūlo „SPA Amber Palace“. Pavasarį, bundant gamtai ir šylant orams, ypač malonu laiką leisti ant pastato stogo įrengtoje nuostabioje terasoje, iš kurios atsiveria vaizdas į Baltijos jūrą.

Svečių, apsilankiusių SPA centre, laukia pramogos baseino ir pirčių komplekse. Baseinas su povandeninėmis ir masažinėmis srovėmis grąžins jėgas, pakels nuotaiką, sustiprins sveikatą, o nuovargį akimirksniu užmiršite pasikaitinę saunoje, infraraudonųjų spindulių ar turkiškoje pirtyje. Įvairios SPA procedūros, pavyzdžiui, sausas povandeninis masažas, kūno šveitimas ar įvyniojimas su braškėmis, šiltų aliejų vonelė rankoms su medetkomis arba levandomis, veido masažas baltąja gintaro pudra – grožiui ir gerai savijautai puoselėti.

„SPA Amber Palace“ komanda taip pat paruošė kelias pavasariui skirtas sveikatos gerinimo programas. Svečiai gali rinktis 1–3 nakvynes, į programą įskaičiuotas trijų kartų maitinimas, apsilankymas baseino ir pirčių komplekse bei SPA procedūros, nakvynės jaukiame, klasikinio stiliaus kambaryje. Neturintiems daug laisvo laiko „SPA Amber Palace“ siūlo net 1 nakvynės programas, kurių kiekviena pritaikyta skirtingiems poreikiams – atpalaiduojantys bei gydomieji masažai, liekninančios procedūros, SPA ritualai ir daug kitų.

„SPA Amber Palace“ nuotr./Procedūros bei pramogos sveikatos centre „Energetikas“ ir moderniame SPA centre „SPA Amber Palace“
„SPA Amber Palace“ nuotr./Procedūros bei pramogos sveikatos centre „Energetikas“ ir moderniame SPA centre „SPA Amber Palace“

Nepamiršti laiko pajūryje

Įsikūrę prie pat jūros, todėl puikiai žino pajūrio oro naudą organizmui – sveikatos centro „Energetikas“ komanda savo svečius skatina kuo daugiau laiko leisti gryname ore. Pajūrio oras – prisotintas organizmui būtino jodo, bromo, natrio, jame gausu neigiamų jonų, padedančių lengviau įsisavinti deguonį, todėl, atrodo, jog čia lengviau kvėpuoti. Dar viena svarbi neigiamų jonų funkcija – kontroliuoti serotonino – hormono, atsakingo už nuotaiką ir reakciją į stresą – koncentraciją kraujyje ir kovoti su stresu.

Taigi, užtenka vos poros valandų, kad žmogus pabuvęs pajūryje fiziškai ir emociškai pasijustų geriau. Teigiamos įtakos sveikatai ypač daug turi jodo ir pušų eterinių aliejų prisotintas pajūrio oras, tad pavasaris – geriausias metas skirti laiko savo sveikatai ir geresnei savijautai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius