-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prisidėkite prie socialinės akcijos: padovanokite viltį sergančiajam epilepsija

Portalas 15min, Lietuvos epilepsija sergančiųjų sąjunga (LESS) „Epilė“ ir „Mažoji leidykla“ kviečia dalyvauti socialinėje akcijoje, kurios metu planuojama sergantiesiems epilepsija ar jų artimiesiems padovanoti 1200 knygų „Viskas apie epilepsiją“.
Rūta Mameniškienė
Rūta Mameniškienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Sveikata Epilepsija

Higienos instituto Sveikatos informacijos centro duomenimis, 2017 m. Lietuvoje epilepsija sirgo 28 290 žmonių, iš jų 5726 vaikai. Didelė dalis sergančiųjų dėl ligos ir darbdavių žinių trūkumo apie šią ligą neturi nuolatinio darbo, todėl jų pajamos ribotos. Viduramžiais dvelkiantys mitai apie epilepsiją, ja sergančiųjų stigmatizavimas išstumia žmones iš įprasto gyvenimo, verčia slėpti savo ligą.

LESS „Epilė“ siekia pakeisti visuomenės požiūrį į sergančiuosius, skleisti informaciją apie ligą, šviesti darbdavius, socialinius darbuotojus, pedagogus ir taip suteikti sergantiesiems viltį, kad ir Lietuvoje išauš diena, kai į sergantįjį epilepsija nebus žvelgiama su baime, o su supratingumu ir geranoriškai.

Mažoji leidykla nuotr./Viskas apie epilepsiją
Mažoji leidykla nuotr./Viskas apie epilepsiją

Prie švietimo apie ligą prisidėjo ir „Mažoji leidykla“, pirmą kartą lietuvių kalba savo lėšomis išleidusi knygą „Viskas apie epilepsiją“ (autoriai – dr. Rūta Mameniškienė ir epilepsija sergantis Karolis Petryla). Daugiau informacijos apie knygą www.mazojileidykla.lt.

Pirkdami ir dovanodami šią knygą jūs paremsite ir (LESS) „Epilė“ veiklą, kadangi 40 proc. nuo knygos sumos kaip parama keliaus į šios pacientų organizacijos sąskaitą. Vieno egzemplioriaus kaina 14 eurų.

Dovanojamoje knygoje bus įrašyta: Knygą dovanoja ir sveikatos Jums linki (Jūsų vardas ir pavardė arba įstaigos/įmonės pavadinimas, jei dovanoja juridinis asmuo). Taip pat dosnieji geradariai bus paminėti portale 15min.

Dedikacijos tekstą atsiųskite leidyklos paštu: info@mazojileidykla.lt Tekste taip pat galite nurodyti konkretaus asmens, kuriam norite padovanoti knygą, vardą, pavardę ir kontaktus.

Asmuo, kuriam dovanosite knygą, bus pakviestas tapti LESS „Epilė“ nariu ir atleidžiamas nuo vienkartinio stojamojo bei metinio mokesčio.

Dovanodami knygą „Viskas apie epilepsiją“ banko pavedime nurodykite: „Knyga sergančiam epilepsija“.

Rekvizitai:

IĮ „Mažoji leidykla“

A/s LT407300010137046950 (Swedbank)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius