Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po žiemos pasilpusiam imunitetui – XXI amžiaus sprendimai iš Rytų

Kai jau negelbsti tradicinė medicina, įprastai gręžiamasi pagalbos į Rytus. Tad kodėl neišbandžius netradicinių sveikatinimosi ir organizmo stiprinimo būdų anksčiau?
Moteris geria sultis
Inovatyvūs ir rytų filosofija paremti natūralios sudėties papildai gaminami Azijos ir Europos rinkose / Vida Press nuotr.

O, ką daryti, jei dėl skrandžio bėdų nebeišeina gerti nė vitaminų?

Laimei, mokslininkai rado būdų, kaip tas pačias vitaminų chemines formules įsisavinti apeinant skrandį.

Šiandien jie siūlo vartoti maisto papildus per odą. Skamba kaip mokslo revoliucija, tiesa?

 „Asun“ archyvo nuotr./Maisto papildų rinkoje vitaminų pleistrai prilyginami stebuklui: per odą, nedirgindami skrandžio, jie patenka tiesiai į kraują
„Asun“ archyvo nuotr./Maisto papildų rinkoje vitaminų pleistrai prilyginami stebuklui: per odą, nedirgindami skrandžio, jie patenka tiesiai į kraują

Naujausios vitaminų formos – pleistruose

Dažnai žmogaus organizmui įsisavinti vitaminų neišeina dėl virškinimo trakto bėdų, o ypač, jei esama problemų su skrandžio opomis.

Siekiant apeiti virškinimo sistemos, kurioje dalis vitaminų neįsisavinama, barjerą, šiandien jau siūloma itin efektinga naujiena – transderminiai lėto išskyrimo technologijos pleistrai, galintys aprūpinantys organizmą reikiamomis vitaminų dozėmis.

Gamintojai teigia, kad mokslo ir naujų technologijų dėka didžioji dalis ingredientų, skirtingai nuo geriamų jų formų, keliauja tiesiai į kraują išvengiant virškinamojo trakto.

Tiesa, kol kas Lietuvoje pleistrų pavidalu galima įsigyti tik du vitaminus – B12 ir D3.

Vitaminų pleistrai kuo puikiausiai tinka ir greito gyvenimo šalininkams. Žmonėms, kurie vis pamiršta reguliariai vartoti vitaminus, pastiprinti organizmą, kas itin aktualu pavasarį.

Pleistrą pakanka užsiklijuoti kartą per savaitę (galima ant riešo, kaklo ar pilvo). Tereikia nepamiršti jo nusiimti po po 24 val.

Dirbantiems ir studijuojantiems – pagalba inhaliatoriais

Inovatyvių medicininių produktų grupei priskiriami aktyvaus, dirbančio amžiaus ir studijuojančio jaunimo itin pamėgti inhaliatoriai.

Jie remiasi aromaterapijos principais, yra kvapnūs, praturtinti įvairiomis veikliosiomis medžiagomis bei eteriniais aliejais.

Šiai dienai gamintojai siūlo aštuonis skirtingus inhaliatorius pagal skonį ir veikliąsias medžiagas.

Vieni jų gali padėti įveikti stresą ir nerimą, kiti – gali papildyti energijos rezervus, pragiedrinti nuotaiką, treti – gali padėti įveikti nemigą ar pagerinti miego kokybę, gali papildyti vitamino B12 trūkumą, kuris įprastai pasireiškia lėtiniu nuovargiu, nuotaikos sutrikimu ar depresija ir t.t.

Mokslininkų tvirtinimu, inhaliavimas užtikrina maksimaliai greitą bei kokybišką medžiagų įsisavinimą, išvengiant susidūrimo su virškinamuoju traktu.

Į organizmą patenkančios veikliosios medžiagos neapsunkina vidaus organų, o per plaučius patenka tiesiai į kraują, veikdamos greičiau bei efektyviau.

 „Asun“ archyvo nuotr./Guminukai meškučiai – nepamainomas būdas tėvams papildyti atžalų „Omega-3“ atsargas be įprasto žuvies skonio
„Asun“ archyvo nuotr./Guminukai meškučiai – nepamainomas būdas tėvams papildyti atžalų „Omega-3“ atsargas be įprasto žuvies skonio

Guminukais pelnė jauniausių simpatijas

Tikriausiai daugeliui tėvų iki skausmo pažįstama situacija, kai atžala, tik paragavusi, spjauna žuvies taukų piliulę. Taigi… tiek tų investicijų į sveikatą.

Bet pasitelkę rytietišką filosofiją ir esamus mokslo pasiekimus „Asun“. gamintojai „Omega-3“ riebiąsias rūgštis sugebėjo išgauti iš linų sėmenų, taip nebeliko įprastiems papildams būdingo žuvies poskonio.

Suteikę vaikų vitaminams itin patrauklų – meškučių guminuką – pavidalą jie pelnė jaunosios auditorijos simpatijas ir palankumą.

Kiekviename meškutyje gausu „Omega 3“, 6 ir 9 riebiųjų rūgščių bei – A, B grupės (B3, B5, B6, B12), C, D3 ir E vitaminų. Taigi, vaikams skanu, o tėvams ramu, nes tikrai nepritrūks maisto atsargų.

Gera žinia ta, jog guminukai tinka ir veganams (yra be sojos, be laktozės ir be glitimo).

Tačiau jei imunitetas pasilpęs ir vaikas linkęs dažnai sirgti, galima pasitelkti imunitetą stiprinantį vaistažolių mišinį „Stiprus Imunitetas“, kuris praturtintas ramunėlėmis, mėtomis ir medumi.

Produktas gaminamas naudojant senovės kinų technologijas, kurios per šimtus metų įrodė savo efektyvumą (pasižymi antiseptiniu ir priešuždegiminiu poveikiu).

Ji galima vartoti esant ne tik peršalimo ligoms, bet ir virškinamojo trakto spazmams.

 „Asun“ archyvo nuotr./Skaidulos lieknėjimui
„Asun“ archyvo nuotr./Skaidulos lieknėjimui

Virškinimo bėdoms ir lieknėjimui – skaidulos ir žoliniai mišiniai

Šiltėjant orams vis labiau norisi lengvų drabužių, o po jais – vis dailesnių kūno linijų.

Tad, kol upėmis dar plaukia ledo lytys, o saulė neskubina nusimesti viršutinių drabužių, metas pasirūpinti produktais, tinkančiais organizmo valymui, apetito mažinimui ir lieknėjimui.

Visi esame girdėję, jog mažinant svorį reikia vartoti kuo daugiau daržovių dėl juose esančių maistinių skaidulų. Daugiausiai jų yra ankštinėse ir lapinėse daržovėse, kruopose, grūduose, sėklose bei kai kuriuose vaisiuose.

Tačiau mūsų organizmas ne visuomet pakankamai efektyviai pasisavina gautas medžiagas: dažno mityboje daržovės ir grūdai neužima pagrindinės vietos. O prekybos centruose pirktos daržovės taip pat ne tokios, kaip iš močiutės lysvės.

Kaip išeitis šioje situacijoje – virškinimą gerinti galinčios maistinės skaidulos. Jos organizmui – lyg greitoji pagalba įsisavinant naudingąsias medžiagas.

„Asun“ archyvo nuotr./Inovatyvius ir rytų filosofija paremti natūralios sudėties papildai gaminami Azijos ir Europos rinkose
„Asun“ archyvo nuotr./Inovatyvius ir rytų filosofija paremti natūralios sudėties papildai gaminami Azijos ir Europos rinkose

Kadangi virškinimo fermentai neskaldo skaidulų, jos itin gerai įsisavinamos.

Taigi iš maisto gaunamas skaidulas galime keisti žoliniais papildais.

Šis kelias itin tinkamas vertinantiems gamtą ir natūralumą, nes tokių papildų sudėtis ir technologija paremta Rytų medicinos tradicijomis, atspindinčiomis kūno ir minčių sinergiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius