Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – kovo 16–22 d.

Laukia intensyvios energijų kaitos kupina savaitė. Regis, namų ir šeimos rūpesčius teks sumaniai derinti su darbiniais reikalais ir profesiniais iššūkiais, netrūks emocijų, tačiau jėgų turėsime daugiau nei bet kada.
Geros dienos pradžia.
Geros dienos pradžia. / Fotolia nuotr.

Pirmadienį Merkurijus paliks Vandenį ir beveik mėnesį keliaus Žuvyse – taps sudėtingiau mąstyti tiksliai ir racionaliai, išvados remsis veikiau intuicija ir vaizduote nei logika. Itin originalios idėjos lankys savaitgalį. Antradienį Mėnulis keliaus Ožiaragio ženklu, užduodamas dalykinį toną, ir tik vakaras bus kiek emociškai šiltesnis.

Regis, puikiai tvardomi jausmai prasiverš trečiadienį – dienos eigoje patirsime visą emocijų spektrą, lėksime nuotaikų kalneliais. Netrūks ne tik jausmų, tačiau ir veiksmo – formuosis Marso ir Jupiterio jungtis, suteiksianti stiprų impulsą augimui ir plėtrai. Trumpalaikės emocijų audros tikėtinos ir ketvirtadienį, Mėnuliui keliaujant Vandeniu ir konfrontuojant su Uranu. Penktadienį Saulė paliks Žuvis ir pereis į Avino ženklą – pasaulį imsime suvokti kur kas realistiškiau, iš individualistinės sąmonės pozicijos. Stabilumą ir savikontrolę išsaugoti padės nuo ketvirtadienio besiformuosiantis Saulės ir Saturno harmoningas aspektas – sėkmingas metas rimtoms ir sudėtingoms užduotims.

Savaitgalį danguje formuosis Marso ir Plutono jungtis, lemsianti didžiulį energijos antplūdį – palankus metas didžiulių valios pastangų reikalaujantiems darbams. Iš kitos pusės, tai pavojingas galios demonstravimo metas, taip pat galimi ryškūs įvykiai (sukrėtimai) finansų sektoriuje, versle, ekonomikoje.

Pirmadienį prasidėsianti delčia truks visą savaitę – palankus laikas apsivalyti, atsisakyti visko, kas nebereikalinga, atsisveikinti, paleisti. Penktadienį stos pavasario lygiadienis – astronominio pavasario pradžia, simbolizuojanti šviesos pergalę prieš tamsą, tikrąjį gamtos ir augmenijos atbudimą.

Šią savaitę patartina daugiau dėmesio skirti vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms, rimtai atsižvelgti į jų poreikius. Savaitės pabaigoje išaugs traumų, lūžių, uždegimų ir infekcijų rizika. Ypač reikėtų saugoti kojas, nuo savaitės vidurio derėtų atsisakyti aukštakulnių, rinktis patogią avalynę, nevarginti pėdų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienį į Avino zodiako ženklą įžengs Saulė – pavasario lygiadieniu prasidės svarbus metas visiems Avinams. Ketvirtadienis ir penktadienis žada sėkmę, palankių galimybių. Savaitgalį išaugs jūsų vidinė jėga, kurią patartina sąmoningai nukreipti prasmingai veiklai. Pasiduoti nevaldomoms aistroms ir aklai rizikai būtų labai pavojinga. Savaitgalio astrologinis fonas neharmoningai veiks Avinus, ypač gimusius balandžio viduryje – būkite atsargūs, saugokite sveikatą, nerizikuokite kelyje, nesivelkite į konfliktus ir patys nekonfliktuokite, nežeiskite kitų harmonijos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučiams ši savaitė produktyvi, žadanti palankių galimybių. Lankys naujos idėjos, mintys, ypač savaitgalį. Galimas pasisekimas darbe, o gal pavyks sėkmingai pasiekti kokį nors tikslą. Kiek sudėtingesnių epizodų galima tikėtis ketvirtadienį ir penktadienį. Savaitgalį galimi patrauklūs, tačiau pernelyg rizikingi, o gal net žalingi pasiūlymai – nepasitikėkite aklai, viską gerai apgalvokite ir pasverkite, nesileiskite įtraukiami į nedorus sumanymus. Svarbius darbus būtų geriau užbaigti šią savaitę, neatidėti kitai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniams šią savaitę derėtų ypatingai rūpintis sveikata, ypač antroje savaitės pusėje ir savaitgalį. Saugokitės peršalimų, uždegimų rizikos, tausokite plaučius, saugokite rankas, laikykitės asmeninės higienos. Ketvirtadienis ir penktadienis žada palankių progų, aplinkybių. Daugiau pastangų reikalaus protinis darbas, bendravimas, vairavimas – tapsite kiek išsiblaškę. Būkite atidūs gaunamai informacijai – galimi netikslumai, apgaulė. Venkite melo, intrigų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ši savaitė Vėžiams dar įtempta, tačiau kitą jau galėsite lengviau atsikvėpti. Energijos ir ištvermės tikrai pakaks savaitės darbams nuveikti. Savaitės eigoje seksis bendrauti, lengvai gausite reikiamą informaciją, lankys naujos idėjos ir mintys. Savaitgalio astrologinis fonas neharmoningai veiks Vėžius, ypač gimusius liepos viduryje. Nerizikuokite sveikata, rinkitės saugią aplinką, venkite konfliktiškų žmonių. Netinkamas savaitgalis naujoms pažintims, pasimatymams. Intensyviausia ir ryškiausia darbo savaitės diena Vėžiams – trečiadienis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams šią savaitę patartina labiau rūpintis sveikata, tausoti nugarą, stuburą ir širdį – ypač savaitgalį. Pasistenkite pabaigti visus svarbius darbus, neatidėkite jų kitai savaitei. Ketvirtadienis ir penktadienis – palanki diena sudėtingiems darbams ir projektams, karjeros reikalams. Prasminga padirbėti su mintimis – keisti ribojančius įsitikinimus, vengti saviapgaulės ir pasiteisinimų. Antroje savaitės pusėje ir savaitgalį patartina laikytis santūrumo, nesivelti į konfliktus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms ši savaitė gali atnešti palankių galimybių. Ketvirtadienį ir penktadienį tinka aktyviai spręsti darbinius klausimus, rūpintis karjeros reikalais. Savaitgalį galimi viliojantys, tačiau rizikingi pasiūlymai – niekuo nepasitikėkite aklai, viską gerai apgalvokite ir tikrinkite, nors logiškas išvadas daryti taps sudėtingiau, gali keistis jūsų nuomonė kai kuriais klausimais. Atidžiau tikrinkite informaciją, saugokitės apgaulės, sukčiavimų, machinacijų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms palankios dienos – ketvirtadienis ir penktadienis. Šią savaitę pasitelkite ištvermę ir kantriai dirbkite esamomis sąlygomis, o kitą savaitę jau turėsite daugiau veiksmų laisvės. Stenkitės mąstyti kūrybiškai, derinti racionalią logiką su intuityviomis įžvalgomis. Savaitgalio astrologinis fonas neharmoningai veiks Svarstykles, ypač gimusias spalio viduryje – būkite atsargūs, saugokite sveikatą, nerizikuokite kelyje, nesivelkite į konfliktus ir patys nekonfliktuokite. Savaitgalis netinkamas naujoms pažintims ir pasimatymams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionams ši savaitė gali atnešti tiek palankių galimybių, tiek iššūkių. Daug pasieksite išlaikydami savitvardą ir nepasiduodami pykčiui. Lankys naujos mintys, idėjos, įžvalgos, gali užsimegzti naujos pažintys, ryšiai. Ketvirtadienis ir penktadienis – produktyviausios darbo savaitės dienos. Savaitgalį išaugs jūsų energija, būsite veržlūs ir veiklūs – patartina aktyvi veikla energijos pertekliui iškrauti. Gali pasiteisinti rizikingi sprendimai, tačiau tik brandūs ir labai gerai apgalvoti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią savaitę daug pasieksite valios pastangomis, būdami veiklūs ir praktiški. Ketvirtadienis ir penktadienis – aktyviausios dienos, kuomet palanku ryžtingai siekti užsibrėžtų tikslų. Tačiau nepersistenkite – venkite tiesmukumo ir neperženkite leistinų ribų. Stenkitės nepasiduoti iliuzijoms ir tikrinkite gaunamą informaciją – galimos netikslios, klaidinančios žinios. Saugokitės sukčiavimo ir apgaulės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiams savaitė žada būti itin aktyvi, sėkmingos dienos – ketvirtadienis ir penktadienis. Trečiadienis – labai intensyvus, gausus įvykiais. Savaitgalio astrologinis fonas nepalankiai veiks Ožiaragius, ypač gimusius sausio viduryje. Šeštadienis ir sekmadienis – netinkamas metas aklai rizikai, abejotiniems poelgiams. Būkite atsargūs, saugokite sveikatą, nerizikuokite kelyje, nesivelkite į konfliktus ir patys nekonfliktuokite, nežeiskite kitų harmonijos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę stenkitės užbaigti svarbius darbus, išnaudokite visas palankias progas ir galimybes, veiksmų laisvę. Vandeniams reikšmingos dienos – ketvirtadienis ir penktadienis, tomis dienomis klausykitės savo vidinio balso, intuicijos. Ketvirtadienį tikėtini netikėtumai, galimi staigūs pokyčiai. Dabar ne metas pradėti itin rizikingus projektus – imkitės tik gerai apgalvotų darbų, kuriuos būsite pajėgūs nuveikti, objektyviai įvertinkite savo galimybes. Savaitgalį svarbu gerai pailsėti, stiprinti sveikatą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvims ši savaitė padvelks pokyčių vėjais. Nuo pirmadienio produktyviau darbuosis protas, lankys naujos mintys, idėjos, gali tekti daugiau judėti, keliauti, bendrauti, jūsų akiratyje daugės žmonių, interesantų. Vis tik tiesioginį bendravimą derėtų riboti ir rinktis nuotolinį kontaktą. Itin palankūs Žuvims bus ketvirtadienis ir penktadienis – palanku tvarkyti karjeros reikalus arba siekti jums svarbių tikslų. Savaitgalis tinka apsvarstyti svarbiems reikalams – protas, jausmai ir intuicija veiks išvien.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius