-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiuolaikinė ortopedija suteikia galimybę gyventi oriai ir komfortabiliai

Daugelis mūsų susiduriame su tokiomis problemomis kaip sąnarių, raumenų skausmai. Be to, nenumatytais atvejais patiriame traumas. Esant įvairioms traumoms bei susirgimams padėti gali ortopedai-traumatologai ir ortopedinės priemonės.
kelio-itvaras-os6211
Įmonė UAB „Idemus“ siūlo modernias, puikios kokybės, funkcionalias bei estetiškas ortopedines priemones

Ortopedai-traumatologai gydo daugelį specifinių ligų, pavyzdžiui, kulnų skausmą, čiurnos, kelio sąnario traumas, Tenisininko alkūnę (lateralinį epokondilitą), Achilo sausgyslių traumas, cerebrinį paralyžių, peties sąnario traumas ir kt.

UAB „Idemus“ komandoje dirbantys aukščiausios kvalifikacijos gydytojai ortopedai-traumatologai ir kraujagyslių chirurgai konsultuoja bei suteikia reikiamą gydymą.

Ortopedijos įmonė UAB „Idemus“ siūlo modernias, puikios kokybės, funkcionalias bei estetiškas ortopedines priemones – tiek individualiai gaminamas, tiek pagamintas garsių pasaulio kompanijų.

„Šiuolaikinė ortopedija“ parduotuvėse rasite platų asortimentą priemonių ortopedinių ligų gydymui, reabilitacijai, sportui, sveikatingumui bei komfortui. Patyrę ortopedai-technikai bei ortopedai-protezuotojai gamina ir pritaiko ortopedijos priemones: rankų ir kojų įtvarus bei protezus, avalynės įdėklus, stuburo korsetus ir kitus gaminius.

UAB „Idemus“ jau daug metų bendradarbiauja su ispanų firma „Orliman“. Asortimente rasite daug šios firmos produktų. Priklausomai nuo esamos problemos, galite išsirinkti įtvarą, priemones pėdoms, įdėklus ar pakulnes į batus.

Ieškote įvairaus kompresinių kojinių modelių pasirinkimo? Taip pat rasite platų „Sigvaris“ asortimentą – nuo sportinių kojinių iki profilaktinių/gydomųjų kompresinių pėdkelnių, puskojinių ir kojinių iki šlaunies viršaus, kojinių su diržu ir kt., kurios skatina kojų sveikatą ir gijimą.

Partnerio nuotr./Įmonė UAB „Idemus“ siūlo modernias, puikios kokybės, funkcionalias bei estetiškas ortopedines priemones
Partnerio nuotr./Įmonė UAB „Idemus“ siūlo modernias, puikios kokybės, funkcionalias bei estetiškas ortopedines priemones

UAB „Idemus“ papildė savo asortimentą „Sanicare“ įmonės gaminiais. Tai – pagalbinės priemonės kojinėms užsimauti, lazdelės daiktams pakelti (griebtuvai), apsauginės dušo prijuostės bei prijuostės, sulaikančios maistą, higieniniai įklotai, vyriški/moteriški indai šlapinimuisi, šlapimą sugeriančios kelnaitės. Čia taip pat rasite platų apsauginių paklodžių asortimentą ir kt.

„Sanicare“ įmonė siekia, kad jų gaminami produktai būtų patogūs, atliktų savo funkciją ir užtikrintų saugumą vartotojui. „Sanicare“ produktai išsiskiria ne tik kokybe, bet ir patvarumu.

Partnerio nuotr./Įmonė UAB „Idemus“ siūlo modernias, puikios kokybės, funkcionalias bei estetiškas ortopedines priemones
Partnerio nuotr./Įmonė UAB „Idemus“ siūlo modernias, puikios kokybės, funkcionalias bei estetiškas ortopedines priemones

Šių ir kitų žinomų gamintojų kokybiškų ortopedinių prekių ir priemonių rasite „Šiuolaikinė ortopedija“ parduotuvėse Viršuliškių g. 34 ir Vytauto g. 24, Vilniuje.

Daugiau informacijos apie prekes ir teikiamas medicinines paslaugas galite sužinoti mūsų puslapyje www.Idemus.lt.

Taip pat nepraleiskite progos ir pasinaudokite šiuo metu vis dar vykstančia SIGVARIS profilaktinių kojinių/pėdkelnių akciją. Taikoma 30% nuolaida!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius