Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Salone „Masažo miestas“ apsilankiusi I.Stonkuvienė: „Tai – nuostabus pozityvaus požiūrio į negalią pavyzdys“

„Žaviuosi pavyzdžiais, kai negalią turintys žmonės ne prašo pagalbos ar gailesčio, o suteikia visuomenei tai, ko jai trūksta“, – tikina aktorė ir televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė, išbandžiusi Ogmios miesto laisvalaikio terasoje įsikūrusio salono „Masažo miestas“ teikiamas paslaugas. Tai – vienas iš nedaugelio Lietuvoje veikiančių grožio ir sveikatinimo salonų, kuriame dirba formalų išsilavinimą masažo srityje įgiję neregiai ir silpnaregiai, klientus apgaubiantys išskirtiniu rūpesčiu ir atidumu.
Salone „Masažo miestas“ apsilankiusi I.Stonkuvienė: „Tai – nuostabus pozityvaus požiūrio į negalią pavyzdys“
Salone „Masažo miestas“ apsilankiusi I.Stonkuvienė: „Tai – nuostabus pozityvaus požiūrio į negalią pavyzdys“ / Partnerio nuotr.

Įkvepiantis pavyzdys visuomenei

Klasikinį viso kūno masažą, atliekamą salono darbuotojos Kristinos, išbandžiusi I.Stonkuvienė tikina, jog itin džiaugiasi šia patirtimi, o rekomendavusi į „Masažo miestą“ užsukti ir draugėms, pati žada čia sugrįžti dar ne kartą. Anot jos, paslaugos čia atliekamos nepriekaištingai, o ne mažiau žavi ir už jų slypinti istorija. „Su „Masažo miesto“ vadovu Aurimu prieš kelerius metus susipažinome viename televizijos projekte. Mane sužavėjo jo pastangos į gyvenimą žvelgti pozityviai ir susidūrus su negalia nenuleisti rankų. Aurimas ir jo įkurtoje įstaigoje dirbantys regėjimo negalią turintys asmenys ne prašo visuomenės pagalbos, o suteikia jai tai, ką gali“, – pasakoja I.Stonkuvienė ir priduria, jog tokie pavyzdžiai įkvepia ir, susidūrus su gyvenimo negandomis, skatina nepasiduoti.

Jai antrinantis įstaigos vadovas A.Papečkys džiaugiasi galintis kurti darbo vietas su tokiomis pačiomis problemomis kaip ir jis susiduriantiems žmonėms bei suskumba pabrėžti, jog darbuotojai yra atrenkami keliant pačius aukščiausius reikalavimus masažo kokybei. „Visi „Masažo mieste“ dirbantys specialistai turi Lietuvos Respublikos sveikatos ministerijos licencijas gydomajam masažui atlikti. Darbuotojai nuolat kelia kvalifikaciją, konsultuojasi su įmonės kokybės vadovu, bendradarbiauja su kinezeterapeutais bei reabilitologais“, – tikina A.Papečkys.

Masažų įvairovė gali patenkinti kiekvieno poreikius

Salone „Masažo miestas“ yra teikiami gydomieji nugaros, pečių juostos (apykaklės), viso kūno, galvos, kojų masažai, skirti skausmo mažinimui bei raumenų atsipalaidavimui. Tačiau didelis dėmesys teikiamas ne tik sveikatai, bet ir grožiui. „Pastebime, kad dažna problema kylanti moterims yra nelygi oda sėdmenų srityje. Taip nutinka dėl to, jog sėdmenys – itin palanki vieta kauptis celiulitui. Tokiu atveju klientėms rekomenduojame anticeliulitinio masažo procedūras, cello gelio įvyniojimą, o nelygios odos problemoms šalinti puikiai tinka ir medaus masažas“, – teigia A.Papečkys. Nepamirštamos čia ir veido procedūros – klientai gali pasirinkti veido masažą arba japonišką veido terapiją.

Ne mažesnis dėmesys skiriamas ir vaikams bei dar besilaukiančioms moterims. „Salone rūpinamės ne tik suaugusių, tačiau ir vaikų gera savijauta, todėl teikiame individualius gydomuosius masažus vaikams nuo vienerių metų. Nors populiariausi jų – masažai, skirti laikysenos koregavimui, mažylį kankinant kosuliui, siūlome ir vibracinį (perkusinį) masažą“, – teigia pašnekovas, bet priduria, jog prieš tokio masažo pasirinkimą rekomenduojama pasitarti su vaiką gydančiu gydytoju.

Rudeniškų nuolaidų metas

„Masažo miesto“ vadovas A.Papečkys pažymi, jog rudenį salonas pasitinka naujomis nuolaidomis ir specialiais pasiūlymais klientams. Štai penkių nugaros masažo procedūrų abonementas šiuo metu kainuoja vos 59 eurus, o salone išleidusiems 29 eurus antram apsipirkimui yra taikoma 5 proc. nuolaida, kurią išnaudoti galima net iki lapkričio 30 d.

Juk ruduo – pats tinkamiausias metas skirti daugiau laiko sau ir po darbų pasilepinti kūną ir sielą atgaivinančiomis įvairiausiomis masažo procedūromis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius