-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raustančios odos dienoraštis: kodėl nepadėjo jogurto kaukės ir išmoktos pamokos

Jauna mergina Rugilė Kančaitė jau ilgus metus savo veido odos priežiūrai skiria ypatingą dėmesį. Dar paauglystėje Rugilei buvo nustatyta dermatologinė veido odos liga – rožinė, kuri Lietuvoje pasireiškia iki 10 proc. gyventojų.

„Brendimo pradžioje pradėjau pastebėti, kad mano žandai ypatingai kaista ir raudonuoja net palipus kelis žingsnius į antrą aukštą“, – pasakoja Rugilė. „Vieniems didžiausia problema paauglystėje buvo aknė, o mano didžiausia problema buvo sausa, itin jautri oda, kuri nuolatos raudonuodavo“.

Pasak merginos, didžiausia problema turint rožinę yra ne tiek veido išvaizda ir raudona oda, bet nemalonūs pojūčiai – deginimas, tempimas, kartais pasireiškiantis šerpetojimas.

Video reportaže Rugilė atskleidžia, kokius eksperimentus su savo oda yra išbandžiusi, apie galybes įvairių produktų ir naminių kaukių receptų. Tačiau turintiems jautrią bei raustančią odą mergina pataria pasikliauti specialistų rekomendacijomis.

Apie visą Rugilės odos istoriją, įvairius bandymus su savo oda bei atrastas priemones odos raudonio suvaldymui sužinokite pirmajame „Raustančios odos dienoraštis“ video reportaže.

Daugiau apie raustančią odą galite sužinoti www.raustu.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius