Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skalpeliu ir adata prieš senatvę

Dažnai sakoma, kad akys – sielos veidrodis. Esą pažvelgus pašnekovui į akis galima nuspėti jo slapčiausius ketinimus. Tačiau akys, tiksliau, oda aplink jas, išduoda gerokai daugiau nei jausmus.

Apsunkę paakiai, aplink akis susimetusios „juoko raukšlelės“ ir nusileidę vokai apie vyresnį amžių signalizuoja taip pat ryškiai, kaip ir tas visuomet per anksti pasirodantis pirmasis žilas plaukas.

Efektyvios grožio priemonės

„Bėgantys metai padaro savo – nyksta poodinis audinys, viso veido oda leidžiasi

 

žemyn“, – komentuoja regėjimo korekcijos klinikos „Laserview“ chirurgas Almantas Makselis. Akis supanti oda amžiaus poveikiui pasiduoda pirma, nes šioje vietoje ji ne tik itin plona, bet ir apsunkinama nuolatinio judėjimo – per dieną žmogus sumirksi iki 15 tūkst. kartų. Su nemaloniais amžiaus požymiais kovojama įvairiai: odai taikomos vonelės, kaukės, atliekami įvairūs masažai. Itin efektyvų rezultatą galima pasiekti medicinos priemonėmis. Daugiau kaip 7 metus akių operacijas atliekantis A. Makselis patikina, kad į jo kabinetą „Laserview“ klinikoje dažnai užsuka ne tik regėjimo problemų turintys pacientai, bet ir savo išvaizdą patobulinti siekiantys žmonės.

Atjaunėti – per pietų pertrauką

„Kadangi klinikoje teikiamos įvairios paslaugos, tai ir pacientų ateina įvairių – jauni

Pavadinimas

žmonės pageidauja lazerinės akių korekcijos: susigrąžinti gerą regėjimą, atsikratyti kasdienio vargo dėl kontaktinių lešių.Vyresni domisi ir kosmetinėmis operacijomis: botulino injekcijomis, vokų pakėlimo operacijomis“, – aiškina chirurgas. Apsispręsti kreiptis į profesionalą paskatina ir tai, kad kai kurios procedūros atliekamos itin greit – galima atjaunėti per pietų pertrauką. „Botulino injekcijų procedūra atliekama per 5–10 minučių. Kadangi injekcijos atliekamos labai plonomis adatomis, iškart po procedūros nieko nesimato. O po maždaug savaitės ar dvejų išsilygina raukšlelės ir pastebimas labai ryškus pagerėjimas“, – pasakoja A. Makselis. Jis šią procedūrą rekomenduojama 30 metų amžiaus ribą perkopusiems žmonėms. O vyresniems žmonėms su senatvės požymiais kovoti padeda skalpelis – atliekamos vokų, antakių pakėlimo operacijos. Šios procedūros itin populiarios Vakarų šalyse: per metus vien JAV atliekama daugiau kaip 200 tūkst. tokių operacijų. Klinikoje „Laserview“ nuo 2006 m. atliekamos lazerinės akių operacijos „Lasik“, „Lasek“ ir PRK metodais, kosmetinės vokų operacijos, botulino injekcijos.

Gruodžio 9–22 d. visoms operacijoms ir botulino injekcijoms – 30% nuolaida.

„Laserview“ klinika, S. Žukausko g. 41, Vilnius
Tel. +370 5 212 0290
info@laserview.lt
www.laserview.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius